I Purely People besøger vi folk, der har med Purely at gøre. Vi kigger ind hos vores forhandlere, ambassadører på sociale medier og kunder, til et indblik i alle de forskellige steder, hvor Purely lever og bruges hver dag. Følg med og bliv inspireret af alle de kloge, seje og skønne Purely People vi har alle vegne. Vil du være med?

Skrevet af Anne d. 25. august 2021

Frk. Rosenvinge

PP Julie og Ole

På Østerbro i København ligger frisør Anne-Sofie Rosenvinges salon Frk. Rosenvinge. Lige siden Purelys start i 2011 har Anne-Sofie haft Purely på hylderne, så selvfølgelig skal vi forbi her til en snak om Purely gennem årene, de største trends lige nu og gode tips og tricks.

Et oplagt match

Det første vi simpelthen må høre Anne-Sofie om er, hvad der i sin tid fik hende præget ind på, at det var Purely, hun skulle have i sin salon.

Anne-Sofie: I december 2011 var jeg helt nyåbnet, og der kommer en kvinde ind, vi snakker og jeg fortæller hende, hvad mit koncept er hernede, fordi det var sådan lidt atypisk for frisører, især på det tidspunkt. Jeg er nemlig allergisk over for alt muligt og kan ikke tåle de traditionelle farver, de traditionelle produkter og heller ikke parfume. Så siger hun ”ej, så skal du bruge min venindes døtres produkt”. Så fik jeg Julie og Cecilie (Purely-medstiftere) på besøg og så var jeg bare solgt. Jeg fik lov at prøve nogle produkter og så har det bare gået slag i slag siden. 

Især et større fokus på rene produkter er et aspekt, som Anne-Sofie har set vokse med tiden, siden hun først fik Purely på hylderne.

Anne-Sofie: Der er sket en kæmpe bølge bare inden for de sidste 5 år. For 10 år siden, der skulle du meget opsøge dem, der havde de mere rene produkter. Det skal du stadigvæk lidt, men det er blevet mere allemandseje. Det er også blevet nemmere at komplimentere hinanden, i forhold til at der tit kommer nogen ind til frisøren, som har problemer i hovedbunden eller er allergiske, og der er det fedt, at produkterne også er på apoteket. Det giver endnu et kvalitetsstempel. Og så er det blevet nemmere, at få folk til at bruge de her rene produkter. De tror endelig på, at det vi har her ved frisøren, også er godt og også netop kan være rene produkter uden parfume og andet unødigt. 

 


I Anne-Sofies salon finder du både vores hud- og hårpleje, og mangler du vejledning, tips og tricks, så er Anne-Sofie en rigtig Purely-kender.

Omfavn dit hårs naturlige struktur

Efter en god snak om Purely og udviklingen gennem tiden, skal vi selvfølgelig også høre Anne-Sofies tanker om, hvad hun ser som mest oppe i tiden inden for styling og pleje af hår – og her er der et altoverskyggende tema.

Anne-Sofie: Der er generelt rigtig meget fokus på krøller, og folk er blevet mere vilde med at omfavne deres krøller. Folk er ikke så bange for at have de her totter, der godt kan stikke lidt rundt omkring. Det må godt være lidt mere kækt nu og lidt mere luftigt og fyldigt, hvor før i tiden var det, glatte, glatte, glatte. Og det var jo der, at Protection Spray var perfekt, fordi wow hvor var der mange, der glattede deres hår. I dag kan jeg nærmest ikke sælge et glattejern. Det er bare vildt – der er ingen af mine kunder, der efterspørger det. Så ja, trenden lige nu er at have noget fyldigt, wavy hår, og i det ligger der jo simpelthen også, at man omfavner, dét man har. Den naturlige struktur.

 

Hos Frisør Rosenvinge
Anne-Sofie bruger altid Protection 2, hvis hun skal varmestyle.

Styling-favoritter

Vi kender alle sammen den ekstra gode fornemmelse, når man går ud fra frisøren med et lækkert, stylet hår. Så selvfølgelig skal vi også høre Anne-Sofie, hvad hendes styling-favoritter er og om hun har nogle gode fifs, vi kan få med hjem og prøve at gøre efter.

Anne-Sofie: Jamen for at style et fint hår bruger jeg Styling Mousse. Den er bare sindssygt god til et fint hår. Og så er et andet fif, jeg ofte bruger, når jeg skal style et fint hår, ikke at bruge så meget balsam under hårvasken inden. Det kan jo være notorisk svært at få styling til at holde i et finere hår, og hvis det netop gerne skal holde i lang tid, så lige den dag vil jeg faktisk helt kassere balsam.

Purely: Hvilken effekt har det?

Anne-Sofie: Balsam plejer jo selvfølgelig håret, men kan også virke tungt på et fint hår og få det til at klaske. Og selvom Purelys Conditioner 1 er meget mild og let, så kan man gøre klogt i at undlade pleje lige dén dag, hvor man skal have styling til at holde længe. Det er sådan en typisk ”regel” inden for frisørbranchen. Man kommer eksempelvis aldrig en hårkur i, inden man skal sætte en brudefrisure – det går bare ikke. Håret skal helst være lidt ”brugt”, hvis stylingen og frisuren skal holde. 

Purely: Et godt fif!

Anne-Sofie: Ja! Og der er mange, der ikke ved det! Men efter skum ville jeg så putte en lille smule Treatment i spidserne. Lige kramme det lidt i, så der kommer lidt struktur i det. Og så ville jeg slutte af med en Hair Spray. Purelys minder lidt om en saltvandsspray nogle gange, og giver en super struktur til især et fint hår. Den giver holdet, men man kan stadigvæk kramme det lidt. Og så ville jeg selvfølgelig føntørre imellem de forskellige steps for volumen.

 

Styling Mousse bliver altid brugt hos Frk. Rosenvinge, når der skal styles og gives volumen til et fint hår.

Du kan bruge Oil på mange måder

Med gode fifs til styling af et fint hår, bliver vi også nødt til at høre Anne-Sofie, om hun har nogle guldkorn til styling af et mere kraftigt og krøllet hår, som vi kan runde vores snak af på.

Anne-Sofie: Jeg ser rigtig mange komme ind med et krøllet hår, og her er Treatment og Styling Lotion selvfølelig oplagt og bare det ultimative til krøller. Men jeg blander også ofte Wax 1 og Oil.

Purely: Okay, spændende! Hvad gør det godt for?

Anne-Sofie: Olien gør, at voksen bliver lidt mere skinnende. Wax 1 er rigtig lækker at arbejde med, men den stivner meget hurtigt – det er jo en voks. Så mange oplever, med krøllet hår, at det er svært at nå at style det. Der skal det være lidt mere smooth. Nogle vil netop gerne have muligheden for at pushe håret lidt mere op, end hvad der er muligt med Styling Lotion, og her er Wax 1 blandet med Oil bare virkelig godt. Hvis man er ude efter endnu mere hold, kan man også blande Wax 2 med Oil. Generelt er Oil bare rigtig god at blande med de andre produkter for lidt mere shine – en sikker vinder er også altid at blande et par dråber Oil med Treatment. 

 


Vil du gerne have mere hold til dine krøller end hvad Styling Lotion kan give? Anne-Sofies tip er at blande Oil med Wax 1, for krøller med lidt mere hold, men stadigvæk masser af shine.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

"Less is more" 🌱 I denne omgang Purely People har vi snakket med Katja, der efter flere år med hudproblematikker fandt hjælp ved at skære ned på mængden af produkter og indholdsstoffer. Lad dig inspirere til en ny og mere enkel hudplejerutine via link i stories eller på hjemmesiden under Inspiration ✅🧡 ...

23 0

Vi kender nok alle til at forsømme kropsplejen en smule sammenlignet med ansigtet - ikke? 🌱 Med vores Body Lotion er det nemt og hurtigt at få styr på den del af rutinen 💪🏽 Body Lotion fugter og beroliger nemlig huden og holder den smidig dagen lang - og så absorberes den hurtigt, så du kan komme videre i din dag 🙌🏼 ...

27 0

Hvordan ser din daglige hudplejerutine ud? Måske du ikke helt kan sætte en finger på, hvad din hud lige står og mangler? Hvad end din hud har brug for, er vi klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det rette for dig ✅ Skriv til os her på instagram, ring til os eller book en gratis konsultation - og kom godt fra start med vores produkter 🧡 ...

45 0

Husk at passe på dine hænder - især her i de kolde måneder ❄️ Lige nu sparer du 15% på Repair Cream og Hand Cleanser, når du køber dem som sæt 🧡 ...

34 1

KONKURRENCE 🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Et nyt år betyder også for mange af os starten på nye gode rutiner - og dét vil vi gerne hjælpe dig, og en du har kær, godt på vej med 💪🏽 Derfor udlodder vi sammen med seje @smuuk_skin det ultimative hårplejesæt, der giver dit hår de bedste vækstbetingelser: HairBooster skønhedstabletter fra Smuuk Skin, samt Purelys vitaliserende Shampoo 5 og hovedbundsstimulerende Serum 1 ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For at deltage skal du:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​🌱 Følge @purelyprofessional og @smuuk_skin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​🌱 Fortælle os hvem der sammen med dig skal have glæde af sådan et sæt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​Vi trækker en vinder på begge profiler den 24. januar 🧡
...

440 452

Tag forbi en af vores kompetente forhandlere og lad dem hjælpe dig med at finde en rutine, der passer til netop dig og dine behov ✅ Du finder Purely på hylderne landet over og en fuld forhandlerliste på vores hjemmeside 💡 ...

45 1

Tilføj Serum til din rutine - enten til morgen, aften eller begge tidspunkter - og se for dig selv hvordan bl.a. peptider og hyaluronsyre hjælper din hud med at genvinde sin fasthed samt tilfører den fugt 🌱 ...

46 0

Er 2022 året, hvor du skal prøve en shampoobar? 🧼 Med en Purely shampoobar sparer du både vand, plastik og penge uden at gå på kompromis med mild og effektiv hårpleje - smart, ikke? 🌱 ...

50 2

Pas på dine hænder med Purelys håndplejesæt bestående af vores milde, sulfatfri Hand Cleanser og vores beroligende Repair Cream 🌱 Hele januar får du 15% rabat på det gode makkerpar, når de købes samlet💡 ...

35 0

Grib fat i en enkel men effektiv hudplejerutine i 2022 🌱 På vores hjemmeside finder du en masse vejledning under sektionen 'Råd', omkring hvad netop DU skal bruge ✅ ...

28 0

Et nyt år kan være en god anledning til at komme i gang med nye gode rutiner 🌟 Er du i tvivl om, hvad der passer til netop dit hår og din hud? 🤷🏽🙋🏽‍♀️ På vores hjemmeside kan du booke en gratis konsultation med vores frisør, Lene, som ringer dig op på det aftalte tidspunkt til en snak om, hvad lige præcis du har brug for ✅ ...

39 0

Beskyt dine hænder mod den hårde vinterkulde med Repair Cream, hvis indhold af kamille og morgenfrue virker plejende og beroligende på huden ❄️🙌🏽 ...

34 0

🌟 PURELY PLUS 🌟 Meld dig ind i vores nye, opdaterede kundeklub og få en masse fede fordele! Med Purely Plus kan du samle point, som omsættes til kroner, og dermed spare på dine favoritter - se alle de forskellige måder, du kan optjene point som Purely Plus medlem, her:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Opspar point hver gang du shopper - de omsættes til kroner, du kan bruge på dit næste køb.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Henvis en ven og I optjener begge 50 point at shoppe for, når/hvis din ven bruger dit henvisningslink og er ny kunde. Du kan henvise så mange venner, som du vil!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Lav en produktanmeldelse og optjen 20 point!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Indtast din fødselsdato og optjen 10 point - vi sender dig også en digital gave på din fødselsdag.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hop ind på hjemmesiden, meld dig til Purely Plus (det er selvfølgelig gratis) og læs meget mere 🧡 pssst... har du allerede en konto hos os, skal du bare logge ind på ny 💪🏽
...

28 0

Start det nye år med gode vaner! Lad Moisture Mask virke natten over - så er du garanteret gennemfugtet og frisk hud, når du vågner 🧡 ...

41 1

Godt nytår fra os alle her hos Purely! 🌟 Vi håber, du får en fantastisk aften og kommer sikkert ind i det nye år ❤️ Vi GLÆDER os til alt det spændende, som 2022 vil bringe 🌱 ...

23 1

Nytåret er lige om hjørnet og med dét, skal lokkerne da også sidde tip top! Klik alle dine favoritter, nye som gamle, hjem til en ekstra god pris - vi giver 20% rabat lige indtil, det nye år ringer ind 🌟 ...

41 0

Bliv klar til det nye år med en enkel og effektiv ansigtsplejerutine 🌱 Resten af december kan du stadigvæk spare 20% på alle normalstørrelser - en oplagt mulighed for at komme godt fra start, ikke? 🧡 ...

38 0

Vi håber, at juleroen har sænket sig og dagene nydes i dejligt selskab 🌟 Hvis du ikke fandt det, du ønskede under træet, kan du stadigvæk få 20% rabat på alle normalstørrelser ved køb af en mulepose eller donation til Mødrehjælpen, hvor din donation nu går til deres sommerhjælp 💪🏽 ...

34 0

Glædelig jul til dig og dine kære, fra Purely ❤️ ...

37 0
Copyright © 2021 Purely Professional
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down
0

Din indkøbskurv er tom

0