Motherhood Grounding Workshop

Esmé Studios og Purely Professional præsenterer Motherhood Grounding Workshop. En blid workshop med fokus på meditation, åndedræt og bløde bevægelser, undervist af Anna Reinholdt, holistisk terapeut og Living Yolates instruktør.

Workshoppen er til dig, der enten er gravid eller har din baby med på armen. Er du gravid vil visse øvelser fokusere på maven, og har du din baby med, vil disse øvelser omhandle jer begge. Der er plads i gården til barnevogne.

Nyd et par timers selvforkælelse mellem dig og din baby, hvad enten du er gravid eller nybagt mor. Kom alene eller tag mødregruppen under armen, og få en dejlig oplevelse sammen.
Anna Reinholdt

Hvad får jeg med?

2 timers workshop: introduktion, 1 times undervisning af med Anna Reinholdt, wind-down outro. Selve undervisningen indebærer meditation, åndedræt og blid bevægelse
Plejesæt bestående af Shampoo + Conditioner 300 ml fra Purely
Produkt(er) brugt under workshoppen (kan eks. være en olie, creme el. lignende)
Baby Shampoo 1 fra Purely
Sæt fra Esmé bestående af underdel og overdel
Personlig rabatkode til begge brands, som kan bruges én gang efter workshoppen
Rawbite, te og vand
Samlet pris: 650 DKK – Værdi: 2165 DKK

Giv dig selv 2 timer med ro, fordybelse og selvforkælelse

Workshoppen er henvendt dig, der venter en lille ny, og trænger til ro og nærvær op til fødslen, samt til dig der nu har den lille på armen, og kunne bruge en rolig og fordybende stund mellem I to. Til Motherhood Grounding Workshop vil Anna guide dig igennem forskellige øvelser, hvor intentionen er at komme ned i kroppen, afspænde, samt skabe ro og forbindelse til din kerne.

Til workshoppen vil du have et lækkert og blødt sæt tøj på fra Esmé Studios, som sendes til dig inden, så du kan ankomme i det på dagen. Under workshoppen vil du også aktivt bruge Purely Professionals produkter, såsom creme eller olie, i forbindelse med de forskellige øvelser, med henblik på at skabe ro og forbindelse til din egen krop og din baby. Det kræver ingen erfaring at deltage i workshoppen, alle er velkomne og kan være med uanset tidligere erfaring.

Workshoppen varer 2 timer og forløber fra kl. 11-13, hvorunder der også vil være mulighed for vejledning og snak med både Esmé Studios, Purely Professional og Anna Reinholdt. Der er 16 pladser på hver workshop.
Sted · Vesterbro Yoga · Gammel Kongevej 5, gården th. · 1610 Kbh. V
Tidspunkt · 11:00 til 13:00
Underviser · Anna Reinholdt
Pris · 650 DKK · Værdi 2165 DKK

Alle kommende workshops

Klik ind på hver workshop for at læse mere om hver enkelt

Hvem står bag workshoppen?

Hvem er Anna Reinholdt?

Anna arbejder til dagligt som holistisk terapeut hvor hun tilbyder 1:1 mentoring, retreats og workshops. Anna er uddannet Living Yolates instruktør, som er en holistisk uddannelse med fokus på yoga, pilates og dans. Anna vil på alle workshops undervise en blid klasse med meditation, åndedræt og rolige bevægelser til at komme ned i kroppen, skabe ro og forbindelse til din kerne.
Besøg Anna på Instagram

Hvem er Esmé Studios?

”Hos Esmé studios følger ikke tidens trends, da det er vigtigt for os, at alle vores produkter kan bruges i mange år. Derfor bruger vi meget tid på at lave tidsløse styles både i farver og pasform, du med garanti kan have glæde af i lang tid. Vi har brugt meget tid på at vælge det helt rigtige navn til vores brand. Esmé kommer fra det franske sprog og betyder ”to hold in high esteem”. Det oversætter vi, som den kærlighed og respekt vi har for jorden og menneskerne på den. Og det er de to ting, vi arbejder hårdt for hver dag.

Vi er GOTS certificeret. GOTS står for Global Organic Textile Standard, og det er noget, vi er meget stolte af, da det betyder, at vi fra helt fra udvinding af vores råmaterialer, til du står med vores produkter i hånden, kan garantere en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion. Hertil har vi valgt vores leverandør i Indien, fordi de er miljøvenlige. Men udover at være miljøvenlige, smiler de ansatte, når de er på arbejde. Det gør de fordi, de bliver behandlet ordentligt. Når man er ansat på Rajlakshmi Cotton Mills, får man nemlig transport til og fra arbejde, gratis måltider, sundhedsforsikring og uddannelse til sine børn.

Lige om lidt lancerer vi vores pre-owned shop. Her vil du have muligheden for at købe vores tøj second-hand eller sælge dit eget esmé studios tøj tilbage til os. Så du får en voucher, du kan bruge på vores hjemmeside. Sådan kan vi alle sammen hjælpe med at gøre mode endnu mere bæredygtigt.”
Besøg Esmé Studios

Hvem er Purely Professional?

mere overskud

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum.
Anne Eriksen
Ikast Flytteforretning.
Hvem er Esmé?
Vi ved alle, at tøjindustrien - og især fast fashion - er enormt skadelig for miljøet og har en dårlig rekord i forhold til både forurening og menneskerettigheder, og vi hos esmé studios synes, at det er på tide, at vi gør noget ved det.
Da vi startede vores virksomhed, var vi passionerede for forandring og ønskede at se på hele processen - fra de første tegninger i designrummet til hvordan vi laver tøjet og endda hvordan vi bærer og passer på det færdige tøj.
Vi var overbevist om, at vi kunne gøre det bedre og være langsommere og mere bevidste. Med fuldstændig åbenhed om, hvordan vi arbejder, og hvem vi arbejder sammen med, er esmé studios - med en masse hårdt arbejde og beslutsomhed - vokset fra en god idé til en reel realitet.
Nu er vi stolte af at vise, hvor meget vi bekymrer os om vores planet og menneskene på den ved at levere stilfuldt tøj, der holder længe og bæres af mænd og kvinder, der deler de samme værdier som os. Sammen kan vi gøre en forskel.
Hvem er Anna?
Anna arbejder til dagligt som holistisk terapeut hvor hun tilbyder 1:1 mentoring, retreats og workshops. Anna er uddannet Living Yolates instruktør, som er en holistisk uddannelse med fokus på yoga, pilates og dans. Anna vil på alle workshops undervise en blid klasse med meditation, åndedræt og rolige bevægelser til at komme ned i kroppen, skabe ro og forbindelse til din kerne.
Hvad får du med?
- 2 timers workshop: introduktion, 1 times undervisning af med Anna Reinholdt, wind-down outro
- Selve undervisningen indebærer meditation, åndedræt, blid bevægelse og afspænding
- Plejesæt bestående af Shampoo + Conditioner 300 ml fra Purely
- Baby Shampoo 1 fra Purely
- Produkt(er) brugt under workshoppen (kan eks. være en olie, creme el. lignende)
- Sæt fra Esmé bestående af underdel og overdel
- Rawbar, te og vand
- Samlet pris: 650 DKK – Værdi: XXXX
Hvem er Purely?
Purely Professional udvikler, producerer og forhandler clean beauty hår- og hudpleje til alle, som ønsker lækre og effektive produkter uden parfume og anden unødvendig kemi.
Purely ønsker at gøre det anderledes og bedre. Udvikle bedre produkter og tage nye retninger i branchen. Undgå mange af de problemer med allergi og irritation, som opstår hos frisører og forbrugere. Hos Purely har vi har vi nemlig den holdning, at produkter skal være enkle og rene, de skal virke og have et formål, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.

Disse grundværdier, som vi kalder The Purely Promise, er afsættet for alle vores hår- og hudplejeprodukter, og de er stadig vores rettesnor i forhold til samtlige aspekter af Purelys univers i dag. Vi holder alle vores ideer og koncepter op imod disse værdier. Og de er essentielt det, vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne. Med produkter fra Purely Professional vælger du altså at hensyn til dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser:
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down