online omtale – blogs & magasiner

[menu name="presse"] IMG_0854

august 2018 - beautyspace.dk

Det med ekstra spil i håret har en pris, som du måske også har erfaret: knastørre lokker. Det gør den her en ende på. Bl.a. fordi indholdet af kokos er noget af det eneste, der kan trænge ind i et hårstrå og genopbygge fedtkernen. Ren kokosolie er billigere, men også noget mere snasket og svær at arbejde med.

Læs mere

juli 2018 - trinesblend.dk

Jeg har brugt NIGHT i et halvt års tid nu og jeg kan se det på min hud. Mine pigmentpletter fra solen er væk, mine rynker er mindre grove og min hud ser friskere ud om morgenen.

Læs mere

juli 2018 - trinesblend.dk

Den er god både til håret og til huden. Og det er lige det som jeg synes er så smart. Den er ikke særlig stor, men holder ret længe, da man (ikke længere) behøver at bruge så meget af gangen. Jeg bruger den til mine hårspidser, for lige at samle dem lidt og samtidig give dem fugt. Og så bruger jeg den også nogengange i ansigtet efter et langt bad. Gerne mens mit ansigt stadig er lidt vådt. Den er også helt fin til at fjerne sminke med og så får min bodylotion ofte et par dryp olie med i.

Læs mere

januar 2018 - emilysalomon.dk

Men jeg prøver også at have produkter uden duft i min rutine (bl.a. derfor er jeg så glad for dem fra Purely Professional)...

Læs mere

november 2017 - stephaniebach.com

 After using the products (baby shampoo, oil and repair cream) on him I just knew that I had to use Purely Professional for me too and I've done since

Læs mere 28.10.17 www.emilysalomon.dk

oktober 2017 – emilysalomon.dk

Læs mere styling_miild

august 2017 – thisispure.dk

Der findes efterhånden en masse forskellige gode brands, der laver gode og rene skønhedsprodukter

Læs mere

juni 2017 – thisispure.dk

Sådan en rejse kræver som regel lidt tøj, men i den grad også lidt pleje,- og skønhedsprodukter. Det er faktisk som regel det sidste nævnte, der vejer mest i kufferten. Derfor elsker vi travel-sizes og vil gerne dele vores bedste beauty rejsetips med dig.

Læs mere

juni 2017 – beautyspace.dk

Jeg renser min hud med denne her og bruger også en vaskeklud. Derefter dupper jeg en peelende tonic med salicylsyre på huden og følger efter med et ikke-fedtende fugtserum. Jeg er ikke god nok til at få SPF på til sidst, men jeg øver mig.

Læs mere

maj 2017 – beautyspace.dk

Hårtab kan fikses.

Læs mere

april 2017 – ilovebeauty.dk

Den fineste olie fra Purely Professional.

Læs mere

april 2017 – emiliblog.dk

To andre brands har jeg brugt her under graviditeten: Purely Professional og Neovita.
Fælles for alle tre brands, er at de laver nogle sindssygt lækre og helt rene produkter, så man med god samvittighed kan bruge dem under graviditet, og på alle andre tidspunkter. Læs mere

marts 2017 – beautyspace.dk

Så. Her ser du min mands badeværelseshylde. Eller nej, ikke helt. Du ser hylden, som jeg gerne vil have, at den ser ud. For sandheden er, at han udover tandbørstning og deodorant kun orker to ting: Bioeffect til natten og Purely Professionals serum om dagen

Læs mere

marts 2017 – apoteket-online.dk

For den almindelige forbruger kan det være en jungle at gennemskue, hvad man skal vælge til og fra. Derfor vælger mange mennesker at gå på apoteket for at få den rette vejledning i forhold til valg af hår- og hudplejeprodukter...

Læs mere

november 2016 – youblush.com

At finde shampoo og balsam uden kemi er ikke nødvendigvis længere så svært, som det tidligere har været….

Læs mere purely-professional-shampoo-0-300-ml1-2

go beauty – november 2016

Har man irriteret hovedbund, så er det vigtigt at man vasker sit hår i en blid og skånsom shampoo som ikke går ind og udtørrer yderligere…

Læs mere

laura lawaetz – oktober 2016

Foruden selve bogen indeholder goodiebag’en altså også denne imponerende samling af produkter til både mor og barn…

Læs mere

go beauty – oktober 2016

Purely Professional ’Oil 1’. Jeg bruger ikke bodylotion men olie i badet, så dupper jeg mig bare tør derefter.

Læs mere treatment 1

elle – september 2016

Dagens beauty-tip: rene hårprodukter der holder hvad de lover…

Læs mere

walter's little wardrobe – august 2016

8 items that will make your baby ready for bath time…

Læs mere

beauty blog – august 2016

Og så er der Purely Professionel Hand Cleanser 2, der også er sulfatfri og desuden parfumefri, 80 kr. for 300 ml…

Læs mere

karina noa – juni 2016

Imellem tiden har jeg testet Purely Professionel Hair Repair 2

Læs mere

chrichri – juni 2016

Serien indeholder et minimum af ingredienser, altid fri for: parabener, SLS, farve, parfume og allergifremkaldende stoffer…

Læs mere

emily salomon – maj 2016

Yndlingsshampoo og -balsam i rejsestørrelser fra Purely Professional…

Læs mere

august 2018 - beautyspace.dk

Eller du kan ty til noget mildt og beroligende som Purely Professionals serum. Jeg har oplevet folk, der intet – som i INTET – tåler, udover dette serum.

Læs mere

maj 2018 - beautyspace.dk

Det gør masken fra Purely Professional til gengæld aldrig. Den er cremet og nem at skylle ud. Her ser du en fuld ingrediensliste. Det kræver 10 minutters trækketid at  nyde dét som kokos har papir på at kunne.

Læs mere

maj 2018 - pudderdaaserne.dk

En øjenlæge gav mig engang det gode råd at vaske mine øjne med en mild shampoo for at vaske de mange pollen ud, som øjenvipperne samler op. Og det virker. Brug en babyshampoo, der ikke svider i øjnene. Jeg bruger denne her, men en hvilken som helst shampoo, der ikke svier, vil klare opgaven.

Læs mere

marts 2018 - pudderdaserne.dk

Derfor er jeg voldsomt glad for Purely Professional Shampoo 4, der også er rar for hud og hår.

Læs mere

februar 2018 - beautyspace.dk

Fugtmagneten af et serum fra Purely Professional er uden så mange dikkedarer. Bare overvejende med hyaluron, glattende peptider og beskyttende antioxidanter. Jeg kender folk, der intet tåler. Intet. Men Purely Professional tåler de. Se dét er god kemi.

Læs mere

januar 2018 - carolineovergaard.dk

Jeg tror faktisk at det er første gang at jeg laver et førstehåndsindtryk her på bloggen! Jeg har længe savlet over Purely Professional på Instagram og i modemagasinerne og nu har jeg endelig fået fingrene i nogle af deres fine produkter...

Læs mere

november 2017 - rockpaperdresses.dk

Denne her er en gammel kending herinde efterhånden – den vender jeg tilbage til. Protection til håret fra Purely Professional, som jeg bruger inden fladejern, hårtørrer og på solskinsferier for at beskytte håret mod solens UV-stråler.

Læs mere

november 2017 - copenhagennotes.dk

Det er ingen hemmelighed at vi er vilde med Purely Professionel og deres lækre, rene produkter. 

Læs mere BeautyBlog-purely-professional-cleansingmask

november 2017 - beautyblog.dk

Jeg ved, at jeg har rigtig mange bag mig i min begejstring for Purely Professional. I øvrigt også rigtig mange kolleger.

Læs mere

september 2017 – gobeauty.dk

Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden? Fugtserum fra Purely Professionals som jeg bruger under creme og olie både morgen og aften.

Læs mere 201706271931433531_sbig

juni 2017 – regitzeloekke.dk

Nu er det vidst blevet tid til min ærlige mening, og den er virkelig positiv! Jeg kan for første gang se en rigtig forskel i mit hår! Jeg har prøvet rigtig mange hårprodukter igennem tiden, især da jeg arbejdede i Matas, men jeg har aldrig prøvet noget som den her

Læs mere

maj 2017 – themapofbeauty.com

Purely Professionel is also a Danish brand I started to use last year, when I got home after a few years over-seas. And they reminded me of how good we Scandinavians are when it comes to creating pure beauty products. And I’ll say that Purely Professional are some of the best! Their products only contains what they need and they work!

Læs mere

april 2017 – copenhagennotes.dk

Purely Professionals ansigtsplejeprodukter fokuserer på tre væsentlige indsatsområder: beskyttelse mod UVA og UVB lys, oxiderende processer, genopbygning af kollagen og elastin – samt minimering af skader forårsaget af sollys og andre ydre påvirkninger.

Læs mere

april 2017 – walterslittlewardrobe.com

When browsing for gentle baby products for Walter without perfume and sulphat etc. I discovered the Danish brand Purely Professional.

Læs mere

april 2017 – costume.dk

Derfor er det en god idé at tænke over indholdet af silikone i både shampoo og balsam, ligesom du kan forsøge at minimere brugen af stylingprodukter med silikone i. Hvis du gerne vil undgå silikone, skal du holde øje med ingredienser, der indeholder endelsen -cone eller -oxane.

Læs mere

marts 2017 – whittaheart.dk

Først og fremmest sørger jeg for at min hud er ren og fugtet. Det gør jeg foreksempel med en nat-cream fra Purely Professional. Selvfølgelig kan jeg også godt falde i søvn, selvom jeg ikke fugter huden...

Læs mere

januar 2017 - altfordamerne.dk

Min hovedbund er ikke vild med for meget parfume, så jeg vasker hår i en helt basal ­shampoo fra Purely Professional…

Læs mere

januar 2017 - beautyspace.dk

To virkelig gode renseprodukter tæller den milde flødeskumsbløde fra Purely Professional…

Læs mere

beautyblog - december 2016

Det danske kultprodukt, Repair Cream fra Purely Professional, har efter vand mandelolie og jojoba.

Læs mere

copenhagen notes – oktober 2016

Der findes utallige lækre renseprodukter, vi bruger for tiden hhv “1 facial cleanser” fra Purely Professional…

Læs mere

walter's little wardrobe – oktober 2016

In the bath we have always used a little of the Purely Professional pure oil in the water…

Læs mere

beautyspace – september 2016

Mit hår kræver meget fugt, så jeg er fan af en ekstra leave in conditioner udover den fra badet…

Læs mere

never not going – juli 2016

This is mild and effective, and best of all without any unnecessary chemicals…

Læs mere

i love beauty - august 2016

Denne ganske særlige udgave af min beautyboks indeholder det ultimative Yummy Mummy-kit med alt, hvad du har brug for…

Læs mere

emily salomon – august 2016

Læs mere

emily salomon – juli 2016

I træningstasken: Drikkedunk, håndklæde, træningstøj, -ur og -sko, facial spray, sager til badet…

Læs mere

beautyspace – maj 2016

Læs mere

juli 2018 - rockpaperdresses.dk

De er dygtige; få ingredienser – men virksomme. Uden parfume, uden parabener, uden farvestoffer, uden sulfater og uden silikone. Især de sidste to er rare at undgå i håret. Derfor er jeg også mega stolt af, at vi nu samarbejder.

Læs mere

juli 2018 - trinesblend.dk

Den er varme og UV beskyttende og beskytter altså håret mod al slags varme. Varme som sollys, krøllejern og den slags. Det sprayes i håret og jeg bruger det faktisk også som styling, lidt ligesom en hårspray. Jeg sprayer det i mit hår inden jeg går udenfor i solen, eller inden jeg bruger et krøllejern, som jeg godt kan finde på derhjemme for at tæmme krøllerne

Læs mere

juli 2018 - trinesblend.dk

Men altså når jeg har brugt Hair Repair 2, så smutter børsten lige gennem mit hår uden modstand og der kommer glans retur i mit ellers lidt meget krusede hår.

Læs mere

maj 2018 - trinesblend.dk

Jeg synes det er sådan et fint mærke og på en eller anden måde bærer det præg af der sidder en ægte kemiker i kulissen og eksperimenterer med diverse indholdsstoffer og forskning omkring den bedste pleje til vores hud (og hår)

Læs mere

april 2018 - emilysalomon.dk

Denne er ultramild, ren, uden parfume og indeholder beroligende og fugtende aloe vera og agurk. Og den er stadig effektiv og får fjernet det den skal. Jeg ville bare ønske, at den kom i en større størrelse.

Læs mere

marts 2018 - dewythis.com

Mit hår er langt, tykt, krøllet og tørt. Jeg er gået over til nærmest kun at bruge hårprodukter fra Purely Professional, som er uden silikone, parfume og sulfater. Det har gjort en kæmpe forandring for mit hår.

Læs mere

april 2018 - pudderdaserne.dk

I al sin simple enkelhed er Purely Professional Baby Shampoo et virkelig smukt produkt. Udover vand består denne sulfatfrie shampoo af fire ingredienser.

Læs mere hårpleje_011674

februar 2018 - carolineovergaard.dk

Når jeg bruger denne her shampoo kan jeg faktisk undgå at vaske mit hår i 3-4 dage uden at det ser fedtet ud. Dét er altså ret meget for mit hår! Kæmpe anbefaling herfra.

Læs mere

januar 2018 - pudderdaaserne.dk

Det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at jeg, for, jeg ved ikke hvilken gang, fremhæver Purely Professional. Det er bare den shampoo (Shampoo 4), hårkur (Treatment 1) og varmebeskyttende spray (Protection 2), jeg selv køber igen og igen.

Læs mere

januar 2018 - camillatromborg.dk

Lige nu bruger jeg en fra Purely, som giver mig en let fornemmelse, men samtidig fugt. Så lægger min makeup sig også pænere...

Læs mere

januar 2018 - sneglcille.dk

Fugtmaske fra Purely Professional. Mærket har længe været en storfavorit til både mit hår og min hud, og jeg har længe næsten udelukkende brugt deres cremer. Nyeste favorit er deres fugtmaske, som jeg faktisk bruger som creme..

Læs mere

oktober 2017 – josmakeupblog.dk

Nogle nyheder er altid i højere kurs end andre og du har måske ligesom jeg ventet på at der netop skulle lande noget nyt hos danske Purely Professional.

Læs mere

juni 2017 – emilysalomon.dk

Den vakse læser kan nok huske, at jeg har skrevet om danske Purely Professionals gode hudpleje (for slet ikke at tale om hårplejen!) en hel del gange tidligere.

Læs mere

Juni 2017 – I LOVE BEAUTY

 Det gælder lige fra ansigtsmasken inden middagen og hårkuren, der ikke spilder din dyrebare tid, til den fineste franske økologiske tandpasta med naturlige noter fra Grasse.

Læs mere

maj 2017 – costume.dk

En uge inden flyveturen kan du med fordel begynde at bruge et ekstra fugtgivende serum, gerne et som indeholder enten hyaluronsyre, niacinamid eller glycerin, der er sværvægtere inden for fugtpleje.

Læs mere

maj 2017 – costume.dk

De bedste shampooer til tørt hår. Tørt hår og slidte lokker bliver fortid, hvis du investerer i en af disse ti fugtende shampoo, som sikrer sundt og smukt hår

Læs mere

april 2017 – beautyspace.dk

Purely Professional – deres flødeskumsbløde rensemousse…og fugtmættende ansigtsserum, som selv de allerallermest sarthudede tåler. Klogt og fint.

Læs mere

april 2017 – costume.dk

Leave-in-balsam er din bedste ven. Med kruset hår findes der især ét produkt, som gør den store forskel: Leave-in-balsam. Det giver både fugt og er et effektivt stylingredskab til at tæmme krus og viltre krøller, så du igen får lækre lokker.

Læs mere foraarsfavoritter

april 2017 – skabsdvia.dk

Denne dybdevirkede leave-in treatment har hjulpet meget, selvom den ikke udfører mirakler – men alligevel tæt på! Det fantastiske ved denne, er at nummer 2 ingrediens er kokosolie, et vidunderprodukt der virker.

Læs mere IMG_9953

marts 2017 – nellenoell.dk

Purely Professional face care serie, med serum, dag- og natcreme. En serie uden fri for silikone, parfume og parabener, med kun et minimum af ingredienser i hvert produkt, så huden er mindst muligt udsat og miljøet mindst muligt belastet...

Læs mere

marts 2017 – beautyspace.dk

Se her, hvordan en kemiker forklarer det. Nemlig den kloge og omhyggelige herre, der står bag det her fabelagtige brand (de har bl.a. verdens bedste renseskum)...

Læs mere hudhår-1

januar 2017 – www.miconfesion.dk

Denne her serum har jeg også nævnt herinde før, da jeg har brugt den i flere år. Den er virkelig lækker, fedter ikke, er silikonefri, let at fordele og trænger hurtigt ind i huden tørrer ikke huden og så er den drøj i brug…

Læs mere IMG_1276

december 2016 – bittebitte.dk

Til ansigtet: Jeg renser min hud morgen og aften med en mild ansigtsrens fra Purely Professional. Det er en mild sulfatfri (skum) ansigtsvask…

Læs mere

december 2016 – bittebitte.dk

Purely Professionals Repair Creme er en all over smidiggørende E-vitaminbombe.

Læs mere

youblush– oktober 2016

Super god shampoo, uden dikkedarer eller skadelige ingredienser. Skummer rigtig meget og er perfekt at lave sjove frisurer med…

Læs mere elle-dig-skoenhed-forside

elle.dk – september 2016

Som en del af den beautysession, som ELLEs Anne P. er vært for på dagen, vil man også kunne opleve nyheder og trends fra Purely Professional…

Læs mere

sneglcille - juli 2016

I årevis har et af mine favoritmærker været Purely Professional, og det siger altså ikke så lidt…

Læs mere

beautyspace – juni 2016

Læs mere

jo's makeup blog – maj 2016

Olien jeg har brugt har jeg skrevet om tidligere og er fra Purely Professional…

Læs mere

beautyspace – juni 2016

Fugtmættende, parfumefri solbeskyttelseslotion til krop og ansigt med SPF 30 fra Purely Professional…

Læs mere

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram