Sommerprodukter - strand & pool

Der er ikke ret meget, der slår den ultimative afslapning poolside. Det skulle da lige være en liggestol ved stranden. En god bog, solbriller og en forfriskning er alt, hvad man behøver... foruden de mest essentielle Purely produkter selvfølgelig!

Sådan en daseferie betyder jo rigtig meget sol - og det er så dejligt, men man skal huske at tage sine forholdsregler i forhold til solbeskyttelse:

- Skærm dig mod solen. Følg Kræftens Bekæmpelses råd om skygge, solhat og siesta.

- Når du er ude i solen så benyt en solcreme med både UVA og UVB dækning.

Der har i mange år har været stort fokus på solbeskyttelse især imod solens UVB-stråler, der besidder den største energi og er skyld i skoldning og hudkræft.

Dog er beskyttelse mod UVA strålingen mindst lige så væsentlig, både når vi taler om hudpleje, og de hudforandringer, der kan føre til især modermærkekræft.

Så når du har sagt UVB, må du også sige UVA, som vi siger i Purely. Derfor bruger vi to velafprøvede og fotostabile solfiltre i vores solbeskyttelsesprodukter, der dels giver en stabil UVB-dækning og dels en UVA-dækning på 70% af UVB-dækningen.

Men det er ikke kun huden, der tager skade af for meget sol (og vand!) - håret trænger også til solbeskyttelse. Protection 2 med både varme- og UV-filtre giver en rigtig god beskyttelse, når du er i solen. Den er vandbaseret og kan bruges i både vådt og tørt hår.

Treatment 1 er også et must, da badning i klor- eller havvand virkelig slider på håret. Brug gerne en god portion i spidserne af dit hår og lad det sidde natten over som en kur.

Og så er det rigtig smart at gøre plads til en lille shampoo 4 i toilettasken. Der er mange, der får problemer med deres hovedbund, når de er på badeferie - håret er vådt meget af tiden, og det er en belastning for hovedbunden, der kan resultere i kløe og irritation. shampoo 4 virker efter kun få hårvaske beroligende på hovedbunden og afhjælper kløe og skæl.

Og så er der vidst bare tilbage, at ønske alle jer, der skal mod sydlige himmelstrøg, en rigtig dejlig sommerferie!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram