Purely hacks - oil 1

Nu er det et par måneder siden, vi lancerede Oil 1. En ren olie sammensat af abrikos-, mandel- og koldpresset kokosolie, der kan bruges til både hud og hår. Den er blevet rigtigt godt modtaget i shoppen og ude hos vores forhandlere. Og med disse minusgrader er det jo også rigtigt olievejr. Derfor synes vi, det er på tide at lave et af vores purely hacks på oil 1. Her i Purely Professional elsker vi nemlig små life hacks, altså alternative måder at brug et produkt eller en service på – især når det kommer til vores egne produkter. Vi støder tit på nye måder anvendelsesmuligheder, som vi slet ikke tænkte på, da vi udviklede det givne produkt. Dem kalder vi Purely hacks. Nu er Oil 1 jo et meget all round produkt , der kan bruges til både hud og hår, så mulighederne er mange:
  • brug Oil 1 som oliekur til håret. Massér olien ind i håret og hovedbunden om aftenen og lad olien sidde i natten over. Sov eventuelt med et håndklæde på din hovedpude. Næste morgen fordeler du shampoo i håret FØR vand og vasker kuren ud. Lindre tør hovedbund og giver glans til håret. Læs mere om hårkure her hos Lise på Beautyblog.
  • fordel Oil 1 over hele kroppen i stedet for body lotion efter du har været i bad. Oil 1 blødgør huden og lindrer fantastisk her i den kolde og tørre luft.
  • bland lidt Oil 1 i din foundation. Hvis du har tør hud, kan et par dråber oil 1 i din foundation være en virkelig god idé. Foundationen bliver mindre tør på huden, og du får et mere fugtmættet eller 'dewy' look.
  • brug Oil 1 til din baby eller dit barn. Oil 1 er som alle andre Purely Professional produkter uparfumeret og helt ren, så du kan roligt bruge den til bad, massage og arp, når du skal pleje den lille.
Bruger du Oil 1? Og hvordan? Vi vil rigtig gerne høre om dine erfaringer i kommentarerne til dette indlæg – på næste tirsdag belønner vi to af vores favorit Purely hacks med en Oil 1. Vi vil også blive rigtig glade for din anmeldelse her  – husk du får 10 Purely Points for en anmeldelse. God onsdag!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram