Purely og miljøet

Når vi udvikler nye produkter og koncepter i Purely er miljøet og miljøbelastningen et meget vigtigt parameter for os. Det skal fremstilles med omtanke, lover vi i The Purely Promise. Omtanke for både bruger og omgivelserne. Og vores omgivelser er en stor bekymring for de fleste af os.

Hvad kan vi gøre som virksomhed for at mindske vores aftryk på miljøet? Vi synes, at jo mere man kan gøre jo mere bør man gøre. Vi vil derfor gerne gå forrest, når det kommer til at vise nye veje, løsninger og koncepter. 

Plastik

I starten af 2019 introducerede vi vores første produkt i flasker af genbrugt plastik. Vi har sat os for kun at bruge emballager i genbrugt plastik fremadrettet, og vi er nu allerede oppe på over 15 forskellige produkter i flasker af genanvendt plastik.

Ved at genbruge plastik udnytter vi affald som en ressource, og den cirkulære tankegang er efter vores mening vejen frem, når miljøet skal tænkes ind i skønhedsprodukter. Alle vores produkter skal fremadrettet være bæredygtige - både hvad angår indhold og pakning. Det arbejder vi på, på forskellige niveauer, som vi løbende vil løfte sløret for.

Fordelen ved at genbruge plastik er, at vi udnytter en ressource, som allerede eksisterer, og som i princippet kan anvendes igen og igen - i stedet for at buge et materiale, som først skal produceres som fx sukkerrør, og der på den måde bliver en miljøbelastning i sig selv.

Flaskene er fremstillet af såkaldt PCR, post-consumer-regrain plastik, det vil sige materialet består af forbruger plastikaffald, der er indsamlet og genbrugt. Ved at bruge PCR skåner vi miljøet både hvad angår brug af ressourcer, forurening og på CO2-regnskabet.

Vi ville gerne kunne levere alle vores produkter endnu hurtigere i 100 % genbrugt plast, men der er simpelthen ikke materiale nok til rådighed. Derfor skal vi alle blive bedre til at indsamle og genbruge - ikke mindst et så holdbart materiale som plastik, som virkelig egner sig til genanvendelse.

Har man ikke en kommunal ordning, kan man selv køre på genbrugsstationen med det affald, man sorterer. Det gør vi fx. selv med vores plastikaffald hos Purely.

Silikoner

For Purely Professional er bæredygtighed og brugen af genanvendt plastik ikke et modefænomen, for os har visionen, siden brandets begyndelse, været at udvikle produkter, der belaster brugeren og miljøet mindst muligt.

Vi har for eksempel aldrig anvendt silikoner i vores produkter. Silikoner er meget svært nedbrydelige i naturen, og det er derfor et stort problem i vandmiljøet. Canada har forbudt en hel del silikonestoffer allerede for mange år tilbage og nu følger EU også med. Pt er det danske miljøministerium i gang med en kortlægning over silikonestoffer i kosmetiske produkter. Silikone er nemlig en meget populær ingrediens i skønhedsprodukter, da de er virkelig gode til at give glans og en lækker følelse på hud og hår.  

Reduce & Reuse

Vi har også et stort fokus på at genbrug papkasser og andre materialer, alle steder hvor vi kan. Selvom det pap vi bruger, altid er genanvendt pap, så vil vi gerne spare mest muligt på det, og genbruger derfor papkasser til forsendelser i vores webshop og andre postpakker.

Derudover er vi meget optaget af at reducere brugen af unødige emballage. Det kan være den plastikfolie produkterne bliver pakket i kolli fra produktionen, eller den indpakning vi bruger til jul. Less is more! Ikke kun når vi taler om de ingredienser, der er i et produkt, men i lige så høj grad når det gælder det, der uden om produktet.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram