DKK

Din Kurv

Sikker check ud

I Purely People besøger vi folk, der har med Purely at gøre. Vi kigger ind hos vores forhandlere, ambassadører på sociale medier og kunder, til et indblik i alle de forskellige steder, hvor Purely lever og bruges hver dag. Følg med og bliv inspireret af alle de kloge, seje og skønne Purely People vi har alle vegne. Vil du være med?

Skrevet af Anne d. 24. august 2021

Apoteket Trianglen

PP Julie og Ole

På Østerbro i København finder du Apoteket Trianglen, hvor vi er inviteret indenfor til en snak med Eva, der er farmakonom og salgsansvarlig, om apotekerfaget, hud- og hårpleje, problemløsere og kundevejledning.

Et job der kræver stor viden

Det første vi gerne vil høre lidt mere om, er Eva og hendes gang her på apoteket.

Eva: Selvfølgelig! Jamen for det meste har jeg kundekontakt i hudplejeafdelingen. Salgsansvaret gør selvfølgelig, at man er en del af det hele, både når det kommer til lovgivning inden for vitaminer og mineraler, inden for kosmetik og hvornår og hvordan tingene ændrer sig. Det kræver en stor viden om nye produkter, hvad der supplerer hinanden, og hvad forskellen er på de eksisterende produkter – hvorfor præcis ét produkt kan noget bestemt i forhold til hvad et andet kan.

 

Det skal være så rent som muligt

Når vi spørger Eva ind til, hvad hun oplever, hendes kunder efterspørger mest, falder fokus også netop på kundernes forventning om, at Eva og hendes kollegaer kan svare på mange aspekter indenfor personlig pleje. Både hvornår og hvordan tingene ændrer sig, indholdsstoffer og brugsmåder.

Eva: Ja, altså, i forhold til hvilke typer produkter der efterspørges, siger det meget, hvor du befinder dig. Her på Østerbro oplever vi at det skal være så rent som muligt. Generelt skal produkterne være så naturlige som muligt, så rene som muligt, med så få ting i som muligt, ja så faktisk ligesom Purely haha.

Purely: Haha det var da heldigt!

Eva: Så jeg tror, at det jo egentlig også er derfor, at vores kunder er så glade for Purely og efterspørger det, fordi man ved, hvad I står for, at det er få ting, der virker og så kan man vælge imellem udvalget og til eller fra. Så det er faktisk dét, man efterspørger her, hvor vi er. Folk sætter sig mere ind i tingene, er min personlige erfaring, i forhold til tidligere. 

 

Apoteket Trianglen 1
På Apoteket Trianglen finder du både hud- og hårpleje fra Purely - og som noget nyt også Refillery!

Problemløsere

Efter at være blevet enige om, at Purely så da er et godt match, bliver vi nysgerrige på at høre. Hvordan Eva så introducerer Purely til kunden.

Eva: Det er jo meget enkelt at præsentere det for kunden. Det er et dansk produkt, indeholder så få ting, der er ingen parfume og parabener i osv. Med shampooen fremhæver vi også gerne, at der ikke bruges skrappe sulfater, som kan udtørre hovedbunden, men i stedet milde sulfater eller slet ingen. Når vores kunder kommer og efterspørger noget, så har de jo et eller andet problem som ligger til grund. Og det er også noget vi fokuserer på at udforske, at når folk er i behandling for noget, så vil vi gerne vide hvad de bruger ved siden af, så vi får det fulde billede af hvad kunden bruger. 

Purely: Ja, så det har også noget at sige?

Eva: Ja, lige præcis. Mange bliver overraskede over, at man sagtens lige pludselig reagere på det, som man har brugt i mange år, og at der derfor måske er en ide at man skifter til noget andet.

Purely: Så selvom man har brugt et produkt i lang tid, så kan det godt give en reaktion lige pludselig?

Eva: Lige præcis. Uden at man egentlig er klar over, at det er det. Og som sagt, det tænker man jo ikke over. Det ser vi ofte, og man netop tænker, jamen det har jeg da brugt altid, det kan da ikke være det. Og jo, det kan det faktisk godt.

 

Rens er universelt vigtigt for alle

Med den store mængde viden og vejledning, man kan finde her på apoteket, er det oplagt at vi hører Eva ad, om hun selv har et step i sin egen hudplejerutine, som hun aldrig vil misse. Noget som hun altid gør.

Eva: Jeg tror nok efterhånden, med alderen og erfaringen, at man har skabt sig en rytme, og altså det med at rense huden, morgen og aften, det misser jeg ikke. Serum er også blevet en fast del af den rytme, fordi det jo hjælper ens creme med at trænge meget bedre ind. Man kan simpelthen mærke den fugt i ansigtet meget mere i løbet af dagen. Og så solcreme selvfølgelig. Jeg er jo fra den aldersgruppe hvor man ikke brugte solcreme, da man var lille, så man bliver klogere med alderen og tiden. Så solcreme helt sikkert. Jeg vil sige, at forespørgslen på en dagcreme med en solfaktor er blevet større. Og det er jo vigtigt at bruge solcreme selvom det er overskyet, så kombinationen gør at der ikke er det her ekstra step.

 

Apoteket Trianglen 2

Mød også Julie

Julie er under uddannelse og har sin daglige gang på Apoteket Trianglen. Ligesom Eva synes Julie også, at rens og solcreme er de vigtigste produkter i en hudplejerutine.

Julie: ”Rens er selvsagt ret essentiel for at få huden ren – det er universelt vigtigt for alle, og da ansigtet er ekstra udsat, vil jeg også mene at en solcreme, gerne faktor 50+, er meget vigtig!”.

Indsæt pauser i din rutine

På vej til vores sidste spørgsmål sniger Eva lige et sidste guldkorn med, som ifølge hende er essentielt hvis man vil have mest ud af sin hudpleje. 

Eva: Og så vil jeg også sige, et sidste fif i forhold til ens rutine er, at man skal vente, så tingene absorberer, og man ikke påfører produkterne lige efter hinanden. Børst lige tænder imellem step 1 og 2 osv., så man lige har en lille pause imellem hvert step. Man kan gøre noget mere for sig selv med hudpleje. Så selvom vi ikke sælger kosmetik, mener jeg jo, at hudpleje er det grundlæggende. Det er basis for det hele. Det er det der gør forskellen. Der er en løsning til alle de forskellige hudtyper og på alle de hudproblemer man kan få, man skal bare lige vide, hvad man skal gøre og hvad der passer til en. 

Purely: Hvad tænker du især på her?

Eva: Jamen, det er helt almindelige småfejl man kan lave. Hvis man for eksempel har akne, og er man i behandling for det, så kan huden godt udtørre. Her tænker mange så, logisk nok, at man skal have noget fed creme. Og en ting er sikkert: man skal ikke have en fed creme, man skal have en fugtbooster - og det er to forskellige ting.

En multifunktionel favorit

Vi runder af med at høre Eva, hvilket produkt hun vil anbefale at man prøver fra Purely, som det første, hvis man ikke har prøvet produkterne før.

Eva: Altså det jeg helt klart sælger nemmest, det er Repair Cream, fordi man kan bruge den til så mange ting. Der er kamille i, som virker beroligende, og så kan man netop også bruge den til perioral dermatit. Jeg synes ikke, der er andre, der som sådan kan det - hvis de ikke indeholder andet, vi ikke kan lide, så indeholder de som minimum parfume. Så dét at man kan sige til kunderne, at Repair Cream er multifunktionel og kan bruges som SOS-creme til mange ting, også i ansigtet, er smart og nemt.

 

PP Julie og Ole

Repair Cream er en ekstra plejende creme til tør og belastet hud, såsom tørre hænder, albuer og andre udsatte områder. Cremen indeholder ekstrakter af økologisk kamille og morgenfrue, som virker helende og beroligende på huden.

Læs mere om Repair Cream

Apoteket Trianglen

Nordre Frihavnsgade 3, 2100 København

apotekettrianglen.dk

35 383 200

Følg dem her @trianglenapoteket

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

Alle vores produkter er formuleret så milde men effektive som overhovedet muligt ✅ Hand Cleanser er ingen undtagelse og er netop med sin milde men effektive natur perfekt til alle de gange, man hver dag vasker hænder 💦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

22 0

Har du styr på hovedbunden? 🤷🏽 Én af de vigtigste faktorer, når det kommer til hårvækst, er hovedbunden - hvis der ikke er styr på den, hæmmer det muligheden for vækst 💡 Shampoo 5 skaber balance i hovedbunden med indhold af piroctone olamin, der sammen med indholdsstoffet caffein skaber de bedste omstændigheder for effekten af Serum 1 og for øget hårvækst ✅ ...

49 4

Body Lotion har en blød, cremet konsistens, som hurtigt tørrer ind i huden efter påføring 🌟 Måske du har et par minutter til lidt selvforkælelse i denne weekend? 🧡⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

34 0

Refillery er kommet til Aarhus ✨ Nu kan du endelig finde et Purely Refillery i Aarhus, hvor du kan genfylde alle dine hårpleje-favoritter! Gem din flaske næste gang den er tom og smut forbi @signaturfrisor i Jægergårdsgade, Aarhus C 💪🏽🧡 ...

68 6

Er Serum også en fast del af din rutine? 🧖🏽‍♀️ Brug den morgen og aften efter rens, for optimal fugtboost og udnyttelse af din efterfølgende olie og creme 🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

47 0

Hvis du døjer med irritation og kløe i hovedbunden, så har vi ét svar: Shampoo 4 🌟 Med indhold af bl.a. piroctone olamin balancerer Shampoo 4 hovedbunden og afhjælper skæl, kløe og irritation - prøv den og se og mærk for dig selv ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

38 0

Solen varmer stadigvæk, men lige om hjørnet venter efteråret og koldere temperaturer - og med dét et behov for mere pleje ☀️🍂 Repair Cream kan selvfølgelig bruges til hænder og krop men også som en ekstra fed ansigtscreme, imens Oil kan blandes med Body Lotion eller bruges i ansigtet inden creme - alt sammen for ekstra pleje og fugt 💦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

41 0

Har du prøvet at genfylde dine flasker på et af vores Refilleries? 💦 Det er hurtigt, nemt og du viser både omtanke for omverdenen og din pengepung ✅ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pssst... det nyeste Refillery har fundet plads på Apoteket Trianglen på Østerbro i København 🧡🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

40 3

Har du prøvet vores Body Lotion eller Repair Cream, der bl.a. indeholder morgenfrue? 🌼⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

40 3

Hair Repair 2 kan både bruges som en klassisk rinse-out hårkur, som du lader virke i håret i 5-10 min inden du skyller med vand, eller som en hovedbundskur, som du masserer godt ind, og lader virke lidt længere for en plejende og beroligende effekt ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

27 0

Et krøllet hår kræver bestemt vask, pleje og styling 🌱 Mange følger Curly Girl metoden, der går ud på blandt andet at undgå sulfater og silikone. På vores profil finder du et highlight af alle de Purely produkter, der er velegnede til Curly Girl metoden - og via linket kan du på vores hjemmeside læse meget mere 🧡⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

42 2

Hvis turen (endelig) går ud i denne weekend, kan du roligt fiksere din styling med Hair Spray 1, der mildt, men effektivt holder din frisure på plads 🙌🏽🙋🏽‍♀️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

28 0

Kalenderen siger efterår og med det følger ændringer i vejret, som kan have indflydelse på ens hår og hovedbund 🌱 Kom generne i forkøbet med Shampoo 4, der skånsomt holder din hovedbund i balance, imens sæsonen skifter 🙋🏼‍♂️🙋🏾‍♂️🙋🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

63 2

Har du været inde forbi vores nye inspirationsunivers? ✨Her kan du gå på opdagelse i Purely Hacks, Purely Guides og Purely People, hvor vi hver uge vil vise dig alternative måder at bruge Purely på, guide dig til et sundere hår og skønnere hud, og tage dig med til spændende snakke hos alle de, der har med Purely at gøre på hver sin vis 🧡 Find det hele under Inspiration på purelyprofessional.dk 🌱 ...

20 0

Vores nye site er her! 💛 Hop ind forbi og shop med FRI FRAGT resten af august, udforsk vores nye sektion om indholdsstoffer og miljø & dyk ned i vores inspirationsunivers fyldt med guides, produkt-hacks og spændende interviews 💛 ...

52 8

✨ NYT SITE ✨ Er I klar til i morgen? 💛 ...

71 0

Purely People hard at work ✨✨✨ 📸 Fotograf: @andersingvartsen 💋 Hår/makeup: @hello_josmakeup @josmakeupblog ...

27 0
Copyright © 2021 Purely Professional
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down