Mærkninger

Hvis jeres produkter er så rene, hvorfor har I så ikke nogen mærker på?” Det er et spørgsmål, vi bliver stillet meget hyppigt både af forhandlere og forbrugere. Derfor kan det også være tillokkende at gå den vej. Men vi har nogle gode grunde til at vi ikke har mærker på vores produkter. Og dem vil vi gerne dele med jer her.

For det første mener vi, at vores produkter lever op til mere end hvad de forskellige mærker tillader - fx bruger vi ikke parfume, som man godt må i miljømærker. Vi har også et meget stærkt fokus på at undgå skrappe sæbestoffer, som man ikke rigtigt tager stilling til hos de forskellige mærker.  

Og så har vi det lidt ambivalent med de mærker, man som producent kan erhverve sig. Vi synes det er mere klart budskab, når vi fx bliver testet i Kemiluppen hos TÆNK, fordi det er vores kunder selv, der scanner produkterne, og ikke os der som producent der beder om at få en vurdering.

Men allervigtigst så ønsker vi at gøre vores produkter gennemskuelige for dig som forbruger. Og vi synes ikke at et mærke fremmer den gennemsigtighed. Det er jo faktisk de færreste, der ved hvilke vurderinger og standarder, produkterne skal leve op til for at få et givent mærke.

Hvad vil det fx sige at et produkt er mærket som økologisk?

For at et kosmetisk produkt kan kalde sig økologisk, skal blot 10% af indholdsstofferne være af økologisk oprindelse. Derfor ser man ofte at de produkter, der er mærket som økologiske, kun består af en lille procentdel økologiske ingredienser – der er som regel tale om forskellige ekstrakter og æteriske olier (parfumestoffer).

Purely Professional er ikke økologiske produkter. Men dermed ikke sagt at vi ikke benytter økologiske ingredienser. Men vi vil ikke tilsætte flere for os unødvendige (økologiske) stoffer til vores produkter, da det går imod vores vision om at lave helt enkle produkter.

Når vi til gengæld har brug for et planteekstrakt i et produkt, som for eksempel kamille eller morgenfrue, gør vi os meget umage med at finde et økologisk ekstrakt af højeste kvalitet for at sikre os den bedste virkning i produktet.

Vores holdning er, at det er os som producent, der har ansvar at formidle information om produkternes sammensætning, så du som forbrugeren kan forstå det! Derfor kan du altid finde indholdsstofferne under beskrivelsen af de enkelte produkter i shoppen eller du kan læse mere i vores sektion Indholdsstoffer.

Og er du i tvivl om noget er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os – det er der rigtig mange der gør, og vi svarer med glæde på alle spørgsmål!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram