I Purely Projects finder du forskellige projekter, som vi løbende er i gang med her hos Purely. Vi tager dig med i processen i alt fra vores Community produkter og skabelsen af disse, til influencersamarbejder off-the-gram som workshops og collabs. Følg med og få et indblik i alle de ting, vi også har gang i hos Purely.

Skrevet af Anne d. 13. juli 2022

Hvilken emballage er bedst for olien, dig og vores omverden?

PP Julie og Ole

Inden sommerferien var det tid til en status, efter Frederikke i mange uger havde testet de to forskellige olieeksemplarer. Læs med når vi kigger på hendes favorit, samt hvilken emballage valget også er faldet på.

Tester, tester, tester

På sidste møde tilbage i april var Frede forbi Purely til en dag, hvor alle tanker og ideer til olien skulle samles i testeksemplarer. Frederikke fik to med hjem, begge baseret på en blanding af bæreolier, samt tre essentielle olier. De har Frederikke nu testet, hver i to uger, både på sig selv, venner og familie. Her har Frederikke blandt andet holdt øje med duft, konsistens og ikke mindst hvordan hendes hud bliver påvirket af olien. Om olierne siger Frede:


”Jeg er meget tilfreds med begge formuleringer - de er gode at bruge og jeg har ikke reageret på dem. Jeg synes, de trænger godt ind og er gode at arbejde med. Det er primært duften, der adskiller sig, og her er min favorit helt klart version nr. 2, da den adskiller sig fra det, jeg har duftet før uden at blive for dominerende.”

Med olievalget låst sendes vi videre til næste step i rejsen – en test lavet af vores producent, så vi rammer lige den formulering, som Frede er blevet glad for + senere en stabilitetstest for at sikre produktets stabilitet over tid. 

 

Olie og plastik

Dette giver os mulighed for at kigge videre på et andet vigtigt område, når man laver et nyt produkt: nemlig emballagen. Når vi skal vælge emballage til et nyt produkt, er der mange faktorer, der spiller ind. Det er både miljømæssige aspekter, samt hvilken emballage, der passer bedst til produktet.

Det er eksempelvis en faktor, at olie kan trænge igennem hvid plastik. Hertil kan helt klart plastik også være en udfordring, når man har med en olie at gøre. Olier er nemlig sensible overfor lys, og opbevares de i en helt gennemsigtig plastflaske, vil man opleve at olien over en længere periode skifter markant farve, som følge af lyset. Derfor ser du netop ikke olier i en sådan emballage på hylderne særligt ofte.

 

Miljøhensyn

Miljøaspektet fylder som altid også for os. Vi fokuserer altid på, hvis muligt, at bruge emballager, som vi allerede har på lager og i rotation. Hertil kigger vi også altid på, hvor mange forskellige komponenter en emballage består af. Jo færre forskellige materialer den er sammensat af, jo nemmere er det nemlig for dig at sortere den og sende delene til genanvendelse. Vi har kigget på, om olien kunne være i tuben med pumpefunktion, som vi også bruger til Serum. Men her bliver vi fanget i problemet med den hvide plastik. Lige så har vi kigget på den flaske, som vores Oil kommer i. Den genanvendte plastik, der ikke er helt klar, samt mærkatet, hjælper med at dække olien fra lys, og samtidig er den let og overskuelig at skille ad og sortere. Men her blev emballagens størrelse et problem. Den er nemlig 100 ml., og med den nye olies indhold af essentielle olier, ville det blive et alt for dyrt produkt i sådan en størrelse – og som altid vil vi lave produkter, hvor alle kan have mulighed for at være med prismæssigt.

 

Hvilken emballage er vi så endt på?

Efter mange overvejelser har vi valgt at introducere et nyt materiale i vores emballagesortiment, og Fredes olie kommer derfor til at være i en brun glasflaske med pipette. Vi er endt på dette emballagevalg med alle ovenstående aspekter in mente: Den skal være nem at bruge i dagligdagen. Den gerne være med så få forskellige komponenter som muligt. Det skal være en emballage, der sikrer produktets holdbarhed og at produktet bliver i flasken. Netop dette har været en af de vigtigste faktorer for os: at olien selvfølgelig skal have de bedste betingelser for at holde længst muligt – det er både omtanke for dig som køber og for miljøet – og det har den i en mørk glasflaske.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down