Purely Points

SÅ er vi live med vores nye site! Vi er så spændte på at invitere jer indenfor i vores nye rammer, og vi vil gerne lige bruge lidt til på at præsentere de nye features på sitet for jer.

En af disse nye features er Purely Points. Purely Points er point, du optjener ved hvert køb af et produkt hos os - såfremt du har oprettet en brugerprofil hos os og er logget ind. Når du logger ind på din konto, kan du se hvor mange point, du har optjent. Når du tjekker ud i shoppen, kan du så vælge at betale helt eller delvist med disse point.

Vi afregner vores point således, at du får point svarende til 1:10 af varens værdi - på den måde kan man sige, at hvis du køber 10 shampooer hos os, får du en gratis. Det er vores måde, at sige tak fordi du handler hos os 🙂

Du kan også tjene nogle ekstra point, hvis du tager dig tid til at lave en anmeldelse af et af dine yndlingsprodukter. På den måde kan du hjælpe os med at gøre det lettere for nye kunder, at vælge de rigtige produkter. Og det vil vi naturligvis også gerne belønne.

Vi glæder os til at høre, hvad I synes om Purely Points!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram