nyt liv til krøllerne - salon rosenvinge

Jeg har aldrig været glad for mine krøller. De har aldrig gjort, som jeg gerne vil have at de skulle gøre, hvilket har betydet, at jeg igennem de sidste 10 år har glattet, fønnet og ”frizz easet” til den helt store guldmedalje. ”Du har da ikke krøller – har du?” er jeg ofte blevet spurgt om af både venner og kærester. Hvorefter jeg noget tøvende har svaret: Njaa, jeg har måske lidt fald (løgn!). Men fornyligt besluttede jeg mig for at få nyt liv til krøllerne.

Det har altid været svært for mig at gå til frisøren, fordi jeg her altid bliver konfronteret med mine krøller, hvilket har resulteret i et par dårlige oplevelser - 90’er smart etage krølleklip er bare ikke sjovt, når man allerhelst vil have glat langt hår. Jeg vælger derfor min frisør med omhu - det kræver tillid.

I Landskronagade på Østerbro ligger Frk. Rosenvinge, som ejes og drives af Anne Sofie, og det var her slaget skulle slås. Jeg har kendt Anne Sofie i over et år. Hun var en af de første frisører, der tog Purely ind, og vi har lige siden haft et tæt samarbejde.

Omgivelserne er lækre, lyse og indbydende og møblerne bløde og komfortable. Efter en samtale med Anne Sofie, kom vi frem til at det ville være en god idé, hvis hun klippede godt og vel 10 cm af mit hår, og at vi måske (jeg forbeholdte mig retten til at ombestemme mig) skulle forsøge at give krøllerne en ny chance vha. shampoo 0, conditioner 2, treatment og styling lotion.

Jeg har savnet at få vasket hår hos frisøren, og hvor var det dejligt, at læne sig tilbage og nyde en dejlig hovedbundsmassage i en massagestol - virkelig IKKE en dårlig idé. Jeg var derfor helt rolig da jeg tog plads foran spejlet for at lade Anne Sofie klippe de tørre og trætte spidser. Herefter fordelte hun lidt treatment 1, samt styling lotion 1 i mit hår. Kombinationen af de to produkter giver bløde og harmoniske krøller.  Håret fik jeg herefter tørret meget nænsomt, helt uden børste og det var hér forvandlingen skete – fine bløde krøller kom frem, uden krus og frizz.

Jeg har accepteret mit hårs natur – det tog kun 10 år, de rigtige produkter og et vellykket frisørbesøg. Men hvor er det dog rart ikke længere at skulle bruge en krig efter hver hårvask på at modarbejde mit hår, med føntørrer, glattejern og børste. Og dejligt er det, at jeg endelig har fundet en frisør, der kunne få mig derhen.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram