repair cream - calendula & chamomille

Purely Professional repair cream 1 er en helende og nærende creme der bl.a. indeholder to planteekstrakter, nemlig morgenfrue (Calendula) og kamille (Chamomille), da netop disse to planteekstrakter har en lindrende virkning på irriteret, tør og belastet hud. Planterne har gennem årtier i folkemedicinen været anvendt til disse formål, og fra den videnskabelige litteratur foreligger flere kliniske afprøvninger, der understøtter disse observationer. Derfor var vi ikke i tvivl om, at det var disse ekstrakter vi ville bruge, da vi skulle formulere repair cream 1.

Nu er planteekstrakter imidlertid mange ting, og såvel arten og antallet af aktive indholdsstoffer som koncentrationerne af disse kan svinge voldsomt fra fabrikat til fabrikat. I praksis betyder dette, at et produkt med f.eks. 5% calendula ekstrakt kan indeholde meget mindre aktivt stof end et produkt med 0,5% calendula ekstrakt.

Med andre ord betyder kvaliteten af planteekstraktet utrolig meget. Her er situationen den, som i alle andre forhold, at man som hovedregel får, hvad man betaler for. På vores laboratorium undersøgte vi på et tidspunkt en række forskellige morgenfrue- og kamilleekstrakter. Det viste sig, at variationen var meget stor, svingende fra stort set ingen aktivstoffer til et højt indhold af aktivstoffer.

Da vores holdning til kosmetiske produkter som bekendt er den, at indholdsstofferne skal have en berettigelse, var det en nødvendighed at finde et planteekstrakt med en sådan kvalitet, at vi med sikkerhed kunne identificere de aktive indholdsstoffer i den færdige creme, og at koncentrationen var tilstrækkelig til at give den ønskede virkning. Og ikke mindst at produktet var ens fra gang til gang.

Det lykkedes for os at finde et ekstrakt, som opfyldte disse krav, så vi i dag har et ensartet og virksomt produkt. Og vi er glade for at vi ikke blot har fået nogle rigtig fine anmeldelser men at vi også bliver kontaktet af tilfredse kunder, som har glæde af repair cream 1. Det gælder både børn og voksne med tør og irriteret hud eller diverse former for eksem og andre hudgener. Så med den erfaring vi har fået over tiden, er der for os at se ingen tvivl om, at cremen har den ønskede virkning.

Men I skal jo ikke bare høre på os, så her kan I læse lidt om hvad andre mener om repair cream 1:

Emily

Eva

Jo

Pudderdåserne

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram