NIGHT

Vi har ikke glemt natten! På mange måder er lige netop dette produkt årsagen til vi overhovedet kan præsentere FACE CARE på torsdag. Og faktisk er det ikke nogen nyhed. Det vil sige, det fysiske produkt ER naturligvis en nyhed, men NIGHT bygger på tanker, research og afprøvning, der strækker sig langt tilbage – faktisk helt til 1970’erne hvor vores far (og chef) Ole Olsen studerede kemi på Københavns Universitet med speciale i marinkemi. Denne dybdegående viden om alger og havorganismers særlige kemi og egenskaber har ligget latent igennem årene og ventet på at blive realiseret. Allerede før vi kastede os ud i arbejdet med Purely Professional, testede vi mange forskellige tangekstrakter med henblik på at udvikle ansigtspleje. Det maritime element i FACE CARE findes i NIGHT, der er designet til at beskytte huden mod aldersrelaterede forandringer i hudens molekylære struktur. De forandringer der opstår over tid, når huden udsættes for UV-lys og miljømæssige påvirkninger.

NIGHT – minimering af hudforandringer

NIGHT indeholder Fucoidan, der er et meget bioaktivt og særdeles raffineret tangekstrakt, der medvirker til at forhindre nedbrydende processer. Alger har en dokumenteret positiv effekt på huden, da de lever i tidevandszoner og udsættes derved for store udsving i deres miljø, hvilket gør at de har udviklet mekanismer til at holde på vand og beskytte sig mod sollys. Efter grundig research har vi fundet frem til den eneste producent på verdensplan, der kan levere et ekstrakt af den kvalitet og koncentration, vi mener, der skal til for at sikre en dokumenteret effekt på huden. Dette ekstrakt, Fucoidan, er for tiden et af de mest undersøgte stoffer både af skønhedsbranchen og medicinalindustrien på grund af dets mange gavnlige effekter. Fucoidan hæmmer metalloproteinaser, som er enzymer, der nedbryder hudens elastin og kollagen. Det betyder, at Fucoidan hæmmer den molekylære nedbrydning, der finder sted i hudens kollagenlag, når huden udsættes for sollys og oxiderende processer. I den lille film herover, der er optaget da vi præsenterede produkterne for vores testpanel sidste år, fortæller Kemikeren om Fucoidan og alger i skønhedspleje. Du kan også se lidt mere til testen og ikke mindst vores skønne testpanel lige her. Så er alle tre elementer i FACE CARE præsenteret - vi håber I tager vel i mod dem!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram