I Purely Guides finder du tips og tricks til alt, der har med hud- og hårpleje at gøre. Det er her du skal hoppe hen, når du er i tvivl om, hvordan du bruger en shampoobar eller du vil vide mere om, hvordan din livsstil har indflydelse på din hud og dit hår. Vi glæder os til at guide dig til et sundere hår og en skønnere hud.

Skrevet af Anne d. 16. december 2022

Giv dine favoritter i gave

PP Julie og Ole

Hvilke bedre gaver at give, end de man selv håber, ligger under træet? Lad julefreden sænke sig imens vi guider dig til de skønneste gaver, der indbyder til selvforkælelse og en rolig stund.

En hjemmespa i julegave

Nogle gange kan en hjælpende hånd til lidt selvforkælelse være kærkommen. Vi har samlet vores masker – Moisture Mask til ansigtet og Hair Repair 2 til håret – i et julesæt, så du nemt kan give velvære i julegave til den, du har kær. Sættet danner rammen for en hyggeligt spadag derhjemme, og sætter ikke mindst intentionen for gode velværevaner i 2023.

Sådan ville vi bruge produkterne sammen

Hair Repair 2 er en dybdevirkende hårmåske, der indeholder plejende og beroligende kokos- og avokadoolie, samt peptidsekvensen Kerestore 2.0., som reparerer hårets overflade. Påfør hårmasken i fugtet hår, du kan med fordel børste dit hår med en våd kam/børste inden, og sørg for at massere produktet godt ind i længderne. Saml eventuelt dit hår i en klemme og lad hårmasken virke i minimum 5-10 minutter, men gerne længere. I mellemtiden kan du så hive fat i din anden maske, nemlig ansigtsmasken Moisture Mask. Den indeholder salturtekstrakt og hyaluronsyre, og hjælper huden med at regulere sit eget fugtindhold, så fugten skabes indefra og udtørring og fine linjer mindskes. Påfør masken i et generøst lag i hele ansigtet og lad også virke i minimum 5-10 minutter og gerne længere. Vi foreslår at smække benene op, tænde for en julefilm og lade begge masker do their magic. Tag herefter et dejligt bad, vask begge masker af, og træd ud med velplejet hår og hud. 

 

Fuld plade på plejefronten

Det er desværre ikke altid, at tiden er til den lange seance inde på badeværelset, selvom intentionen er der. Derfor har vi samlet Serum og Oil i et lækkert enkelt sæt, så du kan give en både nem, effektiv og ikke mindst lækker julegave til en, der mangler lige netop det.

Sådan ville vi bruge produkterne sammen

Serum indeholder peptider og hyaluronsyre, der hjælper huden med at genvinde sin fasthed og ikke mindst tilføre den en masse fugt. Det eneste du skal gøre, er at påføre et par pump på nyvasket hud, 1-2 gange om dagen. Mangler ansigtet ekstra pleje, som ofte er tilfældet til vinter, kan du hive fat i Oil og påføre et par dråber i ansigtet efterfølgende. Oil består af ren mandel-, abrikos- og koldpresset kokosolie og er derfor både mild og plejer i dybden. Er du ny til olie, er den ideel, da den kan bruges til et væld af formål: Brug den direkte på kroppen i badet, skyl af og træd ud med gennemfugtet hud. Du kan også blande et par dråber i din Body Lotion for ekstra pleje i de kolde måneder – du finder vores Body Lotion som del af et andet julesæt her. Har du et kraftigere hår, kan du også med fordel bruge et par dråber i længderne for ekstra pleje og shine. Den multifunktionelle Oil kan altså bruges lige der, hvor behovet er. Vi synes, du skal bruge juledagene på at finde ud af, hvordan Oil passer ind hos dig.

 

En frisk start under træet

Det er ikke altid lige nemt at give plejeprodukter i julegave - vi har alle forskellig hud og hår, og ikke mindst præferencer. Er den heldige modtager helt ny til hudpleje eller har brug for nye hudplejeløsninger, så har vi sættet til netop dét, bestående af Facial Cleanser og vores nyeste creme, Multi Base. Giv gode hudplejevaner i gave, som gør en reel forskel, hvad end modtageren har en yngre eller mere moden hud.

Sådan ville vi bruge produkterne sammen

Facial Cleanser er en mild og beroligende ansigtsvask, der med sit indhold af kamille nænsomt renser huden uden at udtørre den. Ansigtsvasken skummes mekanisk op på en foamer, og alt du skal bruge er 1-2 pump. Fordel det bløde skum på let fugtig hud og masser ind i huden i blide bevægelser. Vask efterfølgende af med lunkent vand og dup eventuelt dit ansigt tørt med en frottéklud for en eksfolierende effekt. Påfør herefter 1-2 pump af Multi Base. Den aktive gelcreme hjælper med at optimere og fugte alle hudtyper, og lægger grundlaget for en sund og balanceret hud uanset alder og behov. Døjer du eksempelvis med urenheder, vil den lette gelkonsistens komme dig til gode, da den ikke tilstopper huden, samt indholdet af den A-vitaminlignende ingrediens Bakuchiol, der netop har antibakterielle egenskaber. Har du en mere moden hud vil cremens indhold af C-vitamin kunne hjælpe mod pigmentforandringer og forbedre hudens fremtoning, imens ingrediensen Niacinamide vil bidrage med fugt og fylde til huden. Hvad end behovet er, vil Facial Cleanser og Multi Base danne et godt fundament for sundere og smukkere hud i 2023.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user purelyprofessional.
Copyright © 2022 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down