Var der ikke Purely under træet?

Du kan stadig nå at købe juletilbud frem til nytårsaften. Vi bytter helt frem til 31.01.2020
Vi har traditionen tro sammensat seks skønne juletilbudspakker, så du kan finde den helt rigtige gave uanset budget.

I år er der tre Purely julegaver med hårpleje og tre med hudpleje. Der er både luksuspakker til den, der står dit julehjerte nærmest og fine pakker, der fx kan bruges som værtindegave eller mandelgave.

Juletilbud shampoo bar 1 + rist

Shampoo bar 1 + rist

165 kr - Spar 45 kr
I denne pakke får du vores nye Shampoo Bar 1 sammen med en fin shampoo-rist i massivt FSC certificeret europæisk bøgetræ. Shampoo Bar 1 er vores bud på en mere bæredygtig måde at vaske hår på. Shampooen er yderst mild og kan bruges til alle hårtyper samt anvendes til curly girl metoden.
Juletilbud - ansigtspleje

Ansigtspleje

850 kr - Spar 350 kr
Til en, der fortjener det bedste af det bedste. Purely ansigtsplejesæt indeholder både vores super milde skumvask Facial Cleanser 1, Serum samt Day og Night. Her får du et komplet sæt, der plejer og beskytter huden døgnet rund med aktive ingredienser. Alle produkterne er naturligvis parfumefri.
Juletilbud håndpleje

Håndpleje

220 kr - Spar 55 kr
Mangler du en lille lækker gave til en ven, veninde, en af julens mange værter og værtinder, mandelgaven eller en gave til pakkespil, så er dette sæt helt perfekt. Hand cleanser 1 er en mild parfumefri håndsæbe og Repair Cream 1 en ekstra plejende creme til tør og udsat hud fx vinterhænder og læber.
Juletilbud intensiv hårpleje

Intensiv Hårpleje

330 kr - Spar 110 kr
Luksusplejesæt til langt og mellemlangt hår. Et langt hår kræver intensiv pleje for at kunne modstå det slid håret udsættes for over tid. Denne pakke indeholder Purely Professionals mest plejende produkter til håret: Treatment 1, en leave-in behandling med 18-MEA og kokosolie, der kan bruges dagligt samt Hair Repair 2, en dybdevirkende hårmaske med genopbyggende peptider, hvedeprotein og avokadoolie.
Juletilbud styling kit

Styling kit

495 kr - Spar 165 kr
Få et komplet stylingsæt med tre af vores mest populære stylingprodukter: Styling Lotion 1, Wax 1 og Hair Spray 1. Produkterne kan bruge enkeltvis eller i forskellige kombinationer og til alle hårtyper.
Juletilbud fugtboost

Fugt Boost

220 kr - Spar 170 kr
Alle hudtyper elsker fugt! Denne julegave giver huden et ordentligt fugt boost. Vores fugtgivende ansigtsmaske, Moisture Mask, indeholder ekstrakt af salturt, der hjælper huden med at opbygge og holde på fugt. Cleansing Water er en ultra mild rensevand med urea og agurkeekstrakt, der fugter huden, mens den samtidig renser.

Jul med omtanke

Julen er hjerternes fest. Højtiden, der kan så meget med hygge, samvær og kærlige tanker, som manifesterer sig i gaver og ønsker. Men desværre er julen også ofte ensbetydende med overforbrug og 'brug-og-smid-væk' kultur. Det vil vi gerne gøre anderledes i år.

Derfor pakker vi i år ikke gaver ind. Hverken i papir eller æsker der alligevel bare bliver smidt ud efter ganske kort brug. Derimod har vi fundet på løsninger, hvor du kan indpakke dine Purely julegaver i genanvendelige muleposer af økologisk bomuld. Det er vores håb at sætte fokus på nogle af de mange engangsprodukter og emballager, vi stadig omgiver os med.

Vi har lavet en række videoer, som viser dig hvordan du kan pakke ind i vores poser. Vær kreativ. Et stykke avis eller et viskestykke kan også blive en rigtig fin indpakning, hvis du bare gør noget ud af selve den måde du folder, binder eller draperer det på.

Hvis du finder Purely juletilbud ude hos vores forhandlere, har vi her valgt at pakke sættene ind i små genanvendelige poser af økologisk bomuld. Disse er perfekte til opbevaring af småting i skabe og skuffer, eller til at hænge på knagen i køkkenet eller badeværelset eksempelvis til vaskeklude eller hårbørster.

Indpakning juletilbud styling kit

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
skelstedet 5 · 2950 vedbæk · cvr: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram