I Purely People besøger vi folk, der har med Purely at gøre. Vi kigger ind hos vores forhandlere, ambassadører på sociale medier og kunder, til et indblik i alle de forskellige steder, hvor Purely lever og bruges hver dag. Følg med og bliv inspireret af alle de kloge, seje og skønne Purely People vi har alle vegne. Vil du være med?

Skrevet af Anne d. 25. august 2021

Anna Reinholdt

PP Julie og Ole

Vi er taget til Indre Nørrebro i København for at besøge Anna Reinholdt, vores skønne Purely ambassadør, der med fokus på selvkærlige ritualer dagligt vejleder og inspirerer sine følgere på Instagram til et skønnere og mere roligt liv. Hvordan Anna forener dét med hendes daglige skønhedsrutine og interesse for feltet, er netop det, vi skal have en snak om.

Til jer der ikke har spottet Anna på vores Instagram, når hun deler ud af hendes Purely-rutine og favoritprodukter, må vi hellere lige starte med at høre lidt om hvem Anna er.

Anna: Jeg er 25 år gammel og er lige nu på barsel med min søn Bobby. Når jeg ikke er på barsel, så arbejder jeg som holistisk terapeut og prøver at give en masse gode tips til selvkærlige ritualer og at leve et liv i balance og i renhed med sig selv. Det synes jeg også går ret i godt i spænd med, at jeg altid tænker meget over, hvilke produkter jeg bruger. For mig går det meget i spænd. Vores hud er jo vores største organ og alt det vi kommer på huden, kommer ind i vores krop, og hvis vi kommer alt muligt dårligt kemi og skidt på vores krop, er det på en eller anden måde noget der skaber en ubalance, synes jeg i hvert fald.

Selvkærlighed i fokus

Som Anna selv nævner, har hun i sit arbejde stort fokus på selvkærlige ritualer. Hvad det indebærer, er ifølge Anna, i høj grad at finde tid til noget, der giver ro hver dag – eller finde den ro i noget, der allerede fylder din tid.

Anna: Jeg synes virkelig det er blevet synligt, her efter jeg er blevet mor. Jeg tror, det jeg i princippet sætter allermest pris på, det er at have lidt tid for mig selv. Altså det med at være alene. Det kan være at tage et virkelig langt bad og have tid til at vaske hår, men dét, det indebærer allermest for mig, det er i princippet bare en masse ro. Alt hvad der giver min krop ro, og det er jo for mig at tage et bad, at vaske mit hår, at lave gua-sha massage, at smøre min krop ind, at tage noget behageligt tøj på, at gå en tur, at sove en lur. De små ting. 

Så det handler om at prøve at implementere nogle ritualer, som i princippet er helt vildt naturlige for os, ligesom at stå op og børste vores tænder, og få skabt dem, så de kommer nærmest helt af sig selv i løbet af dagen. Så man hele tiden føler, at man har nogle små åndehuller, uden at det behøver at være en big deal. Det er jo også dejligt at lave et fodbad, men det gør man jo ikke hver dag. Så det der fylder mig allermest op, det er de små ting, man kan gøre i løbet af dagen, og som man kan gøre ofte for at give sig selv det her rum. Det handler om at prioritere sine ting og tid med noget, der er godt for en.

Purely: Er der så noget, du gerne vil blive bedre til i forhold til de her selvkærlige ritualer?

Anna: Altså et tilbagevendende tema i mit liv er at blive bedre til at sige fra og at bede om hjælp. Og det er jo også blevet rigtigt synligt, efter jeg er blevet mor. At blive endnu bedre til at række ud og bede om hjælp til hvad end, om det så bare er nogen, der går en tur med Bobby, så jeg netop får tid til at være alene og måske lige kan få gjort nogle af de selvkærlige ting mere i dybden end jeg normalt ville få gjort. Det er klassikeren med, at det jeg gerne vil hjælpe folk med at blive bedre til, også er det, jeg selv arbejder på. Det er jo også der, min motivation kommer fra. Jeg tager udgangspunkt i mit eget liv og stiller spørgsmålet: hvad har jeg selv brug for i mit eget liv og hvad ser jeg som en udfordring og som svært? Så viser det sig, at man oftest næppe er alene med de følelser.

Anna Reinholdt
Selvkærlighed er for Anna også noget så simpelt som at tage et bad - og tage sig tid til at nyde roen.

Det første møde med Purely

Før vi samarbejdede med Anna, brugte hun også Purely, og derfor skal vi selvfølgelig høre hvad hendes første møde med produkterne var.

Anna: Mit første møde med Purely, det er jo faktisk virkelig lang tid siden. Jeg kan huske, at jeg fik jeres shampoo og balsam. Det var mit første møde med jer. Jeg tror, det er omkring 2 år siden nu. Jeg kan huske, at det, der fyldte for mig var, at det var helt vildt rent. Men jeg havde fået at vide, at derfor kunne man også godt nemmere få lidt mere fedtet hår, end man var vant til. Hvis ens hår ligesom var vant til at få en masse alt muligt knapt så godt, der kan være i andre produkter, så kunne det tage længere tid at vænne sig til de rene produkter. Men jeg har bare virkelig synes, at det har været godt. Jeg har været virkelig, virkelig glad for det. Jeg synes slet ikke, mit hår blev fedtet faktisk haha.

Den bedste rutine kommer fra egen erfaring

I dag er Anna en rigtig Purely-pige og bruger både hud- og hårplejen som del af hendes daglige rutine. Men inden Anna landede på en rutine, hun er glad for, har hun ligesom så mange andre prøvet sig frem.

Anna: I princippet kan jeg godt lide en så simpel rutine som overhovedet muligt. Dermed sagt kan jeg jo også godt lide at have en maske på, men til dagligt føler jeg, at min hud bedst kan lide, at det egentligt er så simpelt som overhovedet muligt. Så der ikke er alt for mange lag, på lag, på lag. Jeg har virkelig bøvlet meget med uren hud, så jeg har prøvet så mange ting, at jeg nu faktisk har fundet ud af, at det virker bedst for mig at give min hud noget ro, med få, enkle produkter. Gennem mit arbejde bliver jeg ofte inspireret i at prøve nye teknikker inden for ansigtsyoga og gua sha. Men mine produkter og rutine holder jeg simpel - og holder jeg ved. Nu når jeg har fundet noget, der virker for mig. Men ansigtsmassage og gua sha er jo noget alle kan gøre, og som alle vil have godt af synes jeg. 

Purely: Er der så nogle trends eller produkter, som du tænker, at den retning inden for skønhed vil jeg ikke ned af?

Anna: Altså jeg kunne ikke finde på at gå ned og købe en creme i supermarkedet eksempelvis. Det jeg hele tiden tager udgangspunkt i, når det kommer til det, jeg bruger er, at det skal være så rent som overhovedet muligt og helst også uden parfume. Så der er faktisk mange ting jeg ikke ville begive mig ud i. For mig er det ikke en vildt svær verden at navigere i, fordi jeg er ret sikker på hvad jeg går efter. Så det er egentlig ikke et fravalg af meget, men mere et tilvalg af de få.


En simpel hudplejerutine kan sagtens være effektiv - her er nogle af favoritterne, der har plads på badeværelseshylden hjemme hos Anna. 

Skønhedsrutinen

Nu er det vist også på tide, at vi så hører Anna, hvad hendes rutine er step for step.

Anna: Jamen det er super nemt. Jeg renser mit ansigt med jeres foam Facial Cleanser. Den er jeg virkelig glad for, den syntes jeg er virkelig god. Om aftenen renser jeg to gange, hvis jeg har make-up på, for at være sikker på, at det hele kommer af. Så bruger jeg Serum. Og så er jeg virkelig glad for at bruge olie. Jeg elsker jeres olie på kroppen og blander den tit med Body Lotion, men i ansigtet bruger jeg helst én olie, som jojobaolie eller hybenkerneolie. Men jeg elsker bare følelsen af olie i mit ansigt. Så det er rens, serum, olie - og så bruger jeg enten Day eller Night. Jeg er især virkelig glad for jeres natcreme. Den er virkelig god for min hud, også når den har slået lidt ud. Så den eneste ting jeg tilføjer udover jeres produkter er en anden olie til ansigtet.

Så ja, min rutine er meget simpel. Et par gange om ugen sover jeg også med jeres maske, med Moisture Mask. Den synes jeg virkelig er god. Jeg sover med et lag på og synes virkelig, at jeg kan mærke om morgenen, når jeg vasker resterne af, at min hud er gennemfugtet. Det synes jeg er en virkelig lækker følelse. 

Vi spørger Anna hvad det vigtigste step i hendes rutine er – og ligesom os selv, har hun svært ved at vælge bare én.

Anna: Åhh det er virkelig svært at vælge én ting. Men hvis jeg skulle ville det nok være rens. Jeg synes bare, det er så ulækkert, hvor meget skidt der bare samler sig i løbet af sådan en dag – også selvom man ikke har haft make-up på. Og ellers ville mit vigtigste step være ansigtsmassage eller Serum. Det elsker jeg bare så meget. Og det behøver virkelig ikke at tage lang tid sådan en ansigtsmassage, det kan bare være nærmest 30 sekunder, der gør en forskel.

Purely: Hvad plejer du at gøre så?

Anna: Hvis det skal være hurtigt, så vil jeg bare bruge mine hænder. Lige sådan nogle hurtige greb om kindbenene, op rundt om øjenbrynene, hvor man har mange spændinger, og lige ved kæben. Det handler bare om at mærke sit ansigt. Man har så mange spændinger i ansigtet, mange muskler, som er så rare lige at få afspændt. Det er klart mit yndlings-step udover produkterne.

Body Lotion og Oil er blandt de udvalgte steps i Annas rutine, som hun nødigt vil springe over.

Purely-favoritterne og et selvkærligt tip

Vi runder vores snak af med at høre om Annas favoritprodukter, hvor også et ekstra dagligt rutinestep kommer frem i lyset, som vi nok alle har det med at glemme en gang imellem – nemlig kropspleje.

Anna: Det er helt klart Treatment 1 til håret. Den er så overdrevet god, den elsker jeg. Og så er jeg også virkelig, virkelig glad for Body Lotion. Den elsker jeg. Den bruger jeg hver dag på min krop. Det er selvfølgelig en del af min daglige rutine også, det glemte jeg at tilføje tidligere. I princippet putter jeg faktisk allerhelst både Body Lotion og Oil på kroppen hver dag, men nogle gange kun den ene eller den anden. Men hver dag. Jeg elsker det.

Olien elsker jeg især også fordi, at jeg både bruger den til mig selv, men også til Bobby i badet, og når han får skiftet ble, hvis han er blevet lidt rød. Den går til mange ting og er jo så god til babybad. Det er fuldstændig vildt. Altså han bliver så blød. Jeg har en anden babyolie, som er lavet kun til babybad, hvor jeg overhovedet ikke synes, at han bliver blød. Hvor jeg slet ikke kan mærke på hans krop, at han ligesom har fået ekstra fugt. Der er Purelys olie bare noget helt andet. Klart den bedste vi har.

Til sidst har jeg virkelig meget lyst til at sige, at shampoo og balsam også er klare favoritter. Jeg elsker virkelig også det haha, det er så godt. Men hvis jeg skal holde mig til huden, så synes jeg også, at Serum er rigtig god. Jeg bruger jo nærmest alle produkterne, så det er så svært at vælge mellem dem. 

Purely: Dejligt! Okay, et allersidste spørgsmål. Hvad er dit bedste selvkærlige, skønhedstip?

Anna: Altså selvfølgelig er det jo bare at drikke en masse vand. Det er klart mit bedste tip. Man har bare brug for fugt indefra. Og så er det klart også bare at rense sin hud, synes jeg. Altså hvis man ikke har specielt problemhud, så er det jo også bare mega lækkert at tage en vaskeklud og bruge til sit ansigt om morgenen. Så får du eksfolieret huden lidt. Og så har jeg også lyst til at sige, at man skal leve så rent som muligt, men det er jo ikke for alle, man skal jo kende sin hud og acceptere, hvad man har brug for - og også være opmærksom på, hvad den har brug for i bestemte perioder. Pas på din hud - og brug solcreme. Det tror jeg, er mine bedste tips.


Purely-favorit nummer ét ifølge Anna? Helt klart Treatment 1.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

Hvordan ser din daglige hudplejerutine ud? Måske du ikke helt kan sætte en finger på, hvad din hud lige står og mangler? Hvad end din hud har brug for, er vi klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det rette for dig ✅ Skriv til os her på instagram, ring til os eller book en gratis konsultation - og kom godt fra start med vores produkter 🧡 ...

34 0

Husk at passe på dine hænder - især her i de kolde måneder ❄️ Lige nu sparer du 15% på Repair Cream og Hand Cleanser, når du køber dem som sæt 🧡 ...

29 1

KONKURRENCE 🌟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Et nyt år betyder også for mange af os starten på nye gode rutiner - og dét vil vi gerne hjælpe dig, og en du har kær, godt på vej med 💪🏽 Derfor udlodder vi sammen med seje @smuuk_skin det ultimative hårplejesæt, der giver dit hår de bedste vækstbetingelser: HairBooster skønhedstabletter fra Smuuk Skin, samt Purelys vitaliserende Shampoo 5 og hovedbundsstimulerende Serum 1 ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For at deltage skal du:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​🌱 Følge @purelyprofessional og @smuuk_skin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​🌱 Fortælle os hvem der sammen med dig skal have glæde af sådan et sæt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
​Vi trækker en vinder på begge profiler den 24. januar 🧡
...

431 435

Tag forbi en af vores kompetente forhandlere og lad dem hjælpe dig med at finde en rutine, der passer til netop dig og dine behov ✅ Du finder Purely på hylderne landet over og en fuld forhandlerliste på vores hjemmeside 💡 ...

45 1

Tilføj Serum til din rutine - enten til morgen, aften eller begge tidspunkter - og se for dig selv hvordan bl.a. peptider og hyaluronsyre hjælper din hud med at genvinde sin fasthed samt tilfører den fugt 🌱 ...

46 0

Er 2022 året, hvor du skal prøve en shampoobar? 🧼 Med en Purely shampoobar sparer du både vand, plastik og penge uden at gå på kompromis med mild og effektiv hårpleje - smart, ikke? 🌱 ...

50 2

Pas på dine hænder med Purelys håndplejesæt bestående af vores milde, sulfatfri Hand Cleanser og vores beroligende Repair Cream 🌱 Hele januar får du 15% rabat på det gode makkerpar, når de købes samlet💡 ...

35 0

Grib fat i en enkel men effektiv hudplejerutine i 2022 🌱 På vores hjemmeside finder du en masse vejledning under sektionen 'Råd', omkring hvad netop DU skal bruge ✅ ...

28 0

Et nyt år kan være en god anledning til at komme i gang med nye gode rutiner 🌟 Er du i tvivl om, hvad der passer til netop dit hår og din hud? 🤷🏽🙋🏽‍♀️ På vores hjemmeside kan du booke en gratis konsultation med vores frisør, Lene, som ringer dig op på det aftalte tidspunkt til en snak om, hvad lige præcis du har brug for ✅ ...

39 0

Beskyt dine hænder mod den hårde vinterkulde med Repair Cream, hvis indhold af kamille og morgenfrue virker plejende og beroligende på huden ❄️🙌🏽 ...

34 0

🌟 PURELY PLUS 🌟 Meld dig ind i vores nye, opdaterede kundeklub og få en masse fede fordele! Med Purely Plus kan du samle point, som omsættes til kroner, og dermed spare på dine favoritter - se alle de forskellige måder, du kan optjene point som Purely Plus medlem, her:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Opspar point hver gang du shopper - de omsættes til kroner, du kan bruge på dit næste køb.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Henvis en ven og I optjener begge 50 point at shoppe for, når/hvis din ven bruger dit henvisningslink og er ny kunde. Du kan henvise så mange venner, som du vil!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Lav en produktanmeldelse og optjen 20 point!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌱 Indtast din fødselsdato og optjen 10 point - vi sender dig også en digital gave på din fødselsdag.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hop ind på hjemmesiden, meld dig til Purely Plus (det er selvfølgelig gratis) og læs meget mere 🧡 pssst... har du allerede en konto hos os, skal du bare logge ind på ny 💪🏽
...

28 0

Start det nye år med gode vaner! Lad Moisture Mask virke natten over - så er du garanteret gennemfugtet og frisk hud, når du vågner 🧡 ...

41 1

Godt nytår fra os alle her hos Purely! 🌟 Vi håber, du får en fantastisk aften og kommer sikkert ind i det nye år ❤️ Vi GLÆDER os til alt det spændende, som 2022 vil bringe 🌱 ...

23 1

Nytåret er lige om hjørnet og med dét, skal lokkerne da også sidde tip top! Klik alle dine favoritter, nye som gamle, hjem til en ekstra god pris - vi giver 20% rabat lige indtil, det nye år ringer ind 🌟 ...

41 0

Bliv klar til det nye år med en enkel og effektiv ansigtsplejerutine 🌱 Resten af december kan du stadigvæk spare 20% på alle normalstørrelser - en oplagt mulighed for at komme godt fra start, ikke? 🧡 ...

38 0

Vi håber, at juleroen har sænket sig og dagene nydes i dejligt selskab 🌟 Hvis du ikke fandt det, du ønskede under træet, kan du stadigvæk få 20% rabat på alle normalstørrelser ved køb af en mulepose eller donation til Mødrehjælpen, hvor din donation nu går til deres sommerhjælp 💪🏽 ...

34 0

Glædelig jul til dig og dine kære, fra Purely ❤️ ...

37 0

På vores juleinspirationsside guider vi dig trin-for-trin, så du kan pakke dine Purely julegaver smukt og bæredygtigt ind med Furoshiki-metoden 🌟 Måske du selv har aflagte stofrester derhjemme, så alle julens pakker kan nyde godt af dine indpakningsevner? ❤️ ...

34 0

Har du fået pakket alle dine gaver ind? ❤️ ...

27 0
Copyright © 2021 Purely Professional
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down
0

Din indkøbskurv er tom

0