Formål

Vores produkter skal altid have et specifikt formål. På samme måde skal de enkelte ingredienser vi bruger også have et specifikt formål i produktet.

Ingredienser

Vores løfte om at vores produkter og ingredienser skal have formål spiller meget overens med vores løfte om enkelthed og virkning.

De ingredienser, vi vælger at bruge i et produkt, skal have et formål. Det vil sige, at de skal have en effekt i produktet og ikke bare stå på indholdsfortegnelse som ”fyld”. Vi vil ikke tilføje en hypet ingrediens i et produkt, hvor den ikke har et formål.

Man ser ofte at populære ingredienser bruges i alle mulige forskellige typer af produkter, hvor de måske ikke har den store effekt. Der er fx meget stor forskel på hvad der virker i produkter, der skylles ud så som shampoo, og produkter der bliver på kroppen så som en creme.

Produkter

Vi fremstiller kun produkter, der har et formål. Det vil sige, det skal kunne noget nyt og anderledes end de produkter, vi allerede har i vores serie. Vores linje har altid være, det vi kalder ”kompakt men komplet”. Det vil sige, at vi ikke introducere nye produkter, før vi mener, der er et reelt behov, vi kan løse med det pågældende produkt. 

Et produkt skal have en reel berettigelse og ikke blot være udtryk for en nyopstået trend.

Vi tilbyder problemløsere til vores brugere, så vi introducerer ikke nye produkter bare for at lave noget nyt.

Vi bruger en del tid på at lave research på ingredienser og afdækning af behov i forhold til nye produkter. Vi undersøger altså hvilke løsninger vi kan tilbyde med et nyt produkt, og om vores brugere har behov for den løsning.

Derfor er Purely Professional en overskuelig produktserie, hvor hvert produkt har et specifikt formål, hvilket gør det let at navigere i, når man skal finde de produkter, der passer til ens specifikke behov.
Genbrugsflasker

Brand

Helt overordnet så skal Purely Professional som serie også have et formål, og noget specifikt vi kan tilbyde, i forhold til hvad der ellers findes på markedet for skønhedspleje.

Dette fokus på formål både på ingrediens- og produktplan leder frem til en konstant stillingtagen til, hvad det er vi kan tilbyde med Purely Professional. Formålet med Purely Professional er at give forbrugeren et kvalitetsbevidst, miljørigtig alternativ inden for skønhedsplejeprodukter ved at tilbyde en seriøs produktserie, der tager hensyn til både sundhed og omverden.

Det formål har vi altid for øje, uanset hvilken proces i vores forretning, vi arbejder med. Alle enkeltdele stemmer overens med vores formål som virksomhed og brand.

Helt grundlæggende ser vi vores produkters berettigelse som vores berettigelse som firma. Vi bliver ganske enkelt ved med at arbejde med Purely Professional, fordi vi ikke selv kan undvære vores produkter.

Der findes ikke noget der kan erstatte dem – og det er formålet med at fremstille dem.
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down