Highlight an
image banner

Jul med omtanke

Sammen med influent Johanne Kohlmetz har vi i samarbejde med det socioøkonomiske værksted I Tråd Med Verden lavet en genanvendelig gavepose til dine juleindkøb, som du eller den heldige modtager kan bruge igen og igen. Opdatering: Gaveposerne er udsolgt for i år. TAK for den store interesse.
FIND GAVEPOSEN HER

Genanvendte tekstiler

Johanne Kohlmetz har i mange år drevet sin egen livsstils- og modeblog, som i de senere år har udviklet sig til en interesse i at sy eget tøj af gamle tekstiler. Til daglig driver Johanne Studio Sæsse, som er en interiør-, dims-, og tøjbutik med håndlavede ting af kreative ildsjæle - inklusive hendes egne kreationer. Netop egne kreationer er Johanne blevet ret ferm til, hvor hun forvandler sengetøj, duge og andet tekstil til nyt. Hun har da også skrevet to bøger, der guider dig nemt i gang med din egen tøjproduktion.


Derfor gav det også så god mening, at kombinere vores fokus på rene produkter, hvor omtanke er i højsædet af alt vi laver, med Johannes passion for mere miljøvenlig løsninger, som upcycling af gamle tekstiler.


Alle gaveposer er håndsyet af genanvendte materialer, som Johanne selv har været ude og finde i genbrugsbutikker. Det er alt fra reststoffer, til duge og sengetøj, i de smukkeste print, som hver og en vil løfte din gaveindpakning, og bring glæde lang tid efter.

I Tråd Med Verden

På Nørrebro i København finder du systuen I Tråd Med Verden. Et socioøkonomisk projekt, hvor håndarbejde og ansvarlig produktion, bliver forenet med at få dygtige kvinder i arbejde.

Håndsyede gaveposer

Hos Purely er det vigtigt for os, at vores produkter og lige så det, der omfavner dem, er lavet ansvarligt og med omtanke for alle - både fra materialesourcing, produktion til det færdige produkt. Derfor er vi så glade for, at I Tråd Med Verden var klar på at hjælpe med at sy skønne gaveposer til julen.


Olena er en af de kvinder, hvis kyndige hænder har håndsyet gaveposerne ud af genbrugstekstil, som Johanne har fundet. Poserne emmer af godt håndværk, så du kan få glæde af dem i lang tid fremover.

Hvem er I Tråd Med Verden?

Siden 2018 har I Tråd Med Verden været registreret som en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte kvinder i Danmark. 


I Tråd Med Verden driver sy- og design værksteder i udsatte boligområder, hvor der arbejdes med design og genanvendelse af kasserede tekstiler, som omdrejningspunkt for at skabe jobmuligheder, netværk og livskvalitet for mennesker, som har mistet fodfæste på arbejdsmarkedet. De arbejder fo og bidrager til et rummeligt arbejdsmarked, hvor kvinder ansættes i ordinær beskæftigelse med fokus på kvindernes kompetencer og ressourcer, som skal sættes i spil på det danske arbejdsmarked.


Formålet med I Tråd Med Verden er desuden at være en lokal ressource med henblik på at danne fællesskaber og genere viden omkring genanvendelse af tekstil. De ønsker at bidrage til den grønne omstilling ved at skabe en cirkulær produktion, hvor kasserede tekstiler kan få nyt liv i stedet for at ende på forbrændingen.


I Tråd Med Verden er et lokalt og konkret bud på, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed på mange måder - både på tekstilområdet og socialt. Vi er stolte af at samarbejde med dem.


Læs meget mere om deres arbejde på www.itmv.dk

Få din gave

Læg en gavepose i kurven og brug koden GAVEPOSE når du køber for over 400 kr - så får du en unika, håndsyet gavepose med din bestilling, som kan bruges igen og igen. Udforsk vores produkter nedenfor eller gå på opdagelse i shoppen og bliv inspireret til, hvad du skal have i din nye gavepose.
FIND GAVEPOSEN HER

Bliv medlem og få fordele

Som Purely Plus medlem får du personlige fordele og adgang til eksklusive tilbud – alt sammen direkte til din indbakke. Du får også adgang til vores pointsystem, hvor du optjener point, når du handler, som bliver omsat til rabat, næste gang du shopper.