sommer og irritation i hovedbunden

Sommer betyder sol, strand og vand for rigtig mange mennesker. Desværre er der også rigtig mange der oplever at sommer og irriteret hovedbund går hånd i hånd. Håret og hovedbunden bliver udsat for lidt af hvert: høj varme, sollys og ændringer i vandmiljø (hårdt vand, blødt vand, saltvand, klorvand). For rigtig mange mennesker, som allerede døjer med en sensitiv hovedbund, resulterer disse påvirkninger i kløen, skæl og overproduktion af fedt. Og sådan en irriteret hovedbund kan godt være til gene på ferien.

Her er et par enkle råd til hvordan du kan få din hovedbund tilbage til sin naturlige balance, så du kan nyde din sommer uden irriteret hovedbund.

Det er en god idé at sørge for at håret ikke er vådt og fugtigt hele tiden - føntør gerne med kold luft når det er muligt. Konstant fugtigt hår skaber nemlig et problematisk hovedbundsmiljø og giver hurtigt anledning til irriteret hovedbund og øger risikoen for svamp.

Brug en specialshampoo mens du rejser. Shampoo 4, der netop er formuleret med det formål, at komme skæl og kløe til livs, er en enkel special shampoo der beroliger hovedbunden med få virksomme ingredienser, blandt andet et skånsomt svampebekæmpelsesmiddel.

Du kan også give hovedbunden en lindrende massage med vores Hair repair 2, der indeholder avokadoolie, som beroliger kløende og irriteret hovedbund. Så med få midler kan du trygt tage dit hår og hovedbund med på ferien, uden at være bekymret for at hovedbunden bliver bragt ud af balance.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram