DKK

Din Kurv

Sikker check ud
VI OPDATERER I ØJEBLIKKET VORES PURELY POINTS, OG DU KAN DERFOR HVERKEN OPTJENE ELLER BRUGE POINT

I Purely People besøger vi folk, der har med Purely at gøre. Vi kigger ind hos vores forhandlere, ambassadører på sociale medier og kunder, til et indblik i alle de forskellige steder, hvor Purely lever og bruges hver dag. Følg med og bliv inspireret af alle de kloge, seje og skønne Purely People vi har alle vegne. Vil du være med?

Skrevet af Anne d. 7. oktober 2021

Fridas vej til et fyldigere hår

PP Julie og Ole

En dag i september tikker der en besked ind i indbakken på Purelys Instagram. Det er fra Frida, 25 år gammel og bosiddende i Aarhus, der gerne vil fortælle os om hendes oplevelse med Purely: ”Jeg har brugt jeres Shampoo 5 i tre måneder og kan KLART mærke forskel.” Læs med når vi kigger nærmere på Fridas historie og hendes nye gode Purely-vaner.

En markant forbedring

Det første vi simpelthen må høre Frida om, er de vildt gode resultater, som hun har oplevet efter at have prøvet Shampoo 5.

Frida: Det er helt vildt altså. Jeg har en lille smule fald i håret og det er ligesom om, at det er kommet mere frem efter, at jeg er begyndt at bruge jeres produkter. Det er nok også med til at gøre, at mit hår er blevet mere fyldigt. Mit hår føles bare helt anderledes og føles ikke lige så skrøbeligt, som det plejer. Og det er alt sammen sket fordi, jeg bruger jeres vitaliserende shampoo.

Purely: Hvor er det fantastisk! Hvordan fandt du så frem til Purely?

Frida: Det var faktisk meget tilfældigt. En dag kom det bare frem i mit feed på Instagram, og så tænkte jeg, at det lød så spændende. Der var nogle ord, der lokkede mig, og så gik jeg ind på jeres hjemmeside og læste om det, hvor jeg også kunne se, at der var flere, der anbefalede det. Jeg har et apotek tæt på mit hjem, hvor jeg også gik ned og kiggede videre på det. Apotekeren sagde også, at jeg ikke var den første, der kiggede på produkterne, så det gav mig også en god indikation. Men ja, det var takket være gode gamle Instagram og da jeg så gik ind på apoteket, så kunne jeg bare mærke, at dén skal det bare være.

Fridas vej til et fyldigere hår 1
Til venstre er Fridas hår før brug af Shampoo 5. Til højre efter tre måneders brug af Shampoo 5.

Findes der overhovedet en løsning?

Når man giver sig i kast med en ny hårrutine, er det ofte et udtryk for, at der er et behov, der skal dækkes eller et problem, der skal findes en løsning på. Det var netop også tilfældet for Frida.

Frida: Jeg har altid været meget opmærksom på at have det godt i min krop, og her spiller håret jo også en rolle. Fra jeg var yngre, har mit hår været en usikkerhed, fordi der er en slags værdi i håret. Når jeg har fældet meget, så har jeg bare tænkt, nå jamen det er bare sådan, mit hår er. Men jeg har aldrig farvet mit hår, og folk har sagt: ”ej du har bare sådan et rigtig flot, fint skandinavisk hår”, så derfor har jeg bare prøvet at embrace det og tænke, at man ikke kan få det hele. Men så begyndte jeg at være opmærksom på, hvilke produkter jeg bruger, og der kom jeres jo så ind i billedet. Purely er overskueligt, der er ikke alle mulige ord, man ikke forstår – det giver mig også en tillid til det. Ej og så farverne de har – det gør mig bare vildt glad. Det ser rent og rart ud.

En forandring der ikke kun ses på håret

Frida elsker kunst og kultur og læser netop også Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet. En bred interesse, som hun også dyrker ved siden af studiet – blandt andet gennem fokus på selvkærlighed og velvære.

 

Fridas vej til et fyldigere hår 2


"Jeg skriver rigtig meget og udgav en digtsamling sidste år. Det er der, jeg finder min ro og min glæde og min inspiration – det er i at skrive og omgås mennesker. At skabe velvære i sin hverdag, at passe på sig selv og gøre det der interesserer en, og som man brænder for."

Frida: For mig er det derfor netop en prioritering at købe produkterne, fordi det giver mig meget andet også. Jeg prioriterer det gerne, når jeg ved, at det gør mit hår sundere og der er gode værdier bag – og at resultaterne har gjort mig gladere. Mine tætte veninder og min kæreste, som jo har kendt mig i mange år, har også kommenteret, at de virkelig både kan se og mærke en forskel på mig her de sidste måneder. Så sent som i lørdags var der endda en af mine veninder, der nævnte det – og hun plejer ikke lige at kommentere på sådan noget. Så det er virkelig vildt, at dem omkring mig også har lagt mærke til den forandring, der er sket. Jeg har fundet en større glæde ved mit hår, og det har bare gjort noget ved min udstråling og at jeg er en bedre version af mig selv.

Purely: Så jeg tænker, ud fra det du siger, at du har ét bestemt favorit Purely produkt?

Frida: Ja, det er helt klart Shampoo 5. Og så har jeg jo Conditioner 1 til pleje, som jeg også er virkelig glad for. Men shampooen er min favorit. Nogle gange hvis jeg lige har glemt at putte balsam i, så kan jeg bare mærke, at det ikke gør så meget. Mit hår bliver ikke lige så filtret efter shampoo, som det gjorde førhen.

Fridas vej til et fyldigere hår 3

Hav tålmodighed 

Siden Frida for nyligt er hoppet med på Purely vognen, er der ingen bedre at spørge om et godt råd til andre, der skal i gang med Purely. Her kommer vi igen omkring aspektet at prioritere sig selv – og også at væbne sig med en smule tålmodighed.

Frida: Altså jeg kan i hvert fald sige, at i og med at jeg har et skrøbeligt hår, så har jeg også prøvet virkelig mange ting. Og det er først nu, at jeg virkelig føler, at der er sket en forskel. Så prøv Purely haha. Ej, jeg har lyst til at sige tålmodighed. Man skal have tålmodighed. Det er jo ikke sådan, at man bare fra den ene dag til den anden ser en forandring. Men når det så er sagt, så har jeg set en kæmpe forandring på bare 3 måneder. Man skal give det nogle måneder og give det en chance for at se forskellen. Jeg kan i hvert fald nu se, at der er sket noget, og det gør jo også, at jeg har lyst til at fortsætte med at bruge produkterne og har lyst til at anbefale det.

Purely: Dejligt!

Frida: Ja, og så et sidste råd er egentligt bare, at prioritere sig selv en gang imellem. Også med sådan en simpel ting som en shampoo - fordi i det lange løb så sparer man ved at vælge rigtigt, selvom det måske er lidt flere penge på en shampoo, end man er vant til at bruge. Men så er det jo et plus, at shampooen også er virkelig drøj. Jeg har kun købt én på de tre måneder!

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

FRI FRAGT 🌟 Som en lille efterårsferie-treat vil vi gerne gøre det lidt nemmere for jer at bestille jeres favoritter hjem! Derfor får du fri fragt til pakkeshop fra i dag, til og med på fredag den 22. oktober 🧡 Perfekt anledning til endelig at bestille den Beauty Bag, du har drømt om, ikke? 🙋🏽‍♀️ ...

44 0

Repair Cream er en plejende og beroligende universalcreme, der kan bruges af alle til mange formål ✅ Den er især rigtig god til de koldere måneder, hvor hænder, albuer og ansigt har brug for ekstra omsorg 🍂⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

33 0

Tag dig tid til lidt ekstra selvforkælelse i denne weekend 🧖🏽‍♀️ Rens først dit ansigt med vores milde og beroligende Facial Cleanser 🌱 Påfør derefter et let lag Moisture Mask i ansigtet, og lad sidde i omkring 20 minutter eller mere, for et plejet og gennemfugtet ansigt ✅ pssst... Moisture Mask har fået en ny pris på kun 195 kr, så det nu er 100 kr billigere at tilføje lidt ekstra selvforkælelse til din rutine!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

35 0

Konkurrence ✨ Det perfekte rejsesæt til krop og hår ✨ Efterårsferien er lige om hjørnet og måske venter en lille tur eller rejse, hvor vores Beauty Bag kunne være god at have med? 🙌🏼 Fortæl os i kommentarfeltet hvad du skal lave i efterårsferien og hvem du også synes fortjener at vinde - så har du chancen for at vinde en Beauty Bag, Shampoo Bar 1 og Treatment 1 15 ml til jer begge 🧡 Vi trækker en vinder af 2 sæt på fredag den 15. oktober 🌱 ...

185 130

Oil er et af vores mest multifunktionelle produkter 🌱 Med dens rene indhold af mandel-, abrikos-, og kokosolie samt E-vitamin kan du bruge den til både hår, krop og ansigt 🧖🏼‍♀️ Se vores Inspirationsside for mange flere Purely Hacks med Oil og andre favoritter ✨ #purelyprofessional ...

37 0

Vores nye Beauty Bag er lavet af genanvendte materialer, så du med god samvittighed kan bruge den til dine favoritter 🧼🧴 Læs meget mere om de forskellige materialer, der er brugt, på vores hjemmeside ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

49 1

Måske du oplever en irriteret hovedbund her i overgangen til de koldere måneder? 🙋🏽‍♀️🤷🏽 Brug Hair Repair 2 som en hovedbundsmaske for en plejende og beroligende effekt på hovedbunden 💡 Husk at vaske efter med en smule shampoo, så der ikke efterlades overskydende produkt i hovedbunden 🌱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

34 4

Hvis du oplever øget fældning og hårtab, er vores vitaliserende Shampoo 5 og stimulerende hovedbundsserum lige noget for dig 💦 Find produkterne som del af vores nye plejesæt, spar 15% og hjælp dit hår godt på vej 🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

46 6

ÅBENT HOS PURELY 🌱 Har du lyst til at kigge forbi den første onsdag i måneden? Måske til en snak om hvilke plejesæt der passer til dig, en mulighed for at prøve lidt produkter eller for et godt tilbud? 🌱 Fra i morgen, og den første onsdag i måneden fremover, åbner vi op her hos os på Østerbro, og vi glæder os til at tage imod dig! Kom forbi og sig hej, få råd og vejledning, kig og shop - vi har åbent fra kl. 10.30 til 18.00 på Malmøgade 2 kld. th., 2100 København Ø 🧡 Pssst… i morgen får du en GRATIS BEAUTY BAG med herfra ved køb over 400 kr ✨ ...

78 0

Vores nye Beauty Bag kan rumme alle dine favoritter, hvad end de er store eller små - perfekt hvor end turen går hen og til lige dét, du har brug for at tage med 💪🏽🌱 #purelyprofessional ...

79 2

NYHED - og en chance for at vinde den! ✨ I morgen lancerer vi noget, vi sådan glæder os til at vise jer 🧡 En nyhed du ikke har set hos Purely før - og som kan rumme gamle kendinge i nye konstellationer ✨ Kan du gætte hvad det er? Skriv dit bud i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om at vinde hele herligheden til en værdi af 1495,- 🧡 Vi trækker en vinder i morgen, onsdag, kl 12 💪🏽 PSSST… det er IKKE vores community produkter 😉 Der er lidt vej endnu, før vi sammen er i mål med dem! Tjek hintet i teksten ud ovenfor, for lidt hjælp 🌱 ...

129 80

Er du helt ajour med, hvordan du bruger en shampoobar? 💦 På vores hjemmeside kan du under 'Inspiration' læse en guide til, hvordan du får mest muligt ud af den lille kompakte sæbe 🧼 Find guiden via link i bio ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

42 1

Hop ind forbi vores hjemmeside og se hvor du finder Purely Refillery rundt i landet 💡 De nyeste to finder du hos Signatur Frisør i Århus og på Apoteket Trianglen i København 🌱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

30 0

Holder du dig til den samme rutine hver dag eller skifter du lidt i ny og næ? 💦 Husk at det ikke gør noget, at ruske lidt i sin rutine nogle gange, så huden ikke bliver for vant til de samme produkter ✅ Et tip er eksempelvis, at bruge enten Day eller Night direkte på renset hud uden Serum, så huden ikke skal tage imod flere produkter hver gang💡⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(pssst... spot fotografen 🙋🏽‍♀️)
...

50 0

Alle vores produkter er formuleret så milde men effektive som overhovedet muligt ✅ Hand Cleanser er ingen undtagelse og er netop med sin milde men effektive natur perfekt til alle de gange, man hver dag vasker hænder 💦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#purelyprofessional
...

29 0

Har du styr på hovedbunden? 🤷🏽 Én af de vigtigste faktorer, når det kommer til hårvækst, er hovedbunden - hvis der ikke er styr på den, hæmmer det muligheden for vækst 💡 Shampoo 5 skaber balance i hovedbunden med indhold af piroctone olamin, der sammen med indholdsstoffet caffein skaber de bedste omstændigheder for effekten af Serum 1 og for øget hårvækst ✅ ...

54 4
Copyright © 2021 Purely Professional
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down