I Purely Projects finder du forskellige projekter, som vi løbende er i gang med her hos Purely. Vi tager dig med i processen i alt fra vores Community produkter og skabelsen af disse, til influencersamarbejder off-the-gram som workshops og collabs. Følg med og få et indblik i alle de ting, vi også har gang i hos Purely.

Skrevet af Anne d. 10. maj 2022

De første eksemplarer

PP Julie og Ole

I april kom Frederikke forbi Purely til endnu en spændende dag, hvor vi skulle blande de første eksemplarer af ansigtsolien. Læs med her og se hvad vi fandt frem til.

På udkig efter de helt rigtige ingredienser

Siden sidst har vi blandt andet kigget på forskellige essentielle olier og undersøgt deres egenskaber – på godt og ondt. Da essentielle olier alle er aktive ingredienser, er vi på udkig efter de olier, som kan give den ønskede effekt på bedste vis, men som også er dokumenteret mindst hudirriterende. Når vi arbejder med aktive ingredienser – såsom essentielle olier eller kamille i Facial Cleanser, fucoidan i Night eller salturt i Moisture Mask, så vil der altid være en risiko for, at nogle vil opleve hudirritation ved bestemte indholdsstoffer, netop fordi de er aktive. Men der er mange fordele at hente i de aktive ingredienser, og derfor arbejder vi altid på at finde de, der kan give os en effektiv virkning og samtidig ikke er hudirriterende for de fleste.

En effektiv ansigtsolie af få ingredienser

Frede x Purelys nye ansigtsolie vil være baseret på en blanding af bæreolier, og vil også indeholde tre essentielle olier, der i kombination med hinanden giver os den ønskede konsistens, duft og ikke mindst effekt. Essentielle olier er meget drøje og fordelingen mellem dem og bæreolier er stor – ofte er et par dråber essentielle olier nok i 30 ml bæreolie. Hvis du ikke kender til forskellen mellem essentielle olier og bæreolier, kan du læse om dem fra vores sidste møde med Frede, her.

Se med nedenfor, hvor vi blander to ansigtsolier, med hver sin kombination af essentielle olier, som Frede nu har taget med hjem til test.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user purelyprofessional.
Copyright © 2022 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down