parfume og parfumefri produkter

I denne måneds Costume er Purely Professional body lotion 1 blevet kæreste med Daisy!

Skønhedsredaktør Stinne Jensen skriver om hvordan brug af en parfumefri bodylotion fremhæver duften af den parfume, man vælger at spraye på huden efterfølgende. Dermed kan man sparre på parfumen - og det er jo gerne dyre dråber - samtidig med man selv vælger dagens duft.

Alle Purely Professionals produkter er parfumefri - netop for at give forbrugeren mulighed for at vælge. Ikke kun hvad man har lyst til at dufte af, men også om man overhoved vil have en duft på. Og vi synes der er god grund til at sparre på parfumen, især i de produkter der kommer direkte på huden. Parfume er en af de hyppigste årsager til allergisk kontakteksem. Mange produkter fremhæver sig ved at være parfumeret med naturlige parfumestoffer, men det er ikke nogen fordel i forhold til parfumeallergi, da der ikke er forskel på de syntetiske stoffer og de naturlige stoffers evne til at fremkalde allergi. Så spray varsomt.

Det er lidt af en udfordring at lave parfumefri produkter, da vi af og til må opgive at bruge indholdsstoffer, fordi de simpelthen lugter for mærkeligt. Og uden parfume kan vi ikke maskere ingrediensernes duft. Så selv om det kan være fristende, og vi tit bliver spurgt om der ikke bare kunne være en lille smule parfume i produkterne, så står vi fast: Purely er parfumefri - så du selv kan bestemme hvornår, hvilken og hvor meget parfume du vil udsættes for!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram