SERUM

Hurra! d. 15 maj er Purely Professional FACE CARE endelig på gaden. Som en optakt til præmieren præsentere vi i denne uge de tre nye produkter, der hver især udgør et indsatsområde i vores FACE CARE program hvor vi fokuser på minimering af aldersbetingede hudforandringer, genopbygning samt beskyttelse af huden. Derved bevares huden så intakt som muligt og i ro og balance. Vi lægger ud med SERUM, som vi har formuleret med fokus på genopbygning af hudens kollagen og elastin. Serummet, der er silikonefrit, indeholder højkoncentrerede aktive ingredienser – et anti- aging peptid og hyaluronsyre.

SERUM - peptider & genopbygning

Dannelsen af hudens kollagen og elastin foregår i dermis (læderhuden) via en stimulering af specielle celler. Nyere forskning viser, at denne stimulering iværksættes af små signalmolekyler (matrikiner) i form af forskellige peptider. I huden dannes disse matrikiner ved nedbrydning af bl.a. kollagen og elastin. Den situation, at der ved nedbrydning af huden samtidig dannes stoffer der stimulerer genopbygningen, svækkes sørgeligt nok med alderen. Ved at tilføre peptiderne udefra kan dannelsen af kollagen og elastin imidlertid øges, således at genopbygningen af huden stimuleres og vedligeholdes. Vi bruger i vores SERUM to veldokumenterede signalpeptider, som indeholder henholdsvis 3 og 4 aminosyrer. For at forbedre peptidernes transport gennem huden er peptiderne koblet til palmitinsyre, der som fedtsyre fremmer hudabsorptionen. Således stimulerers regenereringen af hudens kollagenlag samtidig er SERUM også rigt på hyaluronsyre, der binder fugt, så huden genvinder sin fasthed og glød.

Vi vender tilbage med de to andre produkter i denne uge. Og husk endelig at vi trækker lod om 2 sæt af vores FACE CARE i majkonkurrencen.

god mandag!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram