I Purely Hacks viser vi dig alternative måder, du kan bruge dine Purely produkter på.

Vores produkter er multifunktionelle og vi støder tit på nye måder, man kan bruge dem på, som vi slet ikke tænkte på, da vi først udviklede dem. Det kalder vi for Purely Hacks.

Skrevet af Anne d. 24. september 2021

Repair Cream

PP Julie og Ole

Hvordan kan Repair Cream bruges på flere måder? Repair Cream er en mild, men effektiv creme, som indeholder aktive, økologiske ekstrakter af morgenfrue og kamille, der virker beroligende og helende på huden. Læs med her hvor vi giver dig en masse ideer til, hvordan du kan hacke din Repair Cream.

Hack 1

Brug Repair Cream som spot-treatment til tørre plamager. Måske du er vant til at bruge Repair Cream som din go-to håndcreme? Hvis behovet for pleje og fugt ikke er lige nødvendigt alle steder, kan du med fordel bruge cremen som en spot-treatment. Brug lidt ekstra creme og påfør det den tørre plamage der i efteråret og vinteren især kan forekomme på kinder, albuer og hænder. Med indhold af E-vitamin, morgenfrue og kamille har Repair Cream nemlig en lindrende og plejende effekt på beskadiget og udsat hud.

Hack 2

Tilføj Repair Cream til de koldere måneders hudplejerutine. Når de koldere måneder står for døren, har vores hud brug for ekstra pleje. Brug Repair Cream som en ekstra fed dag- eller natcreme et par gange om ugen for intens næring. Cremen absorberes hurtigt uden at fedte og har et højt indhold af jojoba- og abrikoskerneolie, der plejer huden og giver den en sund og frisk glød.

Hack 3

Brug Repair Cream i stedet for zink-salve. Når babys numse er blevet rød og irriteret, kan du gribe fat i Repair Cream i stedet for den klassiske zink-salve. Den beroliger netop tør og overbelastet hud og giver omgående lindring og pleje til tør hud, eksemudbrud og røde babynumser, med indholdet af morgenfrue og kamille. Som vores andre produkter er Repair Cream også vurderet til ”grøn kolbe” af Forbrugerrådet Tænk Kemi – så du kan roligt smøre hele familien ind i den lindrende og plejende creme.

Hack 4

Tilføj Repair Cream til dine længder. Måske du er på farten og ikke kan pakke alle dine favoritter med? Repair Cream er med sine 100 ml smart at have med på alle slags ture og rejser, og kan bruges på både krop, ansigt – og hår! Du kan nemlig også bruge cremen som nærende pleje til dine længder. Fordel en lille mængde Repair Cream i hænderne og påfør derefter i håndklædetørt hår for glansfulde og velplejede længder.

Skandinavisk hår

Pssst… vær opmærksom på hvor meget Repair Cream du skal bruge alt efter din hårtype. Til et finere hår skal du være mere påpasselig med mængden, da Repair Cream er en tungere creme, der derfor hurtigere tynger et fint hår.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2021 Purely Professional
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down