I Purely Guides finder du tips og tricks til alt, der har med hud- og hårpleje at gøre. Det er her du skal hoppe hen, når du er i tvivl om, hvordan du bruger en shampoobar eller du vil vide mere om, hvordan din livsstil har indflydelse på din hud og dit hår. Vi glæder os til at guide dig til et sundere hår og en skønnere hud.

Skrevet af Anne d. 25. januar 2023

De enkle vinterrutiner der gør en forskel

PP Julie og Ole

Det kolde vintervejr giver anledning til ekstra nærende pleje for både hud og hår. Med enkelte tilføjelser til din rutine kan du komme igennem vinteren med smuk glød, fugtmættet hud og velplejet, sundt hår.

Tilføj fugt indefra

Hjælp din hud med at danne fugt indefra. Moisture Mask stimulerer hudens naturlige fugtfaktor med dens indhold af salturtekstrakt - en oplagt tilføjelse og fugtgiver til den kolde vintertid, hvor din hud er eksponeret for et tørt indeklima, samt vinterens vind og vejr.

Du kan med fordel påføre et lag inden sengetid, og lade masken virke natten over for endnu bedre resultater. Du kan også bruge den som et ekstra lag fugtighedscreme i løbet af dagen eller som spot treatment på ekstra tørre områder efter behov.

Nærende olier

Tilføj en ekstra fugtbarriere til din rutine med nærende olier. Oil trænger dybt ind i huden, og virker både som fugtgiver med indhold af bl.a. koldpresset kokosolie, imens den samtidig fungerer som en god barrieredanner, da den forhindrer vandet i at fordampe fra huden.

Er du ny til olier, kan du med fordel tilføje et dråber Oil i din Body Lotion, for ekstra pleje, uden den olierede fornemmelse. Det samme gælder for Face Oil, som du også sagtens kan tilføje et par dråber af til din dag- eller natcreme!

Dybdevirkende maske

Også håret har brug for ekstra pleje i de kolde måneder, hvor vintertøj, halstørklæder og huer slider på hårstrået. Derfor er det vigtigt at pleje håret med en genopbyggende hårkur, som Hair Repair 2, der indeholder den pertenterede peptidsekvens Kerastore, der hjælper med at reparere hårstrået.

Hair Repair 2 indeholder også avokadoolie, som har en beroligende effekt på hovedbunden - du får altså en gennemtænkt hårmaske, der plejer, fugter og beskytter både hår og hovedbund.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down