DKK

Din Kurv

Sikker check ud

Renhed

Renhed er essentiel for os. Når vi taler om renhed gælder det både kvaliteten af vores råvarer og renheden af vores produkter set i forhold til sundhed og miljø.
Ren pleje

Kvalitet

Vi har placeret os i en kategori af skønhedspleje, der kaldes clean beauty, så det er klart, at vores produkter skal være med de reneste ingredienser. Kvaliteten af de råvarer vi bruger i vores produkter er altid af højeste kvalitet. Urene råvarer forringer et produkts virkning og kan i værste fald give allergi eller irritation.

Vi bruger mange kræfter på at udvælge råvarer. Vi er glade for at sparre med nogle af de bedste eksperter, ikke kun i Norden og Europa men i verdenen, når det kommer til de videnskabelige undersøgelser bag de enkelte ingredienser. Samtidig har vi vores eget laboratorium til rådighed, så vi selv kan teste og sammenligne forskellige producenters råvarer, før vi udvælger hvilke, vi vil bruge i vores produkter.

Det er meget kendetegnende for Purely Professional, at vi har stort fokus på ingrediensernes kvalitet, men det bliver vi nødt til at have, da man ikke kan 'skjule' noget i det meget enkle produktunivers, vi arbejder med.

Sundhed

Renheden spiller også en fremtrædende rolle, når vi ser på produkternes indvirkning på sundheden. Clean beauty er kendetegnet ved at have et stort fokus på at undgå ingredienser, der kan være problematiske i forhold til sundheden.

Vi har altid undgået ingredienser, der var kendte for at have hudirriterende egenskaber, såsom de skrappe sulfater eller allergener såsom parfume- og farvestoffer. Stoffer mistænkt for at være hormonforstyrrende eller på anden vis have en negativ effekt på helbredet har vi også altid undladt.
Renhed i skønhedspleje
Miljøvenlig hårpleje

Miljø

Der er også stoffer, som måske ikke er problematiske for os som bruger af produkterne, men som kan være rigtig uhensigtsmæssige at udlede til naturen. At undgå dem ser vi også som en del af vores målsætning om kun at bruge de reneste ingredienser. Sådanne miljøfarlige stoffer er fx silikoner, som er meget svært nedbrydelige i naturen.

Renheden skal altså forstås på flere forskellige planer, men fælles er dog, at det drejer sig om en meget kritisk stillingtagen i forhold til at udvælge ingredienser til vores produkter. Vi bruger megen tid og mange ressourcer på at holde os opdateret i hvilke studier der er på ingredienser og hvad den nyeste forskning viser. For der forskes konstant vi bliver hele tiden bliver kogere. Skulle det vise sig, at der opstår en mistanke imod en ingrediens, vi har brugt, vælger vi at omformulere produktet frem for at kæmpe imod videnskaben.
Copyright © 2021 Purely Professional
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down