I Purely Hacks viser vi dig alternative måder, du kan bruge dine Purely produkter på.

Vores produkter er multifunktionelle og vi støder tit på nye måder, man kan bruge dem på, som vi slet ikke tænkte på, da vi først udviklede dem. Det kalder vi for Purely Hacks.

Skrevet af Anne d. 25. august 2021

Oil 1

PP Julie og Ole

Oil 1 er en ren olie sammensat af abrikos-, mandel- og koldpresset kokosolie, der både kan bruges til hud og hår. Du kan selvfølgelig bruge den til spidserne i både vådt og tørt hår, for pleje efter badet og imellem hårvaske, eller som et ekstra step i din ansigtsplejerutine, for en ekstra fed, nærende fornemmelse.

Olie er generelt et multifunktionelt produkt og vores Oil 1 er ingen undtagelse - se bare nedenfor.

 

Hack 1

Tilføj Oil 1 til din Body Lotion. Mangler du lidt ekstra kropspleje, er det en hurtig og nem løsning at tilføje lidt olie til din bodylotion. Du får alle oliens gode egenskaber med i ét step og skal, som sædvanligt, stadigvæk kun vente kort tid før din bodylotion er tørret ind og du kan komme videre.

Hack 2

Brug Oil 1 som oliekur til håret. Har dit hår brug for et ordentligt skud fugt, så er en oliekur en super måde at lindre en tør hovedbund og give en masse glans til håret. Massér olien ind i håret og hovedbunden om aftenen og lad olien sidde i natten over. Flet gerne dit hår hvis muligt og sov eventuelt med et håndklæde på din hovedpude. Næste morgen er det vigtigt at du fordeler shampoo i håret FØR du putter vand i. Shampooen fungerer som en mediator, der gør det nemmere at vaske oliekuren ud, da vand og olie ellers ikke er de bedste venner at mikse. 

 

Hack 3

Bland lidt Oil 1 i din foundation. Hvis du har tør hud, kan et par dråber olie i din foundation være en virkelig god idé. Olien gør nemlig din foundation mindre tør på huden,og du får et mere fugtmættet eller 'dewy' look. Pssst… når vi siger lidt olie, så mener vi lidt – omkring én dråbe i din foundation er mere end rigeligt for at opnå fugtet, lækker og ensartet hud. 

Hack 4

Tilføj Oil 1 til babys rutine. Vores olie er som alle vores andre produkter uden parfume og skadelig kemi, så du også roligt kan bruge den på børn og baby. Brug den i badevandet, som en nem måde at tilføre pleje til din babys rutine, eller brug den efter, til en lille babymassage. Oplever I problemer med arp eller rød numse, kan du også sagtens bruge olien, når du skal pleje den lille.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user purelyprofessional.
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down