Giv dit hår de bedste vækstbetingelser med Shampoo 5 og Serum 1

Prøv den nye vitaliserende shampoo 5 og hovedbundsstimulerende serum 1

Pricing Table

Detract yet delight written farther his general. If in so bred at dare rose lose good. Feel and make two real miss.

STARTER

Is at purse tried jokes china ready decay an. Small its shy way had woody downs power.
$29
monthly
SELECT PLAN

STARTER

Is at purse tried jokes china ready decay an. Small its shy way had woody downs power.
$29
monthly
SELECT PLAN
Skælshampoo - shampoo 4

PROFESSIONAL

Of resolve to gravity thought my prepare chamber so. Unsatiable entreaties collecting.
$49
monthly
SELECT PLAN

ENTERPRICE

For norland produce age wishing. To figure on it spring season up. Her provision acuteness.
$79
monthly
SELECT PLAN
Mange mennesker oplever perioder med bekymring over hårtab. Både stress, sygdom og hormonelle tilstande kan føre til øget fældning, som kan fylde meget både for mænd og kvinder. Der er heldigvis ting du kan gøre for at forbedre din hårvækst og mindske din fældning.

Livsstil og kost spiller en stor rolle i forhold til vores hårvækst. Stress og mangel på vigtige næringsstoffer kan have en negativ påvirkning af hårvæksten. Hormonelle ændringer er også meget afgørende for hvor meget hår både mænd og kvinder har på hovedet. Mens det er nemmere at fokusere på hvordan vi spiser og sover, så er det sværere at kæmpe mod kroppens naturlige ændringer. Men der er hjælp at hente via virkningen af forskellige aktivstoffer.

Vores fire aktive ingredienser

Vores shampoo og serum indeholder 4 nøgleingredienser, som henholdsvis stimulerer de positive processer og hæmmer de skadelige

curcuma LONGA

Curcuma longa ekstraktet udmærker sig ved at indeholde forskellige signalstoffer (phytopeptider), som påvirker vækstfaktorerne i hårets cyklus.

Man bruger i den sammenhæng udtrykket at curcuma longa resætter hårets vækst. Derudover indeholder ekstraktet en række væsentlige mikronæringsstoffer, som ligeledes er nødvendige for hårets vækst.

Ved at dyrke plantestamceller (i dette tilfælde gurkemeje rodceller) under kontrollerede forhold, hvor stamcellerne løbende udskiller en række vækstfremmende peptider (phytopeptider) til vækstmediet, kan man oprense det aktuelle ekstrakt. Der er således ikke tale om et traditionelt planteekstrakt, hvor rødderne har ligget i f.eks. ethanol, men et ekstrakt (et såkaldt sekretom) udvundet fra den væske, cellerne gror i, og til hvilken de udskiller de forskellige vækststoffer.

CAFFEIN

Caffein er et hurtigt optaget stof som i hovedbunden har en positiv effekt på hårfolliklerne.

Det mandlige kønshormon testosteron omdannes via enzymet 5-alpha-reductase til stoffet dehydrotestosteron (DHT), som kan påvirke hårets follikler negativt således, at håret hurtige tabes eller bliver tyndt og skrøbeligt.

Ved at hæmme enzymet 5-alpha-reductase, kan man stimulere hårets vækst. Caffein tilhører gruppen af stoffer, som hæmmer 5-alpha-reductase.

På den måde hjælper det med at dæmme op for nedbrydningen af folliklerne og dermed et øget hårtab, som både mænd og kvinder kan opleve. livet.

Niacinamide

Niacinamid, også kendt som B3 vitamin, er velkendt for sin generelt gode virkning på hud og hårbund, og hvor der er bred enighed om, at stoffet er gavnligt, når det gælder om at holde huden intakt og sund.

Der er også enkelte undersøgelser som viser, at stoffet ligeledes har en positiv virkning på selve hårvæksten, men det er især stoffets gode egenskaber på hovedbunden, vi er gået efter.

PIROCTONE OLAMINE

Piroctone olamin er en veldokumenteret ingrediens, der modvirker skældannelse og hjælper med at holde hovedbunden i balance. Skældannelse fører til øget fældning.

Hvordan bruger man produkterne?

Produkterne kan bruges af både mænd og kvinder enten sammen eller hver for sig.

Serum 1 masseres ind i hovedbunden inden sengetid, så curcuma longa ekstraktet har tid til at virke natten over. Næste morgen vaskes håret i Shampoo 5, der også gerne må virke 2-5 minutter i hår og hovedbund, før den skylles ud.

Selve den fysiske påvirkning af hovedbunden, som massagen af serum og shampoo medfører, har også en positiv betydning, da blodcirkulationen i hovedbunden øges.

Nogle vil føle et behov for at bruge både serum og shampoo. Andre vil kun føle et behov for at bruge shampooen for en sund hovedbund, mod skæl og for at give ens eksisterende hår et bedre miljø for at kunne vokse.

Som tommelfingerregel tager det en follikel 3 måneder fra den udstøder et hårstrå til et nyt hår dannes. Derfor må man forvente at skulle bruge de hårstimulerende produkter over en periode på 3-6 måneder, før man kan bedømme resultatet.

Sådan er curcuma longa blevet testet

Vytrus Biotech’s studie af ingrediensen Capilia Longa
 • Forsøgsperioden var 150 dage
 • Resultatet viser, at 18 ud af 20 personer i aktivstof gruppen oplevede en reduktion i hårtab med en gennemsnitlig reduktion på 57%
 • Op til 52% opnåede en tilvækst af nye hår, hvor personerne i gennemsnit fik 17% flere hår
 • 27% af personerne opnåede en forlængelse af den anagene fase i forhold til den telogene fase efter 150 dage
Disse resultater stemmer godt overens med vores egne undersøgelse, hvor en række mænd og kvinder har testet Shampoo 5 og Serum 1 i en periode på 6 måneder. Der var stor tilfredshed hos hovedparten af deltagerne, men enkelte deltagere har ikke oplevede nogen virkning og derfor ikke fuldført behandlingen i de fulde 6 måneder. På grund af hårets vækstcyklus, er det vigtig man fortsætter behandlingen i 6 måneder for at se den fulde virkning.

Før og efter billeder

 • "Ej det er helt vildt. Tjek lige tætheden på sidste billeder.
  Det har ikke været så pænt siden jeg var 17, min kæreste er ovenud begejstret og jeg bliver helt emotionel når jeg kigger på dem."

  MAND 30 ÅR

  Har testet Shampoo 5 og Serum 1 i 3 måneder
  Før og efter billeder er taget af personen selv under forsøgsperioden.
 • “Der er ingen tvivl om at shampoo og / eller serum har gavnet mit hårs vækst i positiv retning.

  Jeg er usikker på om der er kommet nye hår, men eksisterende hår er blevet styrket og har fået mere volumen gennem behandlingen.
  Så mange tak for kuren!”

  KVINDE 65 ÅR

  Har testet Shampoo 5 og Serum 1 i 6 måneder
  Før og efter billeder er taget af personen selv under forsøgsperioden.

Hvad er hårtab?

Hårtab er et problem, som rammer både mænd og kvinder og kan have forskellige årsager. De har dog alle et fælles træk, nemlig at de dermale papilla celler (vækstcellerne i hårroden) bliver inaktive, hvorved hårvæksten stopper. Man kan altså helt kort sige at hårtab opstår når der er en ubalance i hårets vækstcyklus. Men det er muligt stimulere hårsækken til at påbegynde en ny vækstfase. Planteekstraktet curcuma longa, kan hjælpe med at resætte hårets vækstcyklus. Selve ekstraktets phytopeptider virker på flere måder, dels stimulerer de dannelsen af IGF-1 (Insulin Growth Factor), som er helt afgørende for hårets vækst, dels regulerer de nogle mikro RNA forbindelser, som er bestemmende for, i hvilken vækstfase håret befinder sig.

Hårstråets forskellige faser

Et hårstrå gennemgår forskellige faser: en vækstfase der varer 2-7 år hvorefter hårstrået afstødes og hårsækken – folliklen – indtræder i en hvilefase på ca. 3 måneder, før et nyt hår dannes.

Ens hårfollikler vil på et hvert tidspunkt have en vis procentdel hårstrå i vækstfasen og en vis procentdel i hvilefasen. Hvis denne balance forskydes, således at man får færre hår i vækstfasen og flere i hvilefasen, oplever man et hårtab.
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
 • Optjen Point

  Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
 • Del Din Oplevelse

  Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
 • Del med venner

  Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down