Affaldssortering af Purely

Vi har valgt at arbejde specifikt med standardiseret emballage, det vil sige flasker og tuber, der ikke indeholder særlige designelementer af andre materialer eller farver. Disse emballager er lette at genanvender, og derved lader vi også miljøhensyn gå foran konventionelle krav til æstetik og eksklusivitet i designet.

I fremtiden vil der være et større ansvar på producenterne i forhold til at gøre det muligt for forbrugeren at affaldssortere så meget af emballagerne som muligt. Derfor vil det i højere grad være nødvendigt med emballagedesign, der blander affaldsfraktioner så lidt som muligt – eller gør det lettere at skille fraktionerne ad.

Flasker med skruelåg

Alle flasker, skruelåg og hætter kan affaldssorteres som hård plast. Sørg for plasten er så ren som muligt, men du skal ikke skylle eller vaske emballagen, da brugen af rent vand opvejer miljøfordelen i at genanvende emballagen. Du kan evt. fjerne etiketten for at optimere genanvendelsen, men det er ikke nødvendigt.

Forskellige tuber

Tuber kan også affaldsorteres som plast, men her kan det være nødvendigt at klippe tuben op for at få den ordentligt tømt. Fordelen ved at gøre dette er, at du får brugt produktet helt op – godt for pengepungen og miljøet.

Flasker med pumpe

Pumper skal sorteres som restaffald, da de indeholder en lille metalfjeder. Hvis man er lidt fingernem, kan fjederen godt fjernes så både plast og metal sorteres korrekt, men ellers skal den blandede fraktion i restaffald, så metaldelen ikke forurener plastaffaldet. Vi har naturligvis undersøgt om vi kunne få en pumpe uden metaldelen, men indtil videre uden held.
Shampoo bar 1 - ultramild bæredygtig

Pap og papir

Shampoo Bar er pakket i en papæske, der kan sorteres som papaffald. Det samme gælder selvfølgelig for de papkasser produkterne i webshoppen sendes ud i. Hvis du er så heldig at have en kompostbunke i haven, kan du også kompostere pappet, når du har fjernet de mærkater, der måtte være på. Det samme gælder for papirfyld, der ellers sorteres som papir eller genanvendes til indpakning etc.
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down