Om Purely Professional

Purely Professional er en dansk familieejet virksomhed etableret i 2011, af kemiker Ole Olsen og hans to døtre Julie og Cecilie Kampmann. Vi udvikler, producerer og forhandler clean beauty hår- og hudpleje til alle, der ønsker at benytte premium produkter uden parfume og anden unødig kemi.

Vi er først og fremmest et innovativt og meget nysgerrigt familiefirma, er vilde med at udvikle plejeprodukter. Produkter, der kan noget mere, men består af mindre. Det kræver viden omkring indholdsstoffer og forskning samt en idé om hvilke behov og ønsker, vores kunder har.

Kemiker Ole Olsen har over 20 års forskning inden for det frisørfaglige felt og har siden 1980erne som arbejdsmiljørådgiver kæmpet for forbedring af frisørernes kemiske arbejdsmiljø fx ved at anbefale brug af udsug og handsker i forbindelse med farvning og permanent. Samtidig har han også en stor erfaring fra lægemiddelbranchen, og har arbejdet mange år med forskning og registrering af lægemidler på det danske marked.

Det vil sige, at vi i Purely besidder en stor viden omkring den kemi, der bruges i både hår- og hudpleje, og den effekt de kemiske stoffer har på individ og miljø. Og det er lige præcis det, vi brænder for. Vi vil gerne dele den erfaring og viden, vi besidder, både hvad angår Purely Professional, men også angående kemi og kosmetik generelt.

Vores baggrund som rådgivere gør det naturligt for os at søge at ændre de forhold, vi mener, kan forbedres. Vi går til alle opgaver med stor seriøsitet og ærlighed, fordi det synes vi der kræves efter alt for mange år med uigennemsigtige produkter og manglende respekt for den kemi vi igennem vores skønhedspleje udsætter vores kroppe og naturen for.

Vores motivation bag Purely Professional udspringer nemlig af et ønske om at gøre det anderledes og bedre. Udvikle bedre produkter ud fra nogle anderledes værdier og tage nogle nye retninger i branchen.

Vi vil undgå mange af de problemer med allergi og irritation, vi igennem tiden har set hos frisører og kunder. Samtidig har vi den holdning, at produkter skal virke, de skal have et formål, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.

Disse grundværdier er afsættet for alle vores hår- og hudplejeprodukter, og de er stadig vores rettesnor i forhold til samtlige aspekter af Purelys univers i dag. Vi holder alle vores ideer og koncepter op imod disse værdier. Og de er essentielt, det vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne.

Vi kalder derfor vores grundværdier for the Purely Promise. The Purely Promise er vores løfte til dig, når du vælger at gøre noget godt for dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser:

· Det skal være med færrest mulige indholdsstoffer · Det skal være med de reneste ingredienser · Det skal altid have et specifikt formål ·  Det skal virke · Det skal fremstilles med omtanke

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram