the overnight treatment

Vinterens skiftende temperaturer hvor vi bevæger os fra den varme stue  til kulden udenfor betyder, at mange døjer med lidt tørrere spidser end normalt,  at hovedbunden driller lidt (det kan du finde hjælp til her) og at huden savner massere af fugt. Vi tænkte derfor, at det var på tide med et lille hårtip til hvordan du kan bruge treatment 1, som en intensivt virkende hårkur, da vinteren heldigvis også betyder at rigtige mange bruger de mørke timer og lange aftener på lidt ekstra pleje af hud og hår i hjemmespaen :-).

Tippet er ganske enkelt, men resultatet er helt forrygende. Aftenen før du har planer om at vaske dit hår, skal du tilføre håret en god mængde Treatment 1, ca på størrelse med en femmer og massere det grundigt ind i håret så at alt håret bliver dækket af produktet, sno eller flet håret derefter og sov med treatment 1 siddende i håret. Du kan evt. vælge at ligge et håndklæde over din hovedpude så den ikke bliver fedtet ind. Næste morgen vaskes håret som vanligt med den shampoo og conditioner der passer til din hårtype. Og Voila! Dit hår vil med garanti både føles og se mere blankt og velplejet ud. Gentag gerne rutinen en gang om ugen i en måned og derefter bare en gang om måneden. Dit hår vil med garanti takke dig.

Rigtig god dag!

KH Julie, Nana og Cecilie

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram