klip håret langt...

CClangthår
Det lyder måske selvmodsigende, men det er netop hvad Cecilie Christel gør. Hun har lavet et særligt program til kunder med langt, slidt og medtaget hår, der ønsker sig et sundt hår, men ikke vil miste længden.

Det var tilfældet for Marie, der efter en længere periode med extentions og afblegninger, gerne ville have et mere sundt og naturligt hår. Dog var hun ikke klar til at klippe det slidte hår helt kort og starte forfra. Istedet aftalte Cecilie og Marie at starte med at klippe 10 cm af i første omgang og dernæst 1 cm af om måneden, da det ca. er så langt håret vokser på en måned. På den måde vil håret ikke synes voldsomt kortere, men man får klippet den mest medtaget del af håret af inden det spalter helt op, og langsomt men sikkert kommer man det spaltede og slidte hår til livs. Det er altså en længerevarende proces, der kræver tålmodighed, men der er ikke nogle quick fixes, når håret er blevet virkelig slidt og spaltet. Faktisk var Marias hår visse steder så medtaget, at der var tale om 'huller' i det lange hår, hvor enderne simpelthen var knækket af.

I mellem klipningerne er det selvfølgeligt vigtigt med den rette pleje til håret. Cecilie anbefaler sine langhårs-kunder at bruge både Protection 2 og Treatment 1. Protection 2 giver varme- og UV-beskyttelse mens leave-in treatment 1 med kokosolie, hvedprotein og 18 MEA genopbygger håret og tilfører det fugt. Begge produkter har også en stylende effekt: protection 2 gør håret mindre kruset mens treatment 1 samler spidserne og giver naturlig glans. Win win!

Det er jo et stort projekt at kaste sig ud i - også økonomisk - da det at gå til frisøren hver måned kan være lidt af en udskrivning. Heldigvis giver Cecilie Christel 20% rabat på næste klipning, hvis man booker en ny tid inden man går, og hun sammensætter et individuelt program, så man får overblik over hvor lang tid det tager før håret er repareret og sundt igen. Så hvis du har brug for at klippe håret langt, så gå forbi Cecilie Christel - salonen holder fødselsdag i denne måned, hvilket markeres med et særligt fødselsdagstilbud på Cecilies favorit: protection 2.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram