Mål

For os har Purely Professional altid været et passion project. Vi har prøvet os frem drevet af nysgerrighed, stædighed og lysten til at fremstille produkter, vi selv drømte om at bruge.
PP Julie og Ole

Værdier

Vi ønsker at gøre det anderledes og bedre. Udvikle bedre produkter ud fra et sæt anderledes værdier og tage nye retninger i branchen. Vi vil undgå mange af de problemer med allergi og irritation, vi igennem tiden har set opstå hos frisører og forbrugere. Vi har nemlig den holdning, at produkter skal være enkle og rene, de skal virke og have et formål, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.

Disse grundværdier, som vi kalder The Purely Promise, er afsættet for alle vores hår- og hudplejeprodukter, og de er stadig vores rettesnor i forhold til samtlige aspekter af Purelys univers i dag. Vi holder alle vores ideer og koncepter op imod disse værdier. Og de er essentielt det, vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne.

The Purely Promise er vores løfte til dig, når du vælger at hensyn til dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser: Det skal være med færrest mulige indholdsstoffer. Det skal være med de reneste ingredienser. Det skal altid have et specifikt formål. Det skal virke. Det skal fremstilles med omtanke.

Vores vækst har været organisk, for det vigtigste for os er, at vi kan være kompromisløse, i det vi laver, og have kontrol med alle processer omkring produktudvikling og produktion. Samtidig mener vi også, det skal være sjovt at gå på arbejde og den største motivation bag Purely Professional er, at vi ikke selv kan leve uden produkterne, vi fremstiller.
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down