I Purely Hacks viser vi dig alternative måder, du kan bruge dine Purely produkter på.

Vores produkter er multifunktionelle og vi støder tit på nye måder, man kan bruge dem på, som vi slet ikke tænkte på, da vi først udviklede dem. Det kalder vi for Purely Hacks.

Skrevet af Anne d. 24. august 2021

Treatment 1

PP Julie og Ole

Treatment 1 er vores genopbyggende leave-in behandling til håret, der indeholder kokosolie, hvedeprotein og 18-MEA, der er et fedtstof, som binder hårets skællag sammen. Du kan bruge Treatment 1 i både vådt eller tørt hår, men den er ikke kun genial til dine længder.

Hack 1

Tilføj Treatment 1 til dine stylingprodukter. Du kan i princippet blande Treatment 1 med alle vores stylingprodukter, for mere glans og en lidt lettere styling. Bland eksempelvis med Texture Paste i forholdet 1:1, for et lettere hold, med lidt mere glans. Passer især godt til mellemlængder til både mænd og kvinder. 

Har du krøller er et af vores favorit hacks også at blande Treatment 1 med Styling Lotion 1. Udover at pleje dine krøller, tilføjer leave-in conditioneren også lethed og definition til dine krøller. Bland Treatment og Styling Lotion i forholdet 1:2. Fordel blandingen i fugtigt hår og lad det lufttørre eller føntør ved lav intensitet mens du forsigtigt snor eller krammer håret for at definere krøllerne. 

Pssst… du kan også bruge blandingen i glat, fugtigt hår. Sno derefter håret omkring et hårbånd natten over og næste morgen har du de flotteste bløde krøller uden varmebehandling.

Hack 2

Brug Treatment 1 som en overnight, dybdevirkende hårmaske. Hvis du har vores Hair Repair 2, kan du jo selvfølgelig bruge den som en dybdevirkende hårmaske, men hvis ikke, så kan Treatment 1 faktisk også hackes til selvsamme formål. Aftenen før du skal vaske hår, masserer du en lille håndfuld Treatment godt ind i dit tørre hår. Du kan eventuelt lægge et håndklæde på puden, når du skal sove, for at beskytte dit betræk. Du kan også samle håret lidt eller flette det, for at samle det og holde det på plads. Næste morgen skal du bare vaske hår som normalt.

Hack 3

Brug Treatment 1 som del af en skægpleje rutine. Måske du kender en eller har en derhjemme, der ville have gavn af lidt pleje til skægget? Et fuldskæg skal både vaskes og plejes, og her kan man med fordel dele bruge Treatment 1, som blødgør og samler skægget og giver meget let glans.

Hack 4

Brug Treatment 1 til pleje af dine øjenbryn. En af vores skønne ambassadører delte hendes helt eget hack med os - hun stryger nemlig altid sine øjenbryn med fingrene, efter hun har påført Treatment 1 til sine hårspidser. En oplagt mulighed for at bruge den sidste rest, og samtidig pleje og sætte brynene. 

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down