tang-go!

Photo 20-06-14 13.23.05Tang...

- Det klamme snask når du skal bade på stranden...

- Det lækre pift i asiatisk mad...

- Og det virkelig gode indholdsstof inden for hudpleje!

Tang har med god grund længe været populært i skønhedsverdenen, for algeekstrakter (som tangen kaldes i denne sammenhæng) har mange gunstige virkninger på huden. Det indeholder stoffer, der holder på fugten og forebygger UV-skader på kollagen og elasten. I NIGHT har vi anvendt et algeekstrakt med aktivstoffet fucoidan, da der foreligger en hel del kliniske undersøgelser, som dokumenterer fucoidans gunstige virkning på huden (kemikeren fortæller mere om fucoidan og alger her). Men hvad vil det sige når man fremhæver, at man at anvender et algeekstrakt i fx en ansigtscreme? Ikke nødvendigvis særligt meget - for et algeekstrakt kan nemlig være mange ting.

Algeekstrakter er karakteriseret ved at indeholde mange forskellige stoffer i forskellige indbyrdes mængder, derfor er det af afgørende betydning for virkningen af et givet skønhedsprodukt, at den anvendte råvare er af samme kvalitet fra gang til gang. Seriøse råvareproducenter søger derfor for at standardiserer deres ekstrakter i forhold til det aktive stof, dvs. man angiver koncentrationen af dette i ekstraktet. Desværre er det almindeligt, at algeekstrakter sælges helt uden denne form for standardisering. Vi har i vores produktudviklingsfase hjemkøbt prøver fra Kina, hvor der blot var tale om pulveriseret tang og ikke et koncentreret ekstrakt med en formodet virkning. Derfor har vi lagt et meget grundigt forarbejde i at udvælge vores leverandør af algeekstrakt - nemlig virksomheden Maritech fra Tasmanien. De garanterer et standardiseret ekstrakt med et indhold af det aktive fucoidan på minimum 95%.

Så når vi siger, at der er algeekstrakt i NIGHT, så kan vi dokumenterer lige præcis hvor meget fucoidan der er i, og ikke mindst hvilken kvalitet. Disse oplysninger fremgår ikke umiddelbart af listen af indholdsstoffer (INCI). På NIGHT står fucoidan nederst på indholdsfortegnelsen - men til gengæld er det højkoncentrerede kvalitets dråber, med en målbar effekt i det færdige produkt. Så ved vi det virker - og det er det vigtigste for os, når vi sætter et produkt på gaden.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram