lækkert, skødesløst og fyldigt hår - var det noget?

stylingmousse1 / fotografi Magnus Klitten

”Styling mousse” … det lyder måske lidt 80’er ramt, men lynhurtigt er styling mousse 1 blevet en favorit hos frisørerne og jer ”pure-brugere” – fordi den er let at bruge og passer umanerligt godt til det skandinaviske hår - og virker!  Visionen bag vores styling mousse 1 har været at skabe et virksomt, men skånsomt stylingprodukt, der giver volumen til håret, uden problematiske indholdsstoffer.  Moussen indeholder et minimum af ingredienser - 7 i alt – heriblandt jojoba og panthenol, som vi har tilsat for samtidig at pleje håret. Det duer jo ikke at vaske og pleje håret i super-milde produkter, hvis stylingproduktet efterfølgende ødelægger alt det gode arbejde med kemi og parfume.

Det er vores indtryk, at et af de vigtigste anliggender når det gælder hår, er hvordan man får tilført fylde uden at håret fedter til, ser stift ud eller at man påfører håret slitage. Vi får dagligt mails fra jer derude, der efterspørger volumenprodukter, og spørger om hvilket stylingprodukt vi vil anbefale, til at give fint eller alt for glat hår et løft. Samtidig ønsker vi alle at gøre den daglige hårrutine så enkel som muligt – i hvert fald i den travle hverdag.

Og her er styling mousse 1 hit, da den gør det muligt at koge sin hårpleje rutine ned til et minimum. Fordel ca. 2 pump i håndklædetørt hår og føn derefter - evt. med brug af rundbørste - håret i den ønskede frisure, gerne med hovedet nedad, da det giver maksimal volumen effekt. På et øjeblik får håret et løft, og det bliver lige pludselig lidt sjovere, at gå med håret løst, da styling mousse 1 giver håret hold og form men samtidig et skødesløse og tilfældige look. Der er ingen mormorhjelm, ishøjpalme eller playmobilhår – bare dit naturlige hår fra sin allerbedste side.

Køb styling mousse 1 her eller hos en af vores frisører.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram