One stop beauty shop

'Kiplev & Frandsen miljørigtig frisør og kosmetolog' står der på vinduet, der ligger ud til nr. 21 på Rosengade i Odder. Men det er nærmest en underdrivelse, for når man træder inden for i den imponerenden salon bliver det klart, at der nærmere er tale om et skønheds og livsstilsunivers.

Her kan man ud over frisør og kosmetologbehandlinger også gå på opdagelse i den store 'shop in shop'. Ud over hårpleje, hudpleje og kosmetik kan man også købe forskellige lækkerier, vin og service. Tanken er, at alt hvad man får serveret i salonen også kan købes i butikken. Så hvis du har lyst til at få den gode kaffe eller chokoladeovertrukne mandel, som du fik serveret til din behandling, med hjem - så har du muligheden.

Og nu er Purely Professional også på hylderne hvilket vi er rigtig stolte over. Så hvis I er i nærheden af Odder så kig ind til Gitte og pigerne - eller besøg dem her. De har helt styr på hvilken Purely, der går til hvad - for i tirsdags var vi nemlig forbi og lave product training - og drikke dejlig kaffe!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram