Guide til en enkel ansigtsplejerutine

Der er ingen grund til at gøre det besværligt, når det i virkeligheden er ret enkelt. Når det kommer til din ansigtspleje, kan du nå rigtigt langt med enkle løsninger. Vi guider dig til en enkel hudpleje rutine - step by step.

Vores naturlige hud

Vi vil alle gerne have en frisk, spændstig og fugtmættet hud – også gerne fri for urenheder og rødmen. Og lige præcis det, er vi faktisk næsten alle sammen født med. Fra naturens side er huden nemlig en genial konstruktion, der både beskytter os mod skader udefra, og konstant regenererer og genopbygger sig selv. Men hvorfor er vi så så mange, der ikke er tilfredse med vores hud?

Hver dag udsættes huden for en masse nedbrydende faktorer – sollys, forurening, utallige kemiske cocktails, samt dårlige vaner som for eksempel røg, alkohol og ringe kost. Alle disse faktorer påvirker huden negativt, og giver anledning til rynker, hudskader, irritation og eksem. Så selv om huden som sagt kan rigtig meget selv, er det ofte nødvendigt at give den lidt hjælp. Derfor fokuserer Purelys ansigtspleje på tre væsentlige indsatsområder i forhold til at få en sund og velplejet hud:
Beskyttelse mod oxiderende processer og sollys (både UVA og UVB!)
Genopbygning af kollagen og elastin, som er de fibre, der holder din hud sund og spændstig
Minimering af de skader der opstår som følge af sollys og andre ydre påvirkninger
Udover disse tre vigtige punkter handler det om at hjælpe huden med at holde sin fugt i balance og huske på de gode renserutiner.

Så er du faktisk allerede godt på vej mod at forebygge nedbrydning af huden, minimere aldersrelaterede forandringer – og ikke mindst sørge for, at din hud altid føles frisk og ser sund og velplejet ud!

En enkel ansigtsplejerutine til morgen og aften

Morgen
Vask ansigtet nænsomt med lunkent vand og dup det tørt med et håndklæde. Hvis du har problemer med en fedtet eller uren hud, så brug Facial Cleanser eller Cleansing Water. Påfør derefter Purely Serum, som du fordeler i ansigtet, på halsområdet og gerne på brystet. Serum kan bruges efter behov og temperament, 1-2 gange dagligt. Det består af signalpeptider, der stimulerer hudens egen genopbygning af elastin og kollagen, samt fugtboosteren, vi alle elsker: hyaluronsyre. Serum er altså en super fugter, der også hjælper huden med at regenerere. Imens serummet trænger ind, kan du fx børste tænder, rede hår eller tage tøj på.

Derefter påføres Purelys dagcreme Day. Days vigtigste opgave er at pleje og beskytte din hud igennem dagen. Den indeholder udover antioxidanter og plejende olier både UVA og UVB beskyttelse (SPF 15). Når du fordeler cremen, så husk du skal bruge en mængde svarende til cirka 1 teske, for at få den optimale beskyttelse mod solens skadelige stråler. Solfaktor skal ikke duppes på, uanset hvilken faktor du bruger. Skal du ud i stærk sol så husk at påføre cremen igen efter et par timer. Lad cremen trænge godt ind, før du eventuelt fortsætter med din makeup eller andre produkter.
Aften
Inden sengetid er det vigtigtig at få renset dagen af. Ansigtsrens spiller en vigtig rolle for, hvordan din hud tager sig ud. Makeup, sved og snavs skal renses af hver aften. Der er mange forskellige tilgange til afrensning. Hos Purely mener vi, at det vigtigste er, at du bruger milde og skånsomme renseprodukter, uanset om du vælger vaskeklud, børste, vatrondel eller blot bruger fingrene.

Vores skumrens, Facial Cleanser 1, er en mild, sulfatfri ansigtsvask med beroligende kamille, mens Cleansing Water med agurkeekstrakt og urea, er en super skånsom rensevand, der også fugter huden, når den renser.

Vasker du med Facial Cleanser 1 så skum den op i hænderne og fordel den derefter i ansigtet og vask makeup og snavs væk. Når ansigtet er rent, kan du med fordel bruge en blød og lunken vaskeklud til at eksfoliere døde hudceller væk.

Hvis du har meget sart hud, så hold endelig lidt igen. Det er ikke sådan, at man kan skrubbe urenheder væk – tværtimod kan de blive mere rødmende og værre af for meget belastning. Dup derefter ansigtet tørt med et rent håndklæde. Husk at udskifte dine håndklæder og vaskeklude ofte, da de kan være kilde til bakterier og urenheder.

Du kan bruge Cleansing Water som alternativ til Facial Cleanser eller du kan ”double cleanse”, hvor du bruger den før (eller efter) Facial Cleanser. Fordel Cleansing Water på en vatrondel eller lignende, og før den over huden til makeup og snavs er renset af.

Når huden er ren og tør, er det tid til pleje. Bruger du Serum om aftenen så start med det, og lad det lige trænge ind i huden inden du fortsætter med Purelys natcreme Night. Night indeholder plejende hybenkerneolie og B3 vitamin niacinamide, samt det aktive algeekstrakt fucoidan. Fucoidan bekæmper frie radikaler og hæmmer de skadelige processer, som solpåvirkning og oxidative processer sætter i gang i huden. Night hjælper altså huden med at reparere de skader, som dagens ydre og indre påvirkninger sætter i gang. Hvis du føler en let prikkende fornemmelse i huden, er det blot et tegn på, at det aktive stof fucoidan virker på huden.

Moisture Mask

Hvis du oplever, din hud mangler fugt eller trænger til et lille boost, kan du supplere med en fugtgivende ansigtsmaske. Moisture Mask kan anvendes til stort set alt, hvad enten det er som et 10 minutters reboot af huden, som overnight ansigtsmaske, eller som særlig intensiv fugtighedscreme til udsatte områder. Med fugtgivende ingredienser så som glycerin og vindruekerneolie, samt det aktive ekstrakt af sukulenten salturt, er Moisture Mask formuleret til både at tilføre og holde på fugt, samt sætte gang i hudens egen produktion af fugt. Alt i alt et super fugtboost til en tørstig hud.

Dette er vores bud på hvordan du holder din ansigtsplejerutine enkel med få virkningsfulde og milde produkter – og husk, at det er tilladt at plukke og mikse vores produkter og anbefalinger, helt efter dit eget temperament og behov!
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down