I Purely Guides finder du tips og tricks til alt, der har med hud- og hårpleje at gøre. Det er her du skal hoppe hen, når du er i tvivl om, hvordan du bruger en shampoobar eller du vil vide mere om, hvordan din livsstil har indflydelse på din hud og dit hår. Vi glæder os til at guide dig til et sundere hår og en skønnere hud.

Skrevet af Anne d. 17. maj 2022

Hvilken shampoo passer til mig?

PP Julie og Ole

Vi tager et kig på Purelys forskellige shampoo, så du kan blive klogere på alle mulighederne og finde den rette shampoo til netop dig.

Shampoo 0

Vi starter med Shampoo 0, som er en mild og sulfatfri shampoo, hvilket især gør den velegnet til krøllet, kraftigt og/eller kruset hår. Et sådant hår har netop godt af, at hårets naturlige struktur og skællag bevares så godt som muligt, og dét er Shampoo 0 mester til! Den er oplagt til dig, der gerne vil bevare dine krøller eller måske hjælpe dem lidt på vej, og så er den selvfølgelig curly-girl approved til dig, der følger den krølle-elskende metode.

Shampoo 1

Har du et fint, klassisk skandinavisk hår, så er det netop Shampoo 1, du skal have fat i!

Et fint hår er ofte kendetegnet ved, at det både kan være svært at style og nemt klasker sammen. Shampoo 1 er baseret på milde vaskeaktive stoffer, der ikke tynger dit fine hår, men tilfører glans og vitalitet, så håret får en naturlig volumen og bliver nemmere at sætte. Det lyder godt, ikke?

Shampoo 2

Vi er nået til Shampoo 2 i vores shampoo-ræs - en shampoo der både kan bruges til hverdag eller som supplement til dine andre Purely shampooer.​​​​​​​​

Shampoo 2 er dybdevirkende og er derfor især god til et kraftigt hår eller til dig, hvis hår har brug for lidt ekstra rens i ny og næ. Måske du bruger mange stylingprodukter til hverdag eller er stor tilhænger af tørshampoo? Måske du dyrker meget motion? Eller måske du har en teenager derhjemme, hvor håret fedter lidt ekstra grundet alle hormonerne? I alle disse tilfælde kan hovedbunden have brug for lidt ekstra hjælp, og her fjerner Shampoo 2 netop effektivt rester fra hår og hovedbund, og efterlader den renset og frisk.

Flere bruger også Shampoo 2 som en slags 'Sunday Shampoo', hvor de hver søndag nyder godt af dens dybdevirkende effekt, og får håret klar til en ny uge. Men husk - alle Purelys produkter er milde, så Shampoo 2 er dybdevirkende sammenlignet med vores andre shampooer, og der er intet i vejen for at gøre den til din favorit og bruge den flere gange ugentligt.

Skum-shampoo: Shampoo 3 & Baby Shampoo 1

Vi skal kigge nærmere på vores skummende Shampoo 3 - og dens kompagnon Baby Shampoo 1.

Shampoo 3 er vores mildeste shampoo og er derfor især god til dig, der skal være ekstra forsigtig med din sarte hud og hovedbund. Hvis du har en anden favorit shampoo, kan du også bruge det blide skum fra Shampoo 3 som en kropssæbe - det er den nemlig også velegnet til!

Har du baby eller småbørn kan du gribe fat i Baby Shampoo 1, der er ultra mild og også kommer på den smarte pumpeflaske, som skummer shampooen op for dig og gør fordelingen og baderitualet lidt nemmere.

Shampoo 4

Nu til jeres absolutte favorit: Shampoo 4.

Shampoo 4 er en effektiv specialshampoo til dig, der døjer med skæl, eksem og kløende hovedbund. Mange skælshampooer indeholder ingredienser, der er skrappe mod hovedbunden i forsøget på at få bugt med problematikkerne, ligesom de indeholder rigtig mange forskellige ingredienser. Vores Shampoo 4 indeholder selvfølgelig så få ingredienser som muligt.

Vi har sammenlignet Shampoo 4 med 12 andre førende/populære skælshampooer på markedet - de indeholdt et gennemsnit på 18,5 ingredienser. Shampoo 4 indeholder derimod kun 9 effektive ingredienser og du får derfor en skælshampoo, der både er mild og balancerer din hovedbund, imens den effektivt bekæmper skæl og irritation.

Shampoo 5

Giv dit hår de bedste vækstbetingelser med Shampoo 5!

Med sit indhold af piroctone olamin og caffein balancerer og vitaliserer Shampoo 5 din hovedbund og dit hår, så nye hår får bedre mulighed for at titte frem. Brug den i samspil med dens makker Serum 1, der stimulerer hårvæksten.

Tip! Husk at komme ind i en god rutine, hvor du bruger produkterne gerne hver dag - hårsækken tager sig nemlig et 3 måneders hvil, før den begynder at lave et nyt hårstrå, så vær vedholdende og tålmodig.

Shampoobarer

Til sidst skal vi kigge på en lille solid en af slagsen, nemlig shampoobaren.

En flydende shampoo indeholder ca. 70% vand og bl.a. dét er hvad, der gør en shampoobar så smart - med den tilføjer du nemlig selv vand hjemme under bruseren, og vi transporterer dermed ikke unødigt vand rundt. Smart, ikke? ​​​​​​​​Hertil minimerer du selvfølgelig også brugen af plastik, som jo kun er et plus!

Grib fat i Shampoo Bar 1, hvis du har et normalt, fint eller kraftigt/krøllet hår - den er sulfatfri, virker til alle hårtyper og er så mild, at du kan bruge den som kropssæbe også. Hvis du er glad for Shampoo 0 eller 1, synes vi, du skal give den et skud. 

Grib fat i Shampoo Bar 2, hvis du døjer med skæl og/eller en irriteret hovedbund - den balancerer hovedbunden og mindsker irritation. Hvis du er glad for Shampoo 4, er vi (næsten) sikre på, at den er noget for dig.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user purelyprofessional.
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down