summer treat

Sol og vand er jo den perfekte sommer cocktail! Ikke mindst hvis den kan nydes med en så fantastisk udsigt som her i Schweitz - så føler man sig rigtig heldig (tjek det lige ud vi har infinity pool) YAY! På alle måder en summer treat 😉

Men det er en hård omgang for både hud og hår sådan at plaske rundt i en pøl hele dagen (ja, jeg ved det godt - luksusproblemer), derfor er det en god idé at sørge for lidt ekstra pleje foruden den obligatoriske solbeskyttelse. Solcreme og Protection 2!

Jeg har ret kraftigt og langt hår, som jeg også derhjemme af og til giver en 'overnight' treatment dagen før jeg skal vaske mit hår (hvilket max sker et par gange om ugen). Hernede giver jeg dog mit hår en summer treat næsten hver aften. Jeg bruger en del mere end 'en moderate mængde'  Treatment 1 i længderne hver aften, når klorvandet er vasket ud. Så sover jeg med hele herligheden i håret, som en overnight hårmaske. Næste dag er treatment 1 fuldstændigt absorberet i de hårdt prøvede spidser og håret er blødt, lækkert og velplejet - og klar til en ny dag i solen og poolen:)

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram