Sommerprodukter - sommerhuset

Den danske sommer er tit meget utilregnelig og når man skal pakke til en ferie i Danmark, ender man ofte med en kuffert der består af lige dele sommer- og efterårstøj. Men når solen endelig titter frem, er der ikke noget skønnere. Du danske sommer, vi elsker dig! Og der er ikke nogen bedre måde at bruge den danske sommer på, end at smutte i sommerhus og nyde lange dage, lyse nætter, strand og natur i selskab med gode venner og familien.

Når man skal i sommerhus, har man brug for alting og ingenting: både bikini, solbriller, sweater og gummistøvler - og glemmer man noget , klarer man sig som regel også helt fint uden.

Men ingen tur i sommerhus, uden Purely - her kommer vores bud på hvilke produkter, der er rare at have med ud i den danske sommer:

repair cream 1 - førstehjælp til tør og sart hud. Ofte forbinder vi repair cream med den tørre vinterhud, men bare arme og ben bliver også udsat for en del i sommerlandet og havet. Repair cream 1 heler rifter, hudafskrabninger og skoldninger og fugter og plejer overbelastet hud på fødder og albuer – og så kan den bruges af hele familien.

shampoo 2 - the sunday shampoo. Hvis du, som os, er tilhænger af 'sommerhushår', der ikke bliver vasket og sat hver dag, men til gengæld får et ordentligt skud havvand og sand, så er en afrensende shampoo en god idé at have med i sommerhuset. Den vasker nænsomt håret helt rent og fungerer rigtig godt som 'sunday shampoo' dvs. at man bruger den en gang i mellem fx i kombination med shampoo 0.

Når man er i sommerhus, planlægger man ofte at gøre alle de ting man ellers ikke har tid til i en travl hverdag, herunder at få givet sit hår og hovedbund lidt ekstra opmærksomhed. Træk stikket i 15 minutter, find en stille krog og giv dit hår og din hovedbund en dybdevirkende hårkur med hair repair 2, der plejer håret og beroliger hovedbunden.

Solcreme - fordi det ER sommer og solen KAN komme til at skinne, og så er det rart at have SPF 30 i tasken og nok til hele familien 🙂

Du danske Sommer, jeg elsker dig, skønt du saa ofte har sveget mig.

Snart kolde Farver i Sky og Vand, snart nøgne Piger ved hver en Strand.

Mer, mer, mer jeg dog dig elsker, hver Gang du ler

~ Thøger Larsen

Vi håber den danske sommer ler til jer alle sammen i år!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram