DKK

Din Kurv

Sikker check ud

Mål

For os har Purely Professional altid været et passion project. Vi har prøvet os frem drevet af nysgerrighed, stædighed og lysten til at fremstille produkter, vi selv drømte om at bruge.
PP Julie og Ole

Værdier

Vi ønsker at gøre det anderledes og bedre. Udvikle bedre produkter ud fra et sæt anderledes værdier og tage nye retninger i branchen. Vi vil undgå mange af de problemer med allergi og irritation, vi igennem tiden har set opstå hos frisører og forbrugere. Vi har nemlig den holdning, at produkter skal være enkle og rene, de skal virke og have et formål, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.

Disse grundværdier, som vi kalder The Purely Promise, er afsættet for alle vores hår- og hudplejeprodukter, og de er stadig vores rettesnor i forhold til samtlige aspekter af Purelys univers i dag. Vi holder alle vores ideer og koncepter op imod disse værdier. Og de er essentielt det, vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne.

The Purely Promise er vores løfte til dig, når du vælger at hensyn til dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser: Det skal være med færrest mulige indholdsstoffer. Det skal være med de reneste ingredienser. Det skal altid have et specifikt formål. Det skal virke. Det skal fremstilles med omtanke. Læs mere om The Purely Promise her (link)

Vores vækst har været organisk, for det vigtigste for os er, at vi kan være kompromisløse, i det vi laver, og have kontrol med alle processer omkring produktudvikling og produktion. Samtidig mener vi også, det skal være sjovt at gå på arbejde og den største motivation bag Purely Professional er, at vi ikke selv kan leve uden produkterne, vi fremstiller.
Copyright © 2021 Purely Professional
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down