Purely hacks – Repair Cream 1

Vi elsker små life hacks, altså alternative måder at brug et produkt eller en service på - især når det kommer til vores egne produkter. Vi støder tit på nye måder anvendelsesmuligheder, som vi slet ikke tænkte på, da vi udviklede et givent produkt. Et af vores absolutte favorit Purely Professional produkter er repair cream 1. Repair cream indeholder højkvalitets ekstrakter af kamille og morgenfrue samt en masse e-vitamin – det er en creme, der beroliger og beskytter overbelastet og tør hud på hænder, albuer og fødder. Men du kan også bruge den til 7 andre ting:
  • I håret – repair cream er en meget fed creme med et højt indhold af olier, så den kan sagtens bruges til at samle spidser og give glans (du kan læse hvordan Eva K bruger den i krøllerne her ). Eller til at samle kort hår i stedet for voks.
  • Til læberne – repair cream er rigtig god som læbecreme til tørre læber
  • Til at lindre mindre forbrændinger – hvis du smører repair cream på mindre brændsår og blærer, vil du opleve at de heler meget hurtigt
  • Til atopisk børneeksem – vi har rigtig mange eksempler på børneeksem, der er blevet ganske mærkbart helbredt ved brug af repair cream. Den er lidt drøj at smøre ind, så man skal nok væbne sig (og barnet) med tålmodighed, men resultatet er ikke til at tage fejl af.
  • Til bleområdet i stedet for zinksalve – den helende effekt af repair cream gør den også ideel som en mild behandling af hudløshed, irritation og kløe i bleregionen hos de små.
  • Til ansigtet – mange af vores kunder har så tør og sart hud, at de vælger at bruge repair cream som ansigtscreme især i vintermånederne. Vi anbefaler at supplere den med SERUM for at få lidt mere raffineret antiageing og pleje til ansigtet. Repair egner sig rigtig godt som vintercreme, da vandindholdet er meget lavt så den beskytter godt også i minusgrader. Både til hænder og ansigt.
  • Til perioral dermatit – denne almindelige hudlidelse hos især unge kvinder, var vi ikke opmærksomme på før, vi via de kloge og erfarne Pudderdåser pludselig fik en del kunder, som oplevede at repair cream med det høje indhold af morgenfrue, også kendt som calendula, kunne afhjælpe deres eksem.
Bruger du repair cream? Og hvordan? Vi vil rigtig gerne høre om dine erfaringer her – på næste torsdag belønner vi vores favorit tip med en repair cream 🙂 Vi vil også rigtig gerne høre din anmeldelse her (hvor du også kan læse hvad andre brugere synes om repair cream) – husk du får 10 Purely Points for en anmeldelse. Rigtig god torsdag!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram