Omtanke

Omtanken er omdrejningspunktet i alt, hvad vi gør. Vi forsøger hele tiden at finde de mest fair, bæredygtige og miljøvenlige løsninger i forhold til råvarer, produktion og distribution.

Individ

Vores afsæt er at fremstille produkter med omtanke for kroppen og miljøet, men omtanken gennemsyrer også hele den måde, vi driver vores forretning på. Omtanken for kroppen er det, der har ansporet os til at give os i kast med at udvikle plejeprodukter. Vi mente at det måtte være muligt at fremstille produkter, der var mindre skadelige end dem vi stødte på ude på hylderne, men samtidig var effektive og af professionel kvalitet. Vi ville gerne udvikle en produktserie med omtanke for den enkelte.

Vores fokus har især været på indholdsstofferne i vores produkter, og der er mange ingredienser, vi har valgt at udelukke, da de enten har en uønsket effekt på kroppen eller miljøet. Hudirritation, allergi og overfølsomhed er meget udbredt og til stor gene for dem, der døjer med det. Der er god hjælp at hente ved at udelade fx de skrappe sulfater, parfume og de problematiske konserveringsmidler i produkterne.

Omverden

Vores miljø er ofte en stor bekymring for mange af os. Vi overvejer alle, hvad vi kan gøre som privatpersoner eller som virksomhed, for at mindske vores aftryk på miljøet? Vi synes, at jo mere man kan gøre jo mere bør man gøre. Som virksomhed vil vi gerne gå forrest, når det kommer til at vise nye veje, løsninger og koncepter og vise omtanke for miljøet.
I starten af 2019 introducerede vi vores første produkt i flasker af genbrugt plastik. Vi har sat os for kun at bruge emballager i genbrugt plastik fremadrettet, og vi er nu allerede oppe på over 15 forskellige produkter i flasker af genanvendt plastik. Derudover er vi meget optaget af at reducere brugen af unødige emballage. Det kan være den plastikfolie produkterne bliver pakket i kolli fra produktionen, eller den indpakning vi bruger til jul. Less is more! Ikke kun når vi taler om de ingredienser, der er i et produkt, men i lige så høj grad når det gælder det, der uden om produktet.

Vores miljøstrategier har vi opdelt i fem indsatsområder: plastik og emballager, biodiversitet, klima, miljøfarlige stoffer og affaldssortering. Du kan læse mere om dem her.
Omtanke og miljø
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down