I Purely People besøger vi folk, der har med Purely at gøre. Vi kigger ind hos vores forhandlere, ambassadører på sociale medier og kunder, til et indblik i alle de forskellige steder, hvor Purely lever og bruges hver dag. Følg med og bliv inspireret af alle de kloge, seje og skønne Purely People vi har alle vegne. Vil du være med?

Skrevet af Anne d. 24. august 2021

Apoteket Trianglen

PP Julie og Ole

På Østerbro i København finder du Apoteket Trianglen, hvor vi er inviteret indenfor til en snak med Eva, der er farmakonom og salgsansvarlig, om apotekerfaget, hud- og hårpleje, problemløsere og kundevejledning.

Et job der kræver stor viden

Det første vi gerne vil høre lidt mere om, er Eva og hendes gang her på apoteket.

Eva: Selvfølgelig! Jamen for det meste har jeg kundekontakt i hudplejeafdelingen. Salgsansvaret gør selvfølgelig, at man er en del af det hele, både når det kommer til lovgivning inden for vitaminer og mineraler, inden for kosmetik og hvornår og hvordan tingene ændrer sig. Det kræver en stor viden om nye produkter, hvad der supplerer hinanden, og hvad forskellen er på de eksisterende produkter – hvorfor præcis ét produkt kan noget bestemt i forhold til hvad et andet kan.

 

Det skal være så rent som muligt

Når vi spørger Eva ind til, hvad hun oplever, hendes kunder efterspørger mest, falder fokus også netop på kundernes forventning om, at Eva og hendes kollegaer kan svare på mange aspekter indenfor personlig pleje. Både hvornår og hvordan tingene ændrer sig, indholdsstoffer og brugsmåder.

Eva: Ja, altså, i forhold til hvilke typer produkter der efterspørges, siger det meget, hvor du befinder dig. Her på Østerbro oplever vi at det skal være så rent som muligt. Generelt skal produkterne være så naturlige som muligt, så rene som muligt, med så få ting i som muligt, ja så faktisk ligesom Purely haha.

Purely: Haha det var da heldigt!

Eva: Så jeg tror, at det jo egentlig også er derfor, at vores kunder er så glade for Purely og efterspørger det, fordi man ved, hvad I står for, at det er få ting, der virker og så kan man vælge imellem udvalget og til eller fra. Så det er faktisk dét, man efterspørger her, hvor vi er. Folk sætter sig mere ind i tingene, er min personlige erfaring, i forhold til tidligere. 

 

På Apoteket Trianglen finder du både hud- og hårpleje fra Purely - og som noget nyt også Refillery!

Problemløsere

Efter at være blevet enige om, at Purely så da er et godt match, bliver vi nysgerrige på at høre. Hvordan Eva så introducerer Purely til kunden.

Eva: Det er jo meget enkelt at præsentere det for kunden. Det er et dansk produkt, indeholder så få ting, der er ingen parfume og parabener i osv. Med shampooen fremhæver vi også gerne, at der ikke bruges skrappe sulfater, som kan udtørre hovedbunden, men i stedet milde sulfater eller slet ingen. Når vores kunder kommer og efterspørger noget, så har de jo et eller andet problem som ligger til grund. Og det er også noget vi fokuserer på at udforske, at når folk er i behandling for noget, så vil vi gerne vide hvad de bruger ved siden af, så vi får det fulde billede af hvad kunden bruger. 

Purely: Ja, så det har også noget at sige?

Eva: Ja, lige præcis. Mange bliver overraskede over, at man sagtens lige pludselig reagere på det, som man har brugt i mange år, og at der derfor måske er en ide at man skifter til noget andet.

Purely: Så selvom man har brugt et produkt i lang tid, så kan det godt give en reaktion lige pludselig?

Eva: Lige præcis. Uden at man egentlig er klar over, at det er det. Og som sagt, det tænker man jo ikke over. Det ser vi ofte, og man netop tænker, jamen det har jeg da brugt altid, det kan da ikke være det. Og jo, det kan det faktisk godt.

 

Rens er universelt vigtigt for alle

Med den store mængde viden og vejledning, man kan finde her på apoteket, er det oplagt at vi hører Eva ad, om hun selv har et step i sin egen hudplejerutine, som hun aldrig vil misse. Noget som hun altid gør.

Eva: Jeg tror nok efterhånden, med alderen og erfaringen, at man har skabt sig en rytme, og altså det med at rense huden, morgen og aften, det misser jeg ikke. Serum er også blevet en fast del af den rytme, fordi det jo hjælper ens creme med at trænge meget bedre ind. Man kan simpelthen mærke den fugt i ansigtet meget mere i løbet af dagen. Og så solcreme selvfølgelig. Jeg er jo fra den aldersgruppe hvor man ikke brugte solcreme, da man var lille, så man bliver klogere med alderen og tiden. Så solcreme helt sikkert. Jeg vil sige, at forespørgslen på en dagcreme med en solfaktor er blevet større. Og det er jo vigtigt at bruge solcreme selvom det er overskyet, så kombinationen gør at der ikke er det her ekstra step.

 

Mød også Julie

Julie er under uddannelse og har sin daglige gang på Apoteket Trianglen. Ligesom Eva synes Julie også, at rens og solcreme er de vigtigste produkter i en hudplejerutine.

Julie: ”Rens er selvsagt ret essentiel for at få huden ren – det er universelt vigtigt for alle, og da ansigtet er ekstra udsat, vil jeg også mene at en solcreme, gerne faktor 50+, er meget vigtig!”.

Indsæt pauser i din rutine

På vej til vores sidste spørgsmål sniger Eva lige et sidste guldkorn med, som ifølge hende er essentielt hvis man vil have mest ud af sin hudpleje. 

Eva: Og så vil jeg også sige, et sidste fif i forhold til ens rutine er, at man skal vente, så tingene absorberer, og man ikke påfører produkterne lige efter hinanden. Børst lige tænder imellem step 1 og 2 osv., så man lige har en lille pause imellem hvert step. Man kan gøre noget mere for sig selv med hudpleje. Så selvom vi ikke sælger kosmetik, mener jeg jo, at hudpleje er det grundlæggende. Det er basis for det hele. Det er det der gør forskellen. Der er en løsning til alle de forskellige hudtyper og på alle de hudproblemer man kan få, man skal bare lige vide, hvad man skal gøre og hvad der passer til en. 

Purely: Hvad tænker du især på her?

Eva: Jamen, det er helt almindelige småfejl man kan lave. Hvis man for eksempel har akne, og er man i behandling for det, så kan huden godt udtørre. Her tænker mange så, logisk nok, at man skal have noget fed creme. Og en ting er sikkert: man skal ikke have en fed creme, man skal have en fugtbooster - og det er to forskellige ting.

En multifunktionel favorit

Vi runder af med at høre Eva, hvilket produkt hun vil anbefale at man prøver fra Purely, som det første, hvis man ikke har prøvet produkterne før.

Eva: Altså det jeg helt klart sælger nemmest, det er Repair Cream, fordi man kan bruge den til så mange ting. Der er kamille i, som virker beroligende, og så kan man netop også bruge den til perioral dermatit. Jeg synes ikke, der er andre, der som sådan kan det - hvis de ikke indeholder andet, vi ikke kan lide, så indeholder de som minimum parfume. Så dét at man kan sige til kunderne, at Repair Cream er multifunktionel og kan bruges som SOS-creme til mange ting, også i ansigtet, er smart og nemt.

 

PP Julie og Ole

Repair Cream er en ekstra plejende creme til tør og belastet hud, såsom tørre hænder, albuer og andre udsatte områder. Cremen indeholder ekstrakter af økologisk kamille og morgenfrue, som virker helende og beroligende på huden.

Læs mere om Repair Cream

Apoteket Trianglen

Nordre Frihavnsgade 3, 2100 København

apotekettrianglen.dk

35 383 200

Følg dem her @trianglenapoteket

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

"Less is more" 🌱 I denne omgang Purely People har vi snakket med Katja, der efter flere år med hudproblematikker fandt hjælp ved at skære ned på mængden af produkter og indholdsstoffer. Lad dig inspirere til en ny og mere enkel hudplejerutine via link i stories eller på hjemmesiden under Inspiration ✅🧡 ...

32 0

Vi kender nok alle til at forsømme kropsplejen en smule sammenlignet med ansigtet - ikke? 🌱 Med vores Body Lotion er det nemt og hurtigt at få styr på den del af rutinen 💪🏽 Body Lotion fugter og beroliger nemlig huden og holder den smidig dagen lang - og så absorberes den hurtigt, så du kan komme videre i din dag 🙌🏼 ...

27 0

Hvordan ser din daglige hudplejerutine ud? Måske du ikke helt kan sætte en finger på, hvad din hud lige står og mangler? Hvad end din hud har brug for, er vi klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det rette for dig ✅ Skriv til os her på instagram, ring til os eller book en gratis konsultation - og kom godt fra start med vores produkter 🧡 ...

45 0

Husk at passe på dine hænder - især her i de kolde måneder ❄️ Lige nu sparer du 15% på Repair Cream og Hand Cleanser, når du køber dem som sæt 🧡 ...

34 1

KONKURRENCE 🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Et nyt år betyder også for mange af os starten på nye gode rutiner - og dét vil vi gerne hjælpe dig, og en du har kær, godt på vej med 💪🏽 Derfor udlodder vi sammen med seje @smuuk_skin det ultimative hårplejesæt, der giver dit hår de bedste vækstbetingelser: HairBooster skønhedstabletter fra Smuuk Skin, samt Purelys vitaliserende Shampoo 5 og hovedbundsstimulerende Serum 1 ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For at deltage skal du:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​🌱 Følge @purelyprofessional og @smuuk_skin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​🌱 Fortælle os hvem der sammen med dig skal have glæde af sådan et sæt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​Vi trækker en vinder på begge profiler den 24. januar 🧡
...

441 453

Tag forbi en af vores kompetente forhandlere og lad dem hjælpe dig med at finde en rutine, der passer til netop dig og dine behov ✅ Du finder Purely på hylderne landet over og en fuld forhandlerliste på vores hjemmeside 💡 ...

45 1

Tilføj Serum til din rutine - enten til morgen, aften eller begge tidspunkter - og se for dig selv hvordan bl.a. peptider og hyaluronsyre hjælper din hud med at genvinde sin fasthed samt tilfører den fugt 🌱 ...

46 0

Er 2022 året, hvor du skal prøve en shampoobar? 🧼 Med en Purely shampoobar sparer du både vand, plastik og penge uden at gå på kompromis med mild og effektiv hårpleje - smart, ikke? 🌱 ...

50 2

Pas på dine hænder med Purelys håndplejesæt bestående af vores milde, sulfatfri Hand Cleanser og vores beroligende Repair Cream 🌱 Hele januar får du 15% rabat på det gode makkerpar, når de købes samlet💡 ...

35 0

Grib fat i en enkel men effektiv hudplejerutine i 2022 🌱 På vores hjemmeside finder du en masse vejledning under sektionen 'Råd', omkring hvad netop DU skal bruge ✅ ...

28 0

Et nyt år kan være en god anledning til at komme i gang med nye gode rutiner 🌟 Er du i tvivl om, hvad der passer til netop dit hår og din hud? 🤷🏽🙋🏽‍♀️ På vores hjemmeside kan du booke en gratis konsultation med vores frisør, Lene, som ringer dig op på det aftalte tidspunkt til en snak om, hvad lige præcis du har brug for ✅ ...

39 0

Beskyt dine hænder mod den hårde vinterkulde med Repair Cream, hvis indhold af kamille og morgenfrue virker plejende og beroligende på huden ❄️🙌🏽 ...

34 0

🌟 PURELY PLUS 🌟 Meld dig ind i vores nye, opdaterede kundeklub og få en masse fede fordele! Med Purely Plus kan du samle point, som omsættes til kroner, og dermed spare på dine favoritter - se alle de forskellige måder, du kan optjene point som Purely Plus medlem, her:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Opspar point hver gang du shopper - de omsættes til kroner, du kan bruge på dit næste køb.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Henvis en ven og I optjener begge 50 point at shoppe for, når/hvis din ven bruger dit henvisningslink og er ny kunde. Du kan henvise så mange venner, som du vil!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Lav en produktanmeldelse og optjen 20 point!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Indtast din fødselsdato og optjen 10 point - vi sender dig også en digital gave på din fødselsdag.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hop ind på hjemmesiden, meld dig til Purely Plus (det er selvfølgelig gratis) og læs meget mere 🧡 pssst... har du allerede en konto hos os, skal du bare logge ind på ny 💪🏽
...

28 0

Start det nye år med gode vaner! Lad Moisture Mask virke natten over - så er du garanteret gennemfugtet og frisk hud, når du vågner 🧡 ...

41 1

Godt nytår fra os alle her hos Purely! 🌟 Vi håber, du får en fantastisk aften og kommer sikkert ind i det nye år ❤️ Vi GLÆDER os til alt det spændende, som 2022 vil bringe 🌱 ...

23 1

Nytåret er lige om hjørnet og med dét, skal lokkerne da også sidde tip top! Klik alle dine favoritter, nye som gamle, hjem til en ekstra god pris - vi giver 20% rabat lige indtil, det nye år ringer ind 🌟 ...

41 0

Bliv klar til det nye år med en enkel og effektiv ansigtsplejerutine 🌱 Resten af december kan du stadigvæk spare 20% på alle normalstørrelser - en oplagt mulighed for at komme godt fra start, ikke? 🧡 ...

38 0

Vi håber, at juleroen har sænket sig og dagene nydes i dejligt selskab 🌟 Hvis du ikke fandt det, du ønskede under træet, kan du stadigvæk få 20% rabat på alle normalstørrelser ved køb af en mulepose eller donation til Mødrehjælpen, hvor din donation nu går til deres sommerhjælp 💪🏽 ...

34 0

Glædelig jul til dig og dine kære, fra Purely ❤️ ...

37 0
Copyright © 2021 Purely Professional
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down
0

Din indkøbskurv er tom

0