I Purely Guides finder du tips og tricks til alt, der har med hud- og hårpleje at gøre. Det er her du skal hoppe hen, når du er i tvivl om, hvordan du bruger en shampoobar eller du vil vide mere om, hvordan din livsstil har indflydelse på din hud og dit hår. Vi glæder os til at guide dig til et sundere hår og en skønnere hud.

Skrevet af Anne d. 22. oktober 2021

Frisøren guider: Få mest muligt ud af dine produkter og få et sundt hår undervejs

Ren hårpleje

Ifølge Frisør Anne-Sofie Rosenvinge, indehaver af salonen Frk. Rosenvinge beliggende på Østerbro i København, så er det, hendes kunder efterspørger mest lige nu meget simpelt: sundt hår. Læs med når Anne-Sofie guider i hvilke produkter og metoder, du skal bruge i jagten på et sundere og flottere hår.

Nej tak til spaltede spidser

"Sundt hår er in. Og det elsker jeg. Det er jo lige præcis, det jeg står for. Sundt hår, uden kemikalier. Så der komplimenterer Purely jo bare så meget mit koncept. Om det er krøllet hår eller ej, så vil folk ikke have spaltede spidser. De vil gerne have et hår, der ser sundt ud."

Sørg for at have styr på forarbejdet

"Behovet for et sundt hår er især synligt efter ferieperioder. Man kan tydeligt se det, når folk kommer hjem fra ferie - hvor de har været meget i sol, saltvand, klor - jamen så er håret fuldstændig frizzy. Det er faktisk ikke til at redde, så det bedste at gøre er at klippe alt det slidte af. Men man kan undgå det ved at komme det i forkøbet med den rigtige pleje. Her er mit fif at bruge Hair Repair og Treatment. De af mine kunder, der har en god rutine med det, jamen de har stadigvæk pænt og sundt hår, når de kommer hjem fra ferie. Så altså, man skal gøre sit forarbejde under hårvasken derhjemme."

Anne-Sofies top 3 produkter til et hår der trænger til pleje 

"Det er nok ikke den største overraskelse, at jeg synes, at Hair Repair og Treatment er fuldstændig geniale, når man gerne vil have et sundt hår. Altså Treatment er mit favoritprodukt. Virkelig. Jeg bruger det flere gange om dagen. Men også Hair Repair. De hænger ligesom sammen, når man plejer hår.

Men så er der også Oil. Folk er nogle gange lidt bange for at bruge olie, måske fordi det er meget fedtet og koncentreret. Men min oplevelse er, at når de prøver det, så er de vilde med det. Én dråbe af olien kan give den der pleje og glans, som mange efterspørger."

Anne-Sofie guider i, hvordan vi får mest muligt ud af vores pleje- og stylingprodukter.

Anne-Sofies fif til at få det optimale ud af sine produkter

"Der er mange der ikke ved, at man skal arbejde meget med sine produkter, når man først har dem i hænderne. Der er mange, der tror, at de bare skal tage en dråbe Oil eksempelvis, klaske hænderne sammen og så begynde at kramme håret. De gør den fejl, at de simpelthen lader hænderne ramme et sted på håret, og så bliver det mega fedtet. Så mit råd til folk - uanset om det er Oil, Treatment eller Styling Lotion, hvad end det nu kan være - er altid: Få fordelt produktet ordentligt. Det handler simpelthen om at komme helt ind under og rundt i alt ens hår og få brugt produktet. Så undgår man netop også, at der kommer for meget i ens spidser – man vil jo gerne have noget pleje til spidserne, bare ikke for meget."

Se Anne-Sofies step-by-step guide her:

 

1.

Fordel produktet på hele håndfladen ved at massere det mellem dine hænder. 

2.

Derefter bruger du så først fingerspidserne til at fordele produktet i håret. Simpelthen brug noget tid på at fordele det over det hele. 

3.

Kør hænderne sammen igen og massér, så du får mere produkt ud på fingerspidserne endnu en gang. 

4.

Så fordeler du igen produktet i håret. 

5.

Er det et stylingprodukt, skal du gå lidt hårdere til værks nede ved hovedbunden i step 4, og få produktet krammet ind der hvor du gerne vil have, at det skal give et løft.


Alle artiklens udtalelser og råd er af Frisør Anne-Sofie Rosenvinge.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user purelyprofessional.
Copyright © 2022 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down