DKK

Din Kurv

Sikker check ud

I Purely People besøger vi folk, der har med Purely at gøre. Vi kigger ind hos vores forhandlere, ambassadører på sociale medier og kunder, til et indblik i alle de forskellige steder, hvor Purely lever og bruges hver dag. Følg med og bliv inspireret af alle de kloge, seje og skønne Purely People vi har alle vegne. Vil du være med?

Skrevet af Anne d. 25. august 2021

Frk. Rosenvinge

PP Julie og Ole

På Østerbro i København ligger frisør Anne-Sofie Rosenvinges salon Frk. Rosenvinge. Lige siden Purelys start i 2011 har Anne-Sofie haft Purely på hylderne, så selvfølgelig skal vi forbi her til en snak om Purely gennem årene, de største trends lige nu og gode tips og tricks.

Et oplagt match

Det første vi simpelthen må høre Anne-Sofie om er, hvad der i sin tid fik hende præget ind på, at det var Purely, hun skulle have i sin salon.

Anne-Sofie: I december 2011 var jeg helt nyåbnet, og der kommer en kvinde ind, vi snakker og jeg fortæller hende, hvad mit koncept er hernede, fordi det var sådan lidt atypisk for frisører, især på det tidspunkt. Jeg er nemlig allergisk over for alt muligt og kan ikke tåle de traditionelle farver, de traditionelle produkter og heller ikke parfume. Så siger hun ”ej, så skal du bruge min venindes døtres produkt”. Så fik jeg Julie og Cecilie (Purely-medstiftere) på besøg og så var jeg bare solgt. Jeg fik lov at prøve nogle produkter og så har det bare gået slag i slag siden. 

Især et større fokus på rene produkter er et aspekt, som Anne-Sofie har set vokse med tiden, siden hun først fik Purely på hylderne.

Anne-Sofie: Der er sket en kæmpe bølge bare inden for de sidste 5 år. For 10 år siden, der skulle du meget opsøge dem, der havde de mere rene produkter. Det skal du stadigvæk lidt, men det er blevet mere allemandseje. Det er også blevet nemmere at komplimentere hinanden, i forhold til at der tit kommer nogen ind til frisøren, som har problemer i hovedbunden eller er allergiske, og der er det fedt, at produkterne også er på apoteket. Det giver endnu et kvalitetsstempel. Og så er det blevet nemmere, at få folk til at bruge de her rene produkter. De tror endelig på, at det vi har her ved frisøren, også er godt og også netop kan være rene produkter uden parfume og andet unødigt. 

 

Frk. Rosenvinge 1


I Anne-Sofies salon finder du både vores hud- og hårpleje, og mangler du vejledning, tips og tricks, så er Anne-Sofie en rigtig Purely-kender.

Omfavn dit hårs naturlige struktur

Efter en god snak om Purely og udviklingen gennem tiden, skal vi selvfølgelig også høre Anne-Sofies tanker om, hvad hun ser som mest oppe i tiden inden for styling og pleje af hår – og her er der et altoverskyggende tema.

Anne-Sofie: Der er generelt rigtig meget fokus på krøller, og folk er blevet mere vilde med at omfavne deres krøller. Folk er ikke så bange for at have de her totter, der godt kan stikke lidt rundt omkring. Det må godt være lidt mere kækt nu og lidt mere luftigt og fyldigt, hvor før i tiden var det, glatte, glatte, glatte. Og det var jo der, at Protection Spray var perfekt, fordi wow hvor var der mange, der glattede deres hår. I dag kan jeg nærmest ikke sælge et glattejern. Det er bare vildt – der er ingen af mine kunder, der efterspørger det. Så ja, trenden lige nu er at have noget fyldigt, wavy hår, og i det ligger der jo simpelthen også, at man omfavner, dét man har. Den naturlige struktur.

 

Hos Frisør Rosenvinge
Anne-Sofie bruger altid Protection 2, hvis hun skal varmestyle.

Styling-favoritter

Vi kender alle sammen den ekstra gode fornemmelse, når man går ud fra frisøren med et lækkert, stylet hår. Så selvfølgelig skal vi også høre Anne-Sofie, hvad hendes styling-favoritter er og om hun har nogle gode fifs, vi kan få med hjem og prøve at gøre efter.

Anne-Sofie: Jamen for at style et fint hår bruger jeg Styling Mousse. Den er bare sindssygt god til et fint hår. Og så er et andet fif, jeg ofte bruger, når jeg skal style et fint hår, ikke at bruge så meget balsam under hårvasken inden. Det kan jo være notorisk svært at få styling til at holde i et finere hår, og hvis det netop gerne skal holde i lang tid, så lige den dag vil jeg faktisk helt kassere balsam.

Purely: Hvilken effekt har det?

Anne-Sofie: Balsam plejer jo selvfølgelig håret, men kan også virke tungt på et fint hår og få det til at klaske. Og selvom Purelys Conditioner 1 er meget mild og let, så kan man gøre klogt i at undlade pleje lige dén dag, hvor man skal have styling til at holde længe. Det er sådan en typisk ”regel” inden for frisørbranchen. Man kommer eksempelvis aldrig en hårkur i, inden man skal sætte en brudefrisure – det går bare ikke. Håret skal helst være lidt ”brugt”, hvis stylingen og frisuren skal holde. 

Purely: Et godt fif!

Anne-Sofie: Ja! Og der er mange, der ikke ved det! Men efter skum ville jeg så putte en lille smule Treatment i spidserne. Lige kramme det lidt i, så der kommer lidt struktur i det. Og så ville jeg slutte af med en Hair Spray. Purelys minder lidt om en saltvandsspray nogle gange, og giver en super struktur til især et fint hår. Den giver holdet, men man kan stadigvæk kramme det lidt. Og så ville jeg selvfølgelig føntørre imellem de forskellige steps for volumen.

 

Frk. Rosenvinge 2
Styling Mousse bliver altid brugt hos Frk. Rosenvinge, når der skal styles og gives volumen til et fint hår.

Du kan bruge Oil på mange måder

Med gode fifs til styling af et fint hår, bliver vi også nødt til at høre Anne-Sofie, om hun har nogle guldkorn til styling af et mere kraftigt og krøllet hår, som vi kan runde vores snak af på.

Anne-Sofie: Jeg ser rigtig mange komme ind med et krøllet hår, og her er Treatment og Styling Lotion selvfølelig oplagt og bare det ultimative til krøller. Men jeg blander også ofte Wax 1 og Oil.

Purely: Okay, spændende! Hvad gør det godt for?

Anne-Sofie: Olien gør, at voksen bliver lidt mere skinnende. Wax 1 er rigtig lækker at arbejde med, men den stivner meget hurtigt – det er jo en voks. Så mange oplever, med krøllet hår, at det er svært at nå at style det. Der skal det være lidt mere smooth. Nogle vil netop gerne have muligheden for at pushe håret lidt mere op, end hvad der er muligt med Styling Lotion, og her er Wax 1 blandet med Oil bare virkelig godt. Hvis man er ude efter endnu mere hold, kan man også blande Wax 2 med Oil. Generelt er Oil bare rigtig god at blande med de andre produkter for lidt mere shine – en sikker vinder er også altid at blande et par dråber Oil med Treatment. 

 

Frk. Rosenvinge 3


Vil du gerne have mere hold til dine krøller end hvad Styling Lotion kan give? Anne-Sofies tip er at blande Oil med Wax 1, for krøller med lidt mere hold, men stadigvæk masser af shine.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

Alle vores produkter er formuleret så milde men effektive som overhovedet muligt ✅ Hand Cleanser er ingen undtagelse og er netop med sin milde men effektive natur perfekt til alle de gange, man hver dag vasker hænder 💦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

22 0

Har du styr på hovedbunden? 🤷🏽 Én af de vigtigste faktorer, når det kommer til hårvækst, er hovedbunden - hvis der ikke er styr på den, hæmmer det muligheden for vækst 💡 Shampoo 5 skaber balance i hovedbunden med indhold af piroctone olamin, der sammen med indholdsstoffet caffein skaber de bedste omstændigheder for effekten af Serum 1 og for øget hårvækst ✅ ...

49 4

Body Lotion har en blød, cremet konsistens, som hurtigt tørrer ind i huden efter påføring 🌟 Måske du har et par minutter til lidt selvforkælelse i denne weekend? 🧡⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

34 0

Refillery er kommet til Aarhus ✨ Nu kan du endelig finde et Purely Refillery i Aarhus, hvor du kan genfylde alle dine hårpleje-favoritter! Gem din flaske næste gang den er tom og smut forbi @signaturfrisor i Jægergårdsgade, Aarhus C 💪🏽🧡 ...

68 6

Er Serum også en fast del af din rutine? 🧖🏽‍♀️ Brug den morgen og aften efter rens, for optimal fugtboost og udnyttelse af din efterfølgende olie og creme 🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

47 0

Hvis du døjer med irritation og kløe i hovedbunden, så har vi ét svar: Shampoo 4 🌟 Med indhold af bl.a. piroctone olamin balancerer Shampoo 4 hovedbunden og afhjælper skæl, kløe og irritation - prøv den og se og mærk for dig selv ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

38 0

Solen varmer stadigvæk, men lige om hjørnet venter efteråret og koldere temperaturer - og med dét et behov for mere pleje ☀️🍂 Repair Cream kan selvfølgelig bruges til hænder og krop men også som en ekstra fed ansigtscreme, imens Oil kan blandes med Body Lotion eller bruges i ansigtet inden creme - alt sammen for ekstra pleje og fugt 💦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

41 0

Har du prøvet at genfylde dine flasker på et af vores Refilleries? 💦 Det er hurtigt, nemt og du viser både omtanke for omverdenen og din pengepung ✅ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pssst... det nyeste Refillery har fundet plads på Apoteket Trianglen på Østerbro i København 🧡🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

40 3

Har du prøvet vores Body Lotion eller Repair Cream, der bl.a. indeholder morgenfrue? 🌼⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

40 3

Hair Repair 2 kan både bruges som en klassisk rinse-out hårkur, som du lader virke i håret i 5-10 min inden du skyller med vand, eller som en hovedbundskur, som du masserer godt ind, og lader virke lidt længere for en plejende og beroligende effekt ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

27 0

Et krøllet hår kræver bestemt vask, pleje og styling 🌱 Mange følger Curly Girl metoden, der går ud på blandt andet at undgå sulfater og silikone. På vores profil finder du et highlight af alle de Purely produkter, der er velegnede til Curly Girl metoden - og via linket kan du på vores hjemmeside læse meget mere 🧡⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

42 2

Hvis turen (endelig) går ud i denne weekend, kan du roligt fiksere din styling med Hair Spray 1, der mildt, men effektivt holder din frisure på plads 🙌🏽🙋🏽‍♀️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

28 0

Kalenderen siger efterår og med det følger ændringer i vejret, som kan have indflydelse på ens hår og hovedbund 🌱 Kom generne i forkøbet med Shampoo 4, der skånsomt holder din hovedbund i balance, imens sæsonen skifter 🙋🏼‍♂️🙋🏾‍♂️🙋🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

63 2

Har du været inde forbi vores nye inspirationsunivers? ✨Her kan du gå på opdagelse i Purely Hacks, Purely Guides og Purely People, hvor vi hver uge vil vise dig alternative måder at bruge Purely på, guide dig til et sundere hår og skønnere hud, og tage dig med til spændende snakke hos alle de, der har med Purely at gøre på hver sin vis 🧡 Find det hele under Inspiration på purelyprofessional.dk 🌱 ...

20 0

Vores nye site er her! 💛 Hop ind forbi og shop med FRI FRAGT resten af august, udforsk vores nye sektion om indholdsstoffer og miljø & dyk ned i vores inspirationsunivers fyldt med guides, produkt-hacks og spændende interviews 💛 ...

52 8

✨ NYT SITE ✨ Er I klar til i morgen? 💛 ...

71 0

Purely People hard at work ✨✨✨ 📸 Fotograf: @andersingvartsen 💋 Hår/makeup: @hello_josmakeup @josmakeupblog ...

27 0
Copyright © 2021 Purely Professional
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down