Enkelthed

Kernen i vores koncept er enkelheden. Det har altid været vores målsætning, at lave enkle produkter der virker. Skære det unødvendige fra og fokusere på det essentielle.
Enkle produkter

Produkter

Nå vi formulerer produkter, gør vi det altid ud fra den intention, at der ikke skal være nogle unødvendige ingredienser i. Det betyder, at vi arbejder aktivt på at bruge færrest mulige indholdsstoffer. Når vi formulerer vores produkter med et minimum af ingredienser gør vi dem enkle og let overskuelige.

Vi har altid undret os over lange ingredienslister på skønheds- og plejeprodukter. Når man bruger rigtig mange ingredienser i et produkt, kan man af gode grunde ikke have særligt meget i af hver ingrediens. Et andet problem med mange indholdsstoffer er, at det bliver svært for brugeren, at gennemskue hvad, der er i et produkt og hvorfor.

I en tid hvor flere og flere af os døjer med forskellige grader af overfølsomhed, allergi, intolerance eller måske har meget bevidste holdninger til, hvad vi vil byde vores krop og naturen, er det rart at kunne overskue indholdet af vores produkter. Jo mindre vi tilsætter vores produkter, jo mindre skal du bekymre dig om.

Kommunikation

Enkelheden som filosofi gør sig også gældende, i forhold til den måde, vi kommunikere på og i forhold til vores æstetik. Vi gør os meget umage med at gøre vores ingrediensliste overskuelig og læsevenlig, så man som forbruger hurtigt kan orientere sig i indholdsstofferne. Vi kan ikke garantere, at der ikke er nogen, der har en overfølsomhed over for en ingrediens i et af vores produkter, men vi kan gøre det let for dig, at finde ud af hvad der er i og hvorfor. Du kan læse meget mere om vores ingredienser i vores leksikon over indholdsstoffer her.

Vi gør os også altid umage med at gøre vores produktbeskrivelser enkle og jordnære, så du som forbruger ikke er i tvivl om, hvad dit produkt kan, og hvorledes det skal anvendes. Det kan til tider være udfordrende, da det ofte er komplekse processer, der er på spil i de mere avancerede produkter. Men vi ser det som vores fornemmeste opgave, at kunne formidle både brugen af et produkt, og videnskaben der ligger bag.

Æstetik

Rent visuelt er vi også tiltrukket af det enkle. Lige siden vores lancering har vi arbejdet med et meget enkelt og rent udtryk, der skal gøre det nemt at identificere hvad de forskellige produkter kan, men også via det visuelle give en indføring i de enkle tanker, der ligger bag Purely Professional.

Det er overskueligt og let afkodeligt, når du møder vores produkter ude i verdenen - både fysisk og virtuelt. Vi arbejder derfor med tydelige kategorifarver og numre, der gør det let at skille produkterne fra hinanden.
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down