Smukt hår efter sommeren? - her er 4 gode råd

Sommeren er ovre. Og selvom den var lidt kort i år, har den efterladt sine spor på håret. Uanset hvilken hårtype du har, så betyder sommeren mere slid på håret: salt- eller klorvand, solens stråler, sommerens fester og frisureeksperimenter gør alle sit til at håret slides og mister sin glans og smidighed. Her er fire gode råd til smukt hår efter sommeren:

  • tid til en klipning langt eller kort? krøller eller ej? - efteråret er et rigtig god tidspunkt til at blive klippet. Kom af med de slidte spidser og imødegå den sæsonmæssige fældning, der finder sted i efteråret med et professionelt frisuretjek. Få nogle ideer til klip af lang hår her og klip af krøller her
  • husk plejen det er vigtigt at tilføre håret fugt og de rigtige fedstoffer med gode plejeprodukter. Conditioner er et must. Brug også gerne en hårkur og leave-in behandling for at genopbygge hårets skællag. Du kan læse om, hvordan du kan bruge treatment 1 som genopbyggende overnight-kur her 
  • irriteret hovedbund Har du badet meget i løbet af sommeren? så kan det være, at din hovedbund er kommet ud af balance. Hvis du pludselig oplever skæl og kløe kan det være et tegn på svamp, der skal bekæmpes med en special shampoo. Derfor kan du have brug for i en periode at vaske håret med en skælshampoo, som fx vores milde shampoo 4, for at få hovebunden tilbage i balance.
  • tjek på kosten husk at spise sundt. Også når sommerens overflod af friskt frugt og bær er ovre. Det kan ses på håret, hvis man ikke får de vitaminer og mineraler man har brug for. Det er ikke nødvendigvis via kosttilskud, du skal sørge for at være dækket ind. En sund kost med fokus på grønne grøntsager som kål og spinat og alsidige kilder til jern og B vitamin er blandt andet vigtige for dit hårs sundhed. Du kan læse mere om sund 'hår' mad her hos BBC.

Vi håber du kan bruge denne inspiration til at få smukt hår her i efteråret - hvis du mangler inspiration til huden, så læs de gode tip til vores all round repair cream her.

Tak for alle de gode repair tip og rigtig god september dag!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram