I Purely Hacks viser vi dig alternative måder, du kan bruge dine Purely produkter på.

Vores produkter er multifunktionelle og vi støder tit på nye måder, man kan bruge dem på, som vi slet ikke tænkte på, da vi først udviklede dem. Det kalder vi for Purely Hacks.

Skrevet af Anne d. 20. december 2021

Styling Lotion 1

PP Julie og Ole

Med juledagene lige på trapperne skal håret selvfølgelig sidde ekstra godt – og måske endda styles lidt ekstra end sædvanligt? Styling Lotion 1 giver et væld af muligheder, hvad end du er ude efter blødt fald eller definition. Læs med når vi viser dig alle de forskellige måder, du kan hacke din Styling Lotion 1.

Hack 1

Bland Styling Lotion 1 med Treatment 1. Måske du er vant til at bruge Treatment 1 som et plejende element imellem hårvaske? Du kan også bruge den i din styling! Bland en lille smule Treatment 1 i din Styling Lotion 1 i forholdet 1:2 (den er jo meget den drøj den Treatment 1), og giv dine krøller et blødt boost. Udover at tilføje pleje bidrager Treatment 1 nemlig også med et blødgørende element, så dine krøller får et lettere udtryk. Kombinationen af de to produkter tilfører også dit hår ekstra shine, så dine gennemplejede og let-definerede krøller får lige den opmærksomhed, de fortjener.

Kraftigt hår

Hack 2

Tilføj Hair Repair 2 til dine længder inden du påfører Styling Lotion 1. Det lyder lidt skørt, gør det ikke? Hair Repair 2 er jo en hårmaske, der skal skylles ud? Men vi har det fra gode kilder (JER!), at det gør rigtig godt for krøller i et kraftigere hår at bruge Hair Repair 2 som en bund af pleje til krøllerne, inden de ”låses” fast af Styling Lotion 1. Her skal man dog være opmærksom på, at et finere hår ikke kan bære lige så tung en pleje som et kraftigere hår, så har du et fint hår, skal du kigge på Hack 1 og blande din Styling Lotion 1 med Treatment 1.

Hack 3

Bland Styling Lotion 1 med Wax 1. Hvis du er ude efter krøller, der er lidt mere definerede end hvad Styling Lotion 1 kan gøre alene, så skal du gribe fat i Wax 1. Bland en lille smule i din Styling Lotion 1 og kram så dit hår godt imens du fordeler blandingen. Så er du sikret krøller med ekstra wow-effekt og definition!

Hack 4

Lad en føntørring hjælpe din Styling Lotion 1 på vej. Er du ude efter endnu mere volumen, kan du også føntørre dit hår efter påføring af Styling Lotion 1. Den indeholder også varmebeskyttelse, så du kan roligt bruge dine varmeredskaber med god samvittighed. Fordel Styling Lotion 1 i dine længder og føntør så dit hår – måske endda med en diffuser for ekstra volumen. Vil du have endnu mere definition og hold, kan du efterfølgende fordele en smule Wax 1 i håndfladerne og kramme dine længder på plads, så krøllerne sidder lige, som du ønsker. Perfekt til alle højtidens arrangementer, ikke?

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user purelyprofessional.
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down