Shampoo 2 - second to none

Vi modtager ofte spørgsmål fra nye og nysgerrige brugere af Purely Professional om hvilken shampoo de skal vælge.

Vi har tidligere skrevet om shampoo 0 - the zero - og hvorledes denne sulfatfrie og ultra skånsomme shampoo kan klare alle hårtyper.

Men når det kommer til at rense stylingprodukter ud af håret anbefaler vi især shampoo 2! shampoo 2 har en pH-værdi på 7, den er mere afrensende end vores andre shampooer, og altså perfekt til at løsne fedt og snavs og rense stylingprodukter som mousse, lak, voks og olie ud af håret.

Som svar på spørgsmålet om hvilken shampoo man skal vælge, så er svaret ikke altid enten-eller. Med shampoo 2 er svaret nogle gange både-og. Vi er i hvert fald nogle der nyder at bruge shampoo 2 efter en aften i byen med højt hår, eller blot en gang om ugen til lidt ekstra dybderens.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram