Purely x Fredes Blog

Følg med i processen fra start til slut, når Purely i samarbejde med Frederikke Toftsø, indehaveren af Fredes Blog, laver den nyeste tilføjelse til Purelys sortiment - Fredes yndlingsprodukt: en ansigtsolie.

Et nyt projekt

Frederikke har igennem flere år været både kunde og ven af Purely. Siden foråret 2021 har hun været fast ambassadør for os, hvor hun giver os og sine følgere et indblik i, hvordan Purely lever hjemme ved hende og hvilke tanker, der ligger bag hendes livsstil og valg. Hos Purely elsker vi Frederikkes fokus på omtanke og hendes lyst til sammen med os, at nørde i alt fra emballage til ingredienser.

Med dét fælles fokus fandt vi det oplagt, at give os i kast med et spændende projekt sammen. Nemlig at lave et helt nyt produkt, hvor vi sammen kan nørde alle aspekter igennem fra den spæde start under idé udviklingen, til vi står med det færdige produkt i hænderne. Følg med her på siden, hvor vi løbende vil fortælle mere om processen og de overvejelser vi sammen gør os om Purely nyeste produkt lavet i samarbejde med Fredes Blog.
"Jeg elsker den egen omsorg og velvære, der ligger i hudplejeprodukter og hele ritualet i at påføre og aftage, men istedet for at tilføje flere og flere produkter til min rutine, er jeg med årene begyndt at fjerne overflødige produkter og være langt mere kritisk over for, hvad jeg har stående på min badeværelseshylde.

Et produkt skal kunne noget helt særligt, for at det får en plads, og gerne flere ting. Jeg er meget mere interesseret i at bruge mine produkter på en optimal måde, og have færre stående. Det er enkelt og lige til, hvilket passer så godt til hele Purely's filosofi og måde at arbejde på. Det kunne ikke være et bedre match.”

Fredes favoritter

Vores nye Face Oil er lige på trapperne – imens vi venter, kan vi forkæle jer med Frederikkes pleje- og styling-favoritter: nemlig Treatment 1 og Styling Lotion 1. Brug dem hver for sig, bland dem for et blødere hold på længderne eller plej spidserne med Treatment 1 og lav derefter en skrabet fletning med Styling Lotion 1. Mulighederne er mange – se hvad Frede siger om produkterne her:

"To produkter som er uundværlige i min hårpleje og styling rutine lige nu, er Treatment 1 og Styling Lotion 1. Treatment 1 bruger jeg dagligt i håndklædetørt hår, blandet med et par dråber Oil 1. Det gør at mit hår tørrer pænt op og ser dejligt sundt og blankt ud. Jeg bruger også Treatment 1 dagligt når jeg har børstet mit hår. Jeg bruger en lille smule i længderne, for at pleje og beskytte håret, som dagligt bliver udsat for slid. Styling Lotion 1 bruger jeg især her når vejret er koldere og mine små babyhår virkelig stritter... Den er god til et decideret slick look, men også til at lægge de værste flyvske babyhår ned. Treatment 1 og Styling Lotion 1 er min favorit power duo"

Køb Fredes Favoritter med 20% rabat indpakket i smuk, genanvendt stof personligt udvalgt af Frederikke. Indpakningen af gamle stofrester er fundet i forskellige genbrugsforretninger i Frederikkes nærområde, og genanvendes nu som indpakning til dig, som du igen kan genanvende, næste gang du skal bruge den slags.
Product Quantity

Styling Lotion 1

Leder du efter et produkt, der kan fremhæve dit naturlige fald eller krøller i håret, så er Styling Lotion 1 lige noget for dig.

Styling Lotion 1 er en plejende styling lotion og krøllecreme med panthenol, der virker styrkende på håret. Produktet giver håret volumen og en let fiksering, der holder hele dagen.

1

Treatment 1

Tørt hår har brug for ekstra pleje – og det gælder uanset om det er fint eller kraftigt, glat eller krøllet. Med Treatment 1 får du en effektiv hårkur, der plejer og beskytter slidte spidser og som gør filtret eller kruset hår nemt at arbejde med. Kuren er drøj i brug og skal ikke skylles ud.

1
Dette produkt kan ikke længere købes
SPAR 20%

Skabelsen af det nye produkt

Face Oil

335,00 kr.

Purely x Frederikke Toftsø Face Oil
Elsker du Gua Sha, ansigtsmassage eller leder du efter en fantastisk ansigtsolie? Så har vi lavet den perfekte olie til dig sammen med Frederikke Toftsø, der står bag kanalen Fredes Blog.

Face Oil er en ansigtsolie, der giver en smuk glød, virker beroligende og tonende på huden, samtidig med den tilfører pleje, vitaminer og er dejlig at bruge.

Varenummer (SKU): 5711691053163:C4-G-PL1x Varekategori:

Beskrivelse

Purely x Frederikke Toftsø Face Oil indeholder de essentielle olier havtorn, morgenfrue og cypress. Havtorn er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og en positiv virkning på hudens glød, mens morgenfrueekstraktet har beroligende og helende egenskaber på huden. Cypress er valgt for at få en opstrammende, tonende og antibakteriel effekt.

Face Oil indeholder også koldpresset mandel- og jojobaolie, der begge er nærende og ikke tilstoppende for huden. Mandelolie er rig på e- og a-vitamin og hjælper med at bevare hudens fugtbalance. Jojobaolie får hudens celler til at svulme op og danne en fugtbarriere meget lig hudens egen talgproduktion.

Alt i alt en kombination der resulterer i en olie, der opstrammer og giver glød, samtidig med den er pakket med vitaminer, antioxidanter og har en beroligende virkning på huden. Olien er selvfølgelig økologisk.

Sådan bruger du en ansigtsolie
En ansigtsolie kan bruges på flere forskellige trin af din ansigtsplejerutine afhængig af dine behov. Nogle fortrækker at bruge olien direkte på den rene hud fx ved aftentid, mens andre bruger en olie som et sidste trin i en rutine. Som tommelfingerregel bør man påføre de vandbaserede produkter først, såsom mist og serum. Dernæst påføres cremer, der er emulsioner af vand og olie, og som afslutning den rene olie. Dog skal produkter med solfaktor altid påføres som det sidste trin for at give dig den bedste beskyttelse.

Frederikkes tip til en ansigtsplejerutine:

"Mit lille lifehack er at bruge en lækker rose mist, så serum på fugtig hud og oven på serum bruger jeg olie. Så bliver huden babyblød. Så bruger jeg en faceroller eller gua sha i 1 minut, som stimulerer blodomløbet og løsner spændinger. Jeg synes, den minimerer fine linjer og så giver det mega meget glød. Så bruger jeg dagcreme og hvis det er en vild dag, så bruger jeg make up haha."

Ansigtsmassage, face roller og Gua Sha
Uanset om man foretrækker at bruge fingrene, en roller, gua sha eller noget helt fjerde, så er massage af ansigt, hals og brystområdet en rigtig god idé. Det at aktivere blodcirkulationen giver huden glød, hjælper med at reducere rynker og giver en mere jævn hud. Der findes mange forskellige teknikker, man kan bruge, men overordnet set handler det om at aktivere de underliggende væv og lymfebaner og afspænde musklerne. Ofte har vi utroligt mange spændinger i ansigtsmuskulaturen, som vi nærmest ikke registrerer, før hovedpinen sætter ind. Vælg en ansigtsolie der ikke tilstopper huden og er let at fordele, når du skal massere.

Her er Frederikkes tip til gua sha:

"Lav en aftenbakke med dine yndlingssnacks og drikke. Rens din hud som du bedst kan lide. Tag en god fugtmaske eller en nærende olie på - og sæt en god serie på og brug en faceroller eller gua sha."

Udvalgte ingredienser
Havtorn
- Højt indhold af antioxidanter og en positiv virkning på hudens glød

Morgenfrue
- Beroligende og helende egenskaber på huden

Mandelolie
- Rig på e- og a-vitamin. Hjælper med at bevare hudens fugtbalance

Jojobaolie
- Får hudens celler til at svulme op og danne en fugtbarriere meget lig hudens egen talgproduktion.

Yderligere information

Volumen

30 ml.

Kundeanmeldelser

Reviews

Der er ingen anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Face Oil”

Brug en af de tilladte filtyper: jpg,png.The max size allowed is : 10 MB.

  Du kunne også være interesseret i...

  Hvem er fredesblog?

  Frederikke Cæcilie Glob-Toftsø startede i 2009 fredesblog.dk for at få afløb fra de kreative tanker om mode og styling. Siden da har bloggen været et outlet for alt fra rejser, mad, mode og særligt Frederikkes interesse for sneakers. Efterfølgende har Frederikke også inkluderet andre digitale platforme, som Instagram, hvor hun fortsat deler ud af hendes hverdag.

  Udover at slå sine folder på egne kanaler, har Frederikke udgivet bogen SMART sammen med Sidsel Alling i 2015, som efterfølgende udkom som en løbende samtale i podcastformat. Siden da har Frederikke haft en finger med i spillet hos forlaget Grønningen 1, hvor hun har været med til at udgive en række bøger – bl.a. ”Stjernetegn”, ”Baby Bump” og ”Lær at Sy”.

  Siden Frederikke blev mor i 2018 har hun haft et tiltagende fokus på at blive en mere ansvarlig forbruger og hun har inddraget hendes læsere og følgere på rejsen. Dette ses tydeligt i det langvarige samarbejde med Purely Professional. Frederikke elsker at formidle brugbar information om, hvordan vi alle kan blive klogere på vores forbrug, ændre vaner og tage ansvar for vores livsstil.
  💻 Blogger at #fredesblog
  ⌨️ Freelance writer
  👟 Sneaker enthusiast
  🔋 Going green
  Copyright © 2023 Purely Professional
  Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

   Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

   Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

   Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
  OPRET KONTO
  usermagnifiercrossmenuchevron-down