I Purely Guides finder du tips og tricks til alt, der har med hud- og hårpleje at gøre. Det er her du skal hoppe hen, når du er i tvivl om, hvordan du bruger en shampoobar eller du vil vide mere om, hvordan din livsstil har indflydelse på din hud og dit hår. Vi glæder os til at guide dig til et sundere hår og en skønnere hud.

Skrevet af Anne d. 22. juni 2022

Hvad skal du pakke med på ferie eller festival?

PP Julie og Ole

Sommeren er over os og med det, venter der forhåbentligt også lidt ferie lige om hjørnet. Måske turen går på festival eller mod varmere himmelstrøg, hvor tasken skal pakkes smart og kompakt? Vi har samlet vores favoritter, når du skal pakke lidt men godt.

Håndterbar vask

Man skal ikke gå på kompromis med sin gode vaskerutine, bare fordi man skal være afsted i en uge eller mere. Du kan finde lige din favorit Shampoo og Conditioner i en smart rejsestørrelse på 60 ml, så du har lige præcis den mængde, du skal bruge, imens du er afsted. Find din favorit i rejsestørrelse under dens 300 ml makker i shoppen - som eks. Shampoo 0 og Shampoo 1.

Måske du allerede bruger vores Shampoo Bar 1 eller 2 derhjemme? Den er selvsagt også oplagt at have med, især hvis du skal pakke i en håndbagagekuffert - så er der hermed frigivet lidt mere plads til andre flydende favoritter!

Husk plejen på farten

Hvad end du skal under sydens sol eller nyde den danske sommer fra en festivalstol, så har vores hår brug for ekstra pleje om sommeren, hvor netop sol, salt og vand kan være hårde mod lokkerne. 

Her kan du også pakke din favorit Conditioner i en smart rejsestørrelse, hvad end du er glad for Conditioner 1 eller 2. Men det kan jo også trække ud, det med at komme i bad hver dag, når man er på festival, og måske man heller ikke lige gider, at stå under fællesbruseren og vente på at ens conditioner gør dens ting.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, har vi heldigvis en løsning. Du kan nemlig også få vores plejende Treatment 1 i en smart rejsestørrelse på 15 ml, som du kan bruge de dage, hvor du ikke lige når bruseren, eller når dit hår bare har brug for en lille opfrisker. 

En multifunktionel sværvægter

Måske du mere er på udkig efter ét produkt, der kan flere ting? SÅ skal du have fat i vores Repair Cream, der ikke kun er god i de koldere måneder. Dens størrelse på 100 ml. gør den nemlig smart til både ferie og festival, men det er dens mange funktioner, der især gør den velegnet at pakke med.

Du kan bruge Repair Cream på dens helt klassiske facon til tørre plamager, såsom hænder og albuer. Den er dog også så mild, at den kan bruges på trængende læber eller i ansigtet, der måske har brug for ekstra intens pleje efter et par dage udsat for vind og vejr i solen eller på festival. Har du et kraftigere hår kan du også bruge Repair Cream som et kombineret pleje- og stylingprodukt til håret, da den netop både nærer, samler og giver længderne shine. 

En hurtig hudplejerutine

Sol, vind og vand giver ekstra anledning til at give vores hud en masse fugt. Med to enkle produkter kan du hurtigt vaske dit ansigt rent og påføre det netop den pleje, som det trænger til. 

Med vores Cleansing Water behøver du ikke være i nærheden af vand for at få renset dit ansigt. Påfør den ved brug af en vatrondel og du får både vasket snavs og makeup af, imens dens indhold af urea og agurkeekstrakt plejer skånsomt. 

Pak også vores Day som plejer din hud med sit indhold af bl.a. hybenkerneolie, samt beskytter din hud mod solen med SPF 15. Husk dog at sommersolen er skarp både herhjemme og i udlandet, så påfør jævnligt ekstra solbeskyttelse i en højere faktor og se SPF-indholdet i Day som et godt fundament. 

 

Se med nedenfor hvor vi pakker alle sommer-essentials i vores Beauty Bag, som du i hele juni måned får med som gave, til en værdi af 295 kr., når du køber rejse- eller normalstørrelser for min. 450 kr.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2021 Purely Professional
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down
0

Din indkøbskurv er tom

0